ENTRI TERBAIK

Jumaat, 4 November 2011

15 Penyakit Misteri dan Aneh

Time dekat2 maghrib neh aku ingin sharekan 15 penyakit misteri dan aneh. Ada setengah doktor sudah surrender nak cari penawar akan setengah penyakit ini. Kadangkala kalau ikut stail orang-orang tua dahulu, ianya seakan-akan dipanggil sumpahan. Apapun sebelum aku sharekan gambar-gambar ini, aku ingin maklumkan terlebih dahulu di mana kemungkinanan ada gambar yang boleh mencetuskan rasa loya dan sebagainya. So apa-apa yang terjadi, kalian tanggung sendiri ye. Informasi lanjut mengenainya kalian boleh arahkan google mencarinya. Aku just share gambar dan bagitau apa nama penyakitnya..

Agryia

Cushing syndrome

Elephantiasis

Fibrodisplasia Ossificanns Progressiva

Lamrey Disease

Lion Face Syndrome

Necrotising Fascilitis

Neurofibromatosis

Polydactylism

Porphyria-the Vampire Disease

Progeria

Proteus Syndrome

Tree Bark Skin Disorder

Trichotillomania

Werewolf Syndrome

GMMS: Pujian 7 petala langit kepada mereka kerna masih kental dan tabah meneruskan kehidupan dan tidak memilih jalan singkat untuk menamatkan penderitaan mereka seperti membunuh diri. Kalau kalian suka entri ini, mohon diraja klik +1 dan Like

22 ulasan:

Ct Mawa berkata...

huh..dahsyat nye

hawiz berkata...

itulah kebesaran ciptaan ALLAH..

Dunia Realiti a.k.a Elih berkata...

Owh! peliknya...Allah maha mengetahui, semakin lama semakin banyak penyakit pelik..

ShahzCudin berkata...

peh!..
xleh tgk lama2 gmbr tu..
alhamduillah sbb dikurniakan kesihatan..

cik pha berkata...

itu menunjukkan kehebatan dan kekuasan Allah dalam mencipta sesuatu.

ArulchelseA berkata...

cuak aku tgok bro..

Rara. berkata...

peh, dasat.

Yatie Awang berkata...

itulah, tabahnya mereka...

Bro Ahmad berkata...

sangat mengerikan syux..takut bro tengok

LadyBird berkata...

subhanallah... semoga kite dijauhkan penyakit seperti ini :(..

delarocha berkata...

Alhamdulillah, terhindar dari penyakit mcm tu

Liyana Zahim berkata...

Euwwww how scary!!! Yg mata tu gelinye tgkkk!!! Huwaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Xtdo mlm la sy!!!

Ezad Skytech berkata...

seram pulak aq tengok gambar2 ni bro..

laskar pelangi berkata...

Syux! takut jer tengok gambar tu semua. Semoga semuanya dijauhi pada kita semua..amin ...

Saiazuan berkata...

ya Allah, truknya pnyakit yg diorng alami ni.. brsyukur la kte dijauhi dari penyakit sebegitu

Papa Mifz berkata...

erk..serius mengerikan...harap dijauhkan penyakit2 ngeri nih dari kito emuo...amin...

Nurnajwa KZ berkata...

Seramnye :(

sergeant keroro berkata...

yang mata tu serius geli. macam hape ntah. huhu

p/s : dah +1 =)

Ahmad Syarif berkata...

sesetengah penyakit misteri ada kaitan dengan gangguan jin..
Even kanser payudara pun mostly ada kaitan dengan gangguan jin..

Sebab tu bila kimoterapi, penyakit tu tak sembuh tapi makin teruk

hira berkata...

serius, menakutkan >.<

aimie amalina berkata...

ayoooo
sgt ngeeeeriiiii..
aduhaiiii

tapi tulah kekuasaan tuhan kan..

chii berkata...

alhamdulillah..nasib baik xde penyakit spt tu..tp kalo kaki gajah tu..chii pernah lihat skali..tp xde la sebesar gambar di atas