ENTRI TERBAIK

Isnin, 27 Ogos 2012

KEJADIAN SAMUN DI STESEN MINYAK REHAT BUTTERWORTH-KULIM EXPRESSWAY (BKE)

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada para pembacaku.

Terus ke point utama yang mana hatiku sungguh panas bila melihat video ini yang diberi tajuk KEJADIAN SAMUN DI STESEN MINYAK REHAT BUTTERWORTH-KULIM EXPRESSWAY (BKE) dalam laman facebook. Kejadian samun ini memang celaka kerana fokus utama disebalik kejadian ini ialah SIKAP orang ramai yang pentingkan diri-sendiri untuk tidak membantu brader yang fight habis-habisan untuk mempertahankan motor beliau dari disamun. Kejadah apakah yang sedang bersarang dalam hati rakyat yang menetap di negara Malaysia ini?

Saksikan video tersebut untuk melihat kejadian samun dan ulasan video yang secara terperinci untuk anda menilai sendiri sikap pentingkan diri-sendiri dalam orang ramai yang berada di lokasi tersebut. 


video

Bantulah insan yang memerlukan pertolongan, kelak Allah s.w.t akan mempermudahkan urusanmu kemudian hari.

4 ulasan:

Arjuna Silvera berkata...

huh..macam macam kes sekarang ni

Aishah Jahirah berkata...

salam aidilfitri syuk...
ramainye pemerhati...kesian dia bergelut srg2...

Tinta Lana berkata...

Assalammualaikum.

Syuxer. Masih ingatkah kamu denganku?

Maaf sebab komen tade kena mengena dgn entry,hehehe.

Selamat Hari Raya Aidilfitri syux. Minta maaf kalau tersilap cara, terlanjur kata ^_^

Ahmad Syuxer berkata...

1.arjuna
yeah bro. malaysia dah tak selamat dah, jenayah ada dimana-mana..

2. aishah jahirah
selamat hari raya aidilfitri tapi dah bulan 10 saya balas balik hahaha lama gila..itula rakyat malaysia, pentingkan diri sendiri.

3. waalaikumussalam lana..ingat sokmo ko awak..:)..selamat hari raya gak. hehe lama gila baru nak balas ucapan awk tu..saya maafkan awak dan maafkan saya gak maaf zahir dan batin.