ENTRI TERBAIK

Isnin, 7 November 2011

Miss Venezuela || Pemenang Miss World 2011 || Miss World Beauty Pageant

Miss Venezuela, Ivian Sarcos adalah pemenang bagi Miss World untuk tahun 2011.Tengok dulu empunya muka tuan punya nama Ivian Sarcos neh..Ushar kat bawah..

Miss Venezuela, Ivan Sarcos

Beliau dinobatkan sebagai Miss World

Profile Simple:

Nama: Ivian Lunasol Sarcos Colmenares
Tinggi:179cm
Umur: 21
Biografi ringkas:

Ivian has a degree in human resources and currently works for a broadcasting company. Her future ambition is to promote and work with children. Hobbies include: volleyball, mountaineering and trekking. Ivian was born into a very large family – she has 12 siblings in total. Women born July 26, 1989 was seen in tears when crown pinned by Miss Wolrd 2010 Alexandria Mills of the United States.

Ivian majors studying at The Diplomat was prominent from the beginning. He entered the top 20 list for the category Top Model Fast Track and Fast Track Top Talent for Miss World series of events that the 61's.

Setelah ditranslatekan dengan bantuan pakar bahasa yang kadangkala kelakar, Google Translate ke bahasa Melayu

Ivian mempunyai ijazah dalam sumber manusia dan kini bekerja untuk syarikatpenyiaran. Cita-cita masa depan adalah untuk menggalakkan dan bekerja dengankanak-kanak. Hobi termasuk: bola tampar, mendaki gunung dan menunggang. Iviandilahirkan dalam sebuah keluarga yang sangat besar - dia mempunyai 12 adik-beradik secara total. Wanita lahir 26 Julai, 1989 telah dilihat menangis apabilamahkota disematkan oleh Miss Wolrd 2010 Alexandria Mills Amerika Syarikat.

Ivian jurusan yang belajar di Diplomat The terkemuka dari awal. Beliau memasukisenarai teratas 20 untuk Top Model Track kategori Fast and Fast Track Bakat Topuntuk Miss Dunia siri peristiwa-peristiwa yang 61.

23 ulasan:

laskar pelangi berkata...

wooooo..tingginyeeee 179..

Bro Ahmad berkata...

tak cantik pun syux

fadh leyanie berkata...

ivan tu cun,google translate bukan kadang kala klako,selalu je klako.:P

cik aisha berkata...

179cm...wah rendahnya disisi model ni..huhuu.
agak kelakar bahasa yg ditranslate oleh google ni sampai tergelak kdg2 tu bila baca..

Ct Mawa berkata...

cantek3

delarocha berkata...

cantik lagi lisa surihani...ahakss

Saiazuan berkata...

menangis dia :D

DOMU-KON berkata...

dah lma xdgr brta2 cmnie..tgok skali cm biasa je misz world..

Wanie berkata...

kalau nak jadi miss world kena korbankan 'maruah diri' eh?mane la wanie dpt info ni eh..huhu

azizul berkata...

err...ebony

rara pinkmafia berkata...

fuhhhhh tinggi bebeno tuuuuu.

Daddylicious berkata...

rajin betul 'latino2' ni menang pertandingan ratu2 cantik..

Rai berkata...

nak jadi miss world bukan sekadar rupa kan..sbb tengok dia ni bukan cun sangat..tapi kata orang Beauty lies in the Eyes of Beholder.. hehe..

alif haris berkata...

hihihi .. di google translate jugka tu :D

shida'R berkata...

perghh umo 21 nmpak matang dia hehe..miss world tu :)

Niena Pengembara Ilahi berkata...

pesen apa la skirt dia tu yee

Bui Junaidi berkata...

bilalah turn wanita Malaysia nk pegang title Miss World ni kan..hehe

josrevalution berkata...

wahh..molek juga ye.. :)

Fathiah Hamim berkata...

haha translate jangan tak translate

Yatie Awang berkata...

pandangan syuk cantik tak hehhee

pengemis Cinta~ berkata...

salam ziarah. singgah sini for da festime. Nice one;)

hurm..biasa jerk ratu ni.hehe;) ada la kelebihannyer kan, kalau tak xmungkin dinobat kan..^^

ABU berkata...

emmm dia mmg cantek la..huhu :D

Anak Wak Mail berkata...

muda lagi..apa lagi syux!