ENTRI TERBAIK

Jumaat, 19 Oktober 2012

GUSTI PELAYAN AKIBAT LEWAT HANTAR AIR SUAM

Assalamualaikum dan salam penghulu hari.
Baca tajuk GUSTI PELAYAN AKIBAT LEWAT HANTAR AIR SUAM sudahpun menaikkan adrenalin rasa ingin tahu iaitu KENAPA digusti pelayan sampai begitu walhal hal remeh. Nak tahu teknik gusti apa di buat keatas pelayan tersebut? PEDIGREE!! Gila!!. Ikuti berita dibawah untuk info sepenuhnya.

KUANTAN: Hanya kerana lewat menghantar air suam dipesan, seorang pelayan sebuah kafe di Jalan Tun Ismail 2, di sini, kini bertarung nyawa di unit rawatan rapi (ICU) Hospital Tengku Ampuan Afzan (HTAA), selepas ‘digusti’ seorang pelanggan yang naik angin, tengah malam kelmarin.

Dalam kejadian jam 12.30 tengah malam itu, mangsa, warga Myanmar, Htong Haw, 29, ditumbuk bertubi-tubi dan kepalanya dihentak ke pasu pokok hiasan selepas dia menghantar air suam dipesan pelanggan terbabit.

Malah, suspek lelaki berusia 30 tahun itu terus mengganas dengan menghenyak tubuh mangsa ke tangga, menariknya ke seberang jalan lalu bertindak seperti ahli gusti dengan mengepit kepala mangsa di celah kangkangnya sebelum menghempas mangsa ke atas jalan di tempat letak kereta. 

Gambar statik CCTV merakam aksi tersebut

Selepas ‘menggusti’ mangsa sehingga lembik dan berlumuran darah, suspek melepak di premis berkenaan sebelum meninggalkan kawasan itu dua jam kemudian.

Pemilik premis, Stanly Soon Suan Ning, 43, berkata, dia yang dihubungi seorang pekerjanya memaklumkan kejadian itu bergegas ke tempat kejadian.


p/s: Bangang gila selepas pedigree orang tu, relaks je dia lepak. Ni mesti gangster ni. -emtv.com.my

Tiada ulasan: