ENTRI TERBAIK

Isnin, 1 Oktober 2012

PELAJAR BRAZIL LELONG DARA UNTUK TUJUAN KEBAJIKAN

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Baca betul-betul tajuk ini PELAJAR BRAZIL LELONG DARA UNTUK TUJUAN KEBAJIKAN. Langkah budak ni memang bagus kerna tujuan kebajikan tapi menjadikan dara beliau sebagai cagaran memang bangang abadi. Mujurla beliau bukanla orang Islam. Apapun budaya ini janganla diikut kerna bisa palitkan nama busuk kepada agama ISLAM.

Ikuti berita di bawah ini untuk mengetahui hal pelajar brazil tersebut. Mukanya cantik tapi otaknya terlalu tak menghormati kerajaan dara. Sesungguhnya dara itu mahkota paling bernilai bagi ummah Hawa. 

Catarina Migliorini

FLORIANOPOLIS, Brazil – Seorang pelajar wanita, Catarina Migliorini bekerjasama dengan seorang pembikin filem dari Australia untuk melelong daranya kepada pembida tertinggi dalam usaha untuk mengumpulkan dana bagi tujuan kebajikan, lapor akhbar dalam talian Huffington Post kelmarin.

Migliorini, 20, setakat ini menerima tawaran tertinggi berjumlah AS$160,000 (RM498,000).

Dia berhasrat menyalurkan wang lelongan itu kepada sebuah pertubuhan bukan kerajaan untuk membina beberapa buah rumah moden di negeri kelahirannya, Santa Catarina.

Gadis itu yang menolak dakwaan dirinya sebagai pelacur berkata, dia percaya pada cinta tetapi menganggap lelongan tersebut sebagai peluang untuk melakukan perubahan positif kepada masyarakat.

Bagaimanapun, tindakan pelajar jurusan pendidikan jasmani itu mengundang kontroversi kerana setiap langkahnya akan diekori seorang kru filem Australia.

Kru itu merakamkan kehidupan Migliorini untuk sebuah dokumentari yang berjudul, Virgins Wanted.

“Saya menganggap melelong dara sebagai satu perniagaan. Saya berpeluang untuk melancong, menjadi sebahagian daripada filem selain mendapat bonus,” kata Migliorini.

“Jika anda melakukannya cuma sekali, anda bukannya seorang pelacur,” tambahnya.

Migliorini menandatangani kontrak untuk projek tersebut dua tahun lalu apabila dia melihat iklan syarikat produksi Thomas Williams yang mencari seorang wanita dara untuk menghasilkan dokumentari tersebut.

Pengarah dokumentari itu, Justin Sisely akan merakamkan emosi Migliorini sebelum dan selepas dia melakukan hubungan seks buat kali pertama.

Pelajar wanita itu akan menerima wang tunai sebanyak AS$20,000 (RM61,130) dan 90 peratus daripada harga lelongan tertinggi yang akan berakhir pada 15 Oktober ini.

Pemenang lelongan tersebut akan menjalani ujian perubatan bagi memastikan dia bebas daripada sebarang penyakit kelamin sebelum dibenarkan meniduri Migliorini.

Mereka akan melakukan hubungan seks di dalam sebuah pesawat yang terbang antara Australia dan Amerika Syarikat bagi mengelak didakwa menerusi undang-undang pelacuran.

Pemenang juga diwajibkan memakai kondom semasa dia melakukan hubungan seks. – Agensi


Penulis: Tindakan ini tidak ubah seperti pelacur biarpun atas tiket nama kebajikan. Ada banyak lagi cara untuk sumbangkan sesuatu atas nama kebajikan. 

1 ulasan:

Arjuna Silvera berkata...

apa saja diaorang boleh belasah yer??? lantak pi lah...