ENTRI TERBAIK

Khamis, 10 November 2011

Do a barrel roll--magis maya

Assalamualaikum..minta maaf kerna menyepi seketika..

Today aku nak sharekan satu santau maya atau magis maya iaitu do a barrel roll..Tak perlu lafaz,tutur dan sebagainya..Just perlu taip do a barrel roll kat google dan saksikan magis tersebut..Malangya ia ada jodoh dengan google sahaja..dengan yahoo, ia agak pemalu..ntah kenapa..Perbezaan darjat antara dua benua kot..Emm lantakla janji tak menjejaskan jiwa keharmonian kalian kan, sesuai dengan lagu semangat perjuangan harmoni dari XPDC..

Maksud a barrel roll ialah---emm aku terpaksa menggunakan bahasa mat putih kerna bahasa Melayu seperti biasa agak kelakar bila ditranslate ke pusat alih bahasa Google

Do A Barrel Roll” is a catchphrase used to call on someone to perform a 360 degree horizontal spin. The phrase is sometimes used to caption image macros where the subject appears to be in mid-rotation, or in animated GIFs where the subject is performing a full rotation..


GMMS: Lembu semakin pupus dek musim korban beberapa hari yang lepas. Benarkah?? Apapun tahniah kepada Izzaq Faris Ramlan kerna gol anda petang semalam..memang superb..

19 ulasan:

cucu umie berkata...

mcm belajar subjek 3d jer animated..huhu

sha my heart berkata...

erm, pun pang, pung pang.. jampi. haha~

ramai yg banggakan Izzaq Farris, kenapa tak sebut Baddrol Baktiar juga? *tak berapa faham sukan orang lelaki ni. Hihi~

shida'R berkata...

bape ekor lembu jatuh kat tempat syux?? hehe ^_^

syarifahsidrus berkata...

oo...memang tak paham kalau translate guna google.haha

Bui Junaidi berkata...

telah di cuba..mmg megik..hehe

Anak Wak Mail berkata...

lembu tak semakin pupus,,makin membiak dengan banyaknya adalah..haha..:)

harrazdani berkata...

gol tahap world to bro....;)

Freaky berkata...

aku buat semalam dia jadi berputar. hahaha

alongxp berkata...

fuuuuhhhh... smart siot...

Bro Ahmad berkata...

macam2 bahasa sekarang ni yea

Wanie berkata...

ok, die berpusing sikit..hehe..yahoo tak syiok la, gune google sudeh syuk =)

Khairil berkata...

fuh...google ni hebat juga dia punya apps...mcm2 ada...

Anif Abdullah| AA berkata...

eh betul ke? nanti aku try seacrh..hehe

Saiazuan berkata...

hahahaha sgt style~

Niena Pengembara Ilahi berkata...

bola tu xtgk smpai abis...tatau sape yg menang

DOMU-KON berkata...

nama moden lak santau

alif haris berkata...

perghh terpusing mata aku ..haha

Papa Mifz berkata...

papa mifz tau order satu barrel KFC jer....haha

ShahzCudin berkata...

sekali die pusing2 mcm gasing da..