ENTRI TERBAIK

Ahad, 3 Jun 2012

Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida

Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Apabila melihat banner di atas, kalian tentu kenal blogger yang bernama SHIDA kan. Beliau kini sedang menganjurkan giveaway yang mempunyai banyak sponsors serta sudah tentula hadiah-hadiahnya menarik sejajar dengan perkataan AWESOME. Inilah senarai-senarai sponsors yang menyertai AWESOME GIVEAWAY DUNIA SEBENAR SHIDA.


E'S OnlineShop (21)                      - OdahoneBiz (105)  
Muhammad Saiazuan (1875)        - Lyssa_Secret (50568) 
Fiz Graphic (7680)                         - Arol Mubin (1584)  
Nur Damia                                     - Arra Ahmad (2323)   
Zinnia Z A Shop (FB)                     - IntanBerlian (1320)   
Nakira's Collection (FB)               - Qatratun Al-Khairi   
Qat_Bawal Shop (8)                       - Eza_stories   
Irwani Zulkifli                                 - Eqbal Zack (6010)   
Nurul Yui (2270)                             - Bui Junaidi (1332)   
Nur Athirah (575)                           - Puan Azizah (3852)   
- Eca_Dwinky Asha (1233)               - Ain Zulaikha (3666)   
- Puan Ummi (480)                            - EGTV.com.my (FB)    
EMTV.com.my (FB)                        - Muaz Faris  
Peyan (503)                                    - Shida sendiri (3003)



Aku tahu syarat utama kalian hendak sertai giveaway mesti melihat hadiah-hadiahnya terlebih dahulu kan. 

Ok aku tunjukkan hadiah-hadiah yang bakal dimenangi oleh kalian.. KLIK SINI

TERUJA BUKAN? Kalau teruja, jom kita sama-sama sertai dan meriahkan AWESOME GIVEAWAY DUNIA SEBENAR SHIDA


KLIK KAT BANNER UNTUK SERTAI GIVEAWAY INI

Aku tag kepada sesiapa yang teruja untuk menyertainya. 

4 ulasan:

Acik berkata...

waweeeiiii .. memang teruja ngan hadiah2 tu, cuma mood jer kureng! alahai ...

Shazney Shamsuddin berkata...

salam
datang dari segmen yang sama..

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/06/awesome-give-away-dunia-sebenar-shida.html

Sya Isya berkata...

tahniah, menang GA ni. :D

Ahmad Syuxer berkata...

terima kasih sya isya. tapi nape profile awak not available