ENTRI TERBAIK

Jumaat, 16 Disember 2011

Gay Melayu Islam pertama kahwin sesama jenis

Assalamualaikum..

Hari ini, kita dikejutkan dengan berita gay melayu islam pertama kahwin sesama jenis. Gay ini bernama Ariff Alfian Rosli yang merupakan pelajar pintar yang mendapat tajaan pinjaman boleh ubah dari Petronas dalam melanjutkan bidang perubatan di United Kingdom. Beliau dikatakan telah mengahwini pasangannya bernama Jonathan di Dublin.

Ariff Alfian bin Rosli bersama pasangan yang dikahwininya

Tambah medukacitakan, sudahla nama Islam dicemari dengan adegan bercium ini, baju Melayu yang lengkap persalinan dipakainya pula menimbulkan tanggapan buruk mengenai baju tradisional orang Melayu yang seolah-olah menerima buday gay.

Apapun gay melayu Islam yang pertama melangsungkan perkhawinan ini diharap kesian kepada bapanya kerna bapanya sebagai penjamin pertama terpaksa membayar wang jaminan RM890,000 kepada Petronas. Ikuti di SINI untuk mengetahui lebih lanjut

GMMS: pelajar2 pintar atau otaknya IQ tinggi kebanyakkan failed dalam bab hubungan sosial atau penyesuaian kematangan berfikir..kenapa ini boleh berlaku?dulu sufiah yusoff sekarang ariff alfian..di malaysia, ada budak pintar matematik ntah pe nama terjebak dalam penagihan dadah.. apakah anugerah bijaksana belum tentu menjamin kestabilan dalam kehidupan peribadinya?


Tiada ulasan: