ENTRI TERBAIK

Khamis, 29 Disember 2011

AIRPORT PALING EKSTREM PENDARATAN-8 GAMBAR

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Kita selalu melihat bagaimana kapal terbang mendarat di airport kan. Tapi yang ini aku sharekan gambar-gambar mengenai airport paling ekstrem pendaratan kapal terbang. Ianya sebanyak 8 keping gambar. Enjoy dan selamat malam.

Tak pekak ke dengar deruan kipas enjin kapal terbang tuh?

Besar gila bila tengok kapal terbang ni terbang rendah

Best dapat tengok kapal terbang mendarat secara dekat

Situ, ada tanda amaran danger

American Airways pun ada gak join

AOM French Airline pun ada mari singgah, dekat gila tayar dengan kereta

KLM Royal Dutch Airlines pun singgah juga, memang femes tempat ni

Saint Martin dekat negara Perancis adalah tempat airport itu

Jadi kesimpulannya, bolehkah kapal terbang membuat pendaratan seperti gambar-gambar di atas kat Lapangan Terbang Antarabangsa Sultan Ismail Petra?

Syuxer: Dok sembang pasal kapal terbang, tapi penulis sendiri tak pernah naik kapal terbang hehe.

Tiada ulasan: