ENTRI TERBAIK

Khamis, 18 Oktober 2012

SENARAI ICON MOOD DALAM FACEBOOK

Assalamualaikum

Penulis ingin kongsikan satu gambar SENARAI ICON MOOD DALAM FACEBOOK contohnya mood happy, marah dan sebagainya. Gambar ini dah lama keluar, tapi penulis nak share kot-kot ada yang tak ingat nak save ke, tak ingat kod-kod dia ke dan sebagainya.

Selamat mencuba!!


Nampak tak senarai-senarai mood tu? Bolehla pakai kat dalam facebook nanti k. Ianya juga boleh gantikan prasa " no komen ". Kalau korang nak share, sharela. SHARING IS CARING.

Tiada ulasan: