ENTRI TERBAIK

Isnin, 2 Januari 2012

SUPERBIKE V4 FERRARI- 9 GAMBAR TERMASUK MODEL HOT


Assalamualaikum dan salam sejahtera

Dalam dunia automobil, konsep atau concept car memang rare dan eksklusif sekali kerna mungkin dia hanya untuk dipamerkan atau tidak dijual. Ferrari adalah jenama yang mewah dan ekslusif dalam dunia automobil.

Aku ingin sharekan gambar-gambar yang menggunakan konsep Ferrari untuk mencipta sebuah superbike v4. Mari kita lihat superbike tersebut.

Motor versi Ferrari

Apa barang main fixie kan

Kalau bawa motor ini kat highway, orang akan pandang lama-lama


Inila enjin yang guna konsep kejuruteraan ferrari

Kemas sekali rekabentuk enjinnya

Aku tak tau apa jenis spesifik dia, yang penting memang dia laju

body dia sebelum dimasukkan rangkanya

Miliki dua-dua mungkin boleh start pikat Neelofa


Model cover Superbike v4 Ferrari

Yang model tuh, aku pilih Neelofa sebagai cover motor ni hehe ;p..Selamat tengahari..


Tiada ulasan: