ENTRI TERBAIK

Selasa, 25 Oktober 2011

Gambar-gambar Hot, Rare dan Eksklusif Part 1

Bumi sedang menangis tika aku tintakan entri bergambar ini. Rahmat ini pasti disyukuri kerna sejak akhir-akhir ini drama swasta asyik menyebelahi panas terik. Tidur lena pasti diangguk laju oleh penganggur terhormat ketika menghadapi nikmat ini..Sudahla merepek..Jom kita lihat Gambar-Gambar yang Hot, Rare dan Eksklusif untuk penambahan minda berimej dalam otak. 

Adolf Hitler masa dia kecik2 dulu


Awal pembinaan Disney World


Pekerja2 yang lepak ketika awal pembinaan Empire State Building


Mayat bekas Presiden AS, John Kennedy yang ditembak pada tahun 1963


Charlie Chaplin dengan Mahatma Ghandi


Che Guevara dan Fidel Castro


Chuck Norris dan Bruce Lee


Pembinaan Awal Christ the Redeemer di Rio de Janeiro


Elvis Presley ketika beliau menyertai US Army


Google diawal penubuhan 1999

P/s: Sebenarnya ada lagi...tunggu part 2 ye..Emm cam biasa kalau korang suka entri ini kliklah butang LIKE kat bawah dan +1 

32 ulasan:

SoLy SoLicious berkata...

perghh..nostalgik sungguh...
gmbr presiden kene tembak tu mngerikan la..huhu

azizul berkata...

gambar rare ni...orangdalam gambar pun rare jugak

Bro ahmad berkata...

semua gambar berkaitan nama2 besar dunia...dah klik plus 1 supaya jadi budaya XD.

Encik Bedak Sejuk berkata...

AAASSEMMM!!

Anak Wak Mail berkata...

banyak gambar hitam putih..rajin syuk mengodek..:P

Elih Japahar berkata...

Sebanyak2 gambar..pekerja sedang rehat tu yg nampak menarik sgt..tak ada budaya kerja selamat langsung huhu! boleh rehat mcm tu yer..

kiz berkata...

nostalgia ni..

diana berkata...

Charlie Chaplin ke tu??
lain la muka dia..:p

Ezad Skytech berkata...

semua dalam gambar ni tinggalkan impak yang besar kan..lagi2 yang gambar last sekali tu..:)

shida'R berkata...

tembak google +1 :)

harrazdani berkata...

comelnyer hitler..huhuhuh

fadh leyanie berkata...

adolf hitler comel jugak waktu kecik,,
pekerja yang melepak tu mmg cool gila..:P

Wanie berkata...

baru tau john kennedy mati kena tembak..

sebnarnye kan ape fungsi =1 tu eh?huhu..kurang paham..

cucu umie berkata...

gmbo orng lepak untuk empire state building mmg style but mengerunkan ayie ah..aishhhhh

laskar pelangi berkata...

woooo disney world zaman memula pun dah cun dari segi pembinaannya =)

Khairil berkata...

best bro tgk gambar2 ni!...

Nurnajwa KZ berkata...

Ohhh rare hbis :) Yg part disney world tu, ohsem :D

Liyana Zahim berkata...

Like! :)

Mrs.Yie berkata...

sangat minat dgn bruce lee.. :)

ni feed rss blog akak http://feeds.feedburner.com/TahapSeratos

ABU berkata...

gambar2 pengetahuan am.. good job.. simple but kretip sungguh entry ini

Rara. berkata...

gila rare nak mampuh perkerja yang melepak tu.

sha my heart berkata...

Awesome..

Dah lama follow dan kenal awak. Awak je tak pernah lawat blog saya. :P
Btw, tq sudi jugak jadi follower blog saya.

cik sakdi berkata...

WAH sangat menarik ok. klasik n rare. hahah mekasih share syuk. paling best yang gambar mayat tu. ish.

Asyila Zainuddin berkata...

gile smart ahh yg pekerja lepak2 tu.. tak gayat ke eh? haha..

alongxp berkata...

aduh...gamba nombo 3 tu... aku dah la gayat...
ooo...camtu muke sbnr carli caplin e?

delarocha berkata...

mmg rare

Niena Pengembara Ilahi berkata...

slmat bercuti :D

Awan Biru berkata...

Memang rare.

Awan Biru berkata...

Memang rare.

sha my heart berkata...

awesome =)

rajin cari..

syarifahsidrus berkata...

zaman dulu2..huhu

blogtilldrop berkata...

memang eksklusif!!1