ENTRI TERBAIK

Jumaat, 28 Oktober 2011

Laman Web FAM kena godam!!

Dalam facebook kecoh pasal laman web FAM kena godam..Aku cepat-cepatla buka..Terkejut tahap gaban aku tengok..sian pun ada hehe..ni rupa paras dia setelah dimake-upkan oleh hackers..



Ini adalah kata-kata mesej pedas tahap puaka baik punya dari hacker kepada FAM:-

"So hang ckp ni negara demokrasi eh? So kami tak puas kami godam ja.. Don`t blame us shithead u ask for it dlm suratkhabar ni. Penyokong bebas buat apex2 je"

"Wahai FAM si kapitalis anjink!! Anda sentuh jiwa, kami hancurkan poket anda. Kami mampu buat lebih lagi daripada ini. Kami mahu ranking naik dan harga tiket turun, bukan ranking turun tapi harga tiket naik. Rakyat terseksa dengan ideologi rm 50 anda. Alasan tak masuk akal. Anda jangan fikir rakyat bodoh. 100 tahun baru boleh bolasepak Malaysia maju yer!!! cakap pakai bontot ke wahai FAM..... Pegi mampos la FAM!!!"

Nak tengok rupa paras dia sehingga keseluruhan...KLIK SINI. Cepat-cepat sebelum ia sedar dari koma..


GMMS: Pasti akan menghiasi dalam mana-mana akhbar pasal FAM kena hack neh..

24 ulasan:

azizul berkata...

hehehe....hahhahaa..aku rasa nak tergelak..

SoLy SoLicious berkata...

xpasal2 kan..haisshh

cucu umie berkata...

agak kesian yer disitu apabila kena hack..haishhh

laskar pelangi berkata...

LOL!rakyat msia ni..dh bijak handal pasai coding..hack sana sini plak..ape daaa..

sha my heart berkata...

Akhirnya ada yang bersuara. Mahal giler kot tiket naik, 150%.

Liyana Zahim berkata...

dorg ni dpt duit ke wat mende ni? xphm toll.. Hehehe.. Gmbr piglet..

ArulchelseA berkata...

patut pun..kih kih kih..

ApiH berkata...

pedas sungguh kata2 diaorang utk FAM...

Warna Warni Kehidupan berkata...

klik laman web fam ---> Server Undergoing Maintainence..hahaha

Lea Isnawi berkata...

hacker semakin membiak di malaysia

Cik Azizah berkata...

peh giler! sanggup hack punya pasal....ingat dorang nak ke turunkan harga bola tu lepas buat macam2? xde maknanya! huhuhu

NasZ berkata...

tak puas hati je, godam. isk2.

Gaara berkata...

haha...gambar babi tu...tergelak gua tengok..haha

Ezad Skytech berkata...

kesian aq tengok ni..sampai kena hacked tu...huhu~

Fay berkata...

fay sempat jugak tengok web FAM yg dah kena godam tu.. hehe

dwaty berkata...

suka sangat godam2...

Papa Mifz berkata...

zaman skrg nih sonang2 jer org nk hack2 nih kan...hmm...

diana berkata...

dulu kalau marah,sihir je..
sekarang main hack2 pulak..
hehehhe

harrazdani berkata...

koma terus dah bro...xleh masuk daaaa,,.....

cik sakdi berkata...

kihkih... sorry la sbenarnya slama ni masuk stadium brape?? xtau la pulak., hehe

josrevalution berkata...

haha memang padan pun..cangini ke memajukan sukan utnuk negara?..tahik lah..haha....memang padan logo jadi babi!!!...

Wanie berkata...

dah bukak tapi putih je?mungkin sbb pakai chrome kot..

fadh leyanie berkata...

nasib la kena hack bersebab..

anismelon berkata...

kesian btl..tak puas hati punye pasal sampai dogodam..haish..