ENTRI TERBAIK

Khamis, 11 Ogos 2011

Triple Thrills, Stratosphere Las Vegas- Menguji Fobia Ketinggian

Assalamualaikum...

Korang tentu dah biasa main roller coaster yang macam neh kan..



Apa kata kalau korang cuba yang kat bawah pula..Benda ni ada kat Stratosphere di Las Vegas yang diberi nama Triple Thrills

Sebuah menara Stratosphere, Las Vegas

Di atasnya, ada jongkat-jangkit versi moden

Sapa2 mahu menjerit sampai pecah anak tekak,dipersilakan

Sementara ia menanti untuk diputarkan,kalau melayang, innalillah

Kereta api comel yang maut

Bila kegilaan bermula, maka kencing berak dinafikan haknya

Katakanla elektrik off, apakah pemuda itu akan berfikir?

Memang santai,tapi x boleh update blog bila dok kat situ

Bayangkan tali pinggangnya putus..bayangkan!!

Mula-mula renggang pahtu mari bergoyang..hahhaa ngeri siot

Penerangan simple permainan yang ditawarkan kat menara tersebut


Video yang memaparkan aksi mendebarkan tersebut



p/s: Aku fobia dengan ketinggian..

27 ulasan:

syrupmasin berkata...

bapak la doe..gile berbuall..sumpah mati terus sape ade sakit jantung kalu naek :D

pamie berkata...

best tu!!!

Afikah Aziz berkata...

ika juga fobia,menakutan tol,jgn cari nahas la keh3x :P

cucu umie berkata...

haha...yg no. 2 siapa berani..mmg mantap ah..extream kot semuanya

Anif Abdullah| AA berkata...

giler kentang!!hahahak...
memang tobat aku tak nak naik .. ^^

asnizaziz berkata...

seriau, fobia,haishhh..

shida'R berkata...

sumpah! xkan naik huhu~

nowriz berkata...

wah.. kalau setakat genting dengan time sqr... aku berani lagi.. ni atas menara pastu open-air pula tu.. ngeri3x!!!

ArulchelseA berkata...

cuak aku bro..dah la tinggi bgnunan tu..tmbah lg main benda alah tu..gila la.. kih kih kih

syarifahsidrus berkata...

menyeramkan...

SoLy SoLicious berkata...

xsanggup nak men tu semua..naek kapal lanun kt funfair pun dh nenges..hahahaha

keroro gouro berkata...

wohohoho gayat2

Fathiah Hamim berkata...

pening. nak muntah. erghhh

ABU berkata...

takut seh..tak nak la mcm ni...

dhiera berkata...

tak pernah try roller coster..takut. hek..

yg triple miple ni lagi la tak nak try~

Freaky berkata...

perghh nampak syok. sekali jatuh, semua mati. hahahaha

echaRierie berkata...

huhu..wlupun sukakn sesuatu yg extreme tp sgt2 takut lak..hahaha..dh la kat atas..klw jatuh mati trusss..

haha..sape suruh syux bygkn..tgk dh fkr bkn2..

Rai berkata...

hoh..aku pernah naik yg free fall.. dekat yokohama..gila punya ngeri..106m kot..tercekik aku sbb takut..tapi dah naik sekali confirm gian..skang tatau la.. ngeri kot..hahaha..

Anak Wak Mail berkata...

ish..dahsyat giler..ni kalau jantung tak tercabut ni tak taw la..

Papa Mifz berkata...

setakat kat Genting tuh berani lagi la...yg mcm dlm gmbr2 nih sumpah gua xkan naik...

Nurnajwa berkata...

OMO!!!! ><

Kte tak nak naik ni tp ade niat nk naik, ehehe.

*sje la tu nk tkutkn org ;P*

sergeant keroro berkata...

cuak tengok bro, huhu

laskar pelangi berkata...

mak aiii...biar lah tak naik pun..seram sejuk..tengok tengok terus muntah hijau...

Amiirah-Cassan berkata...

haha setakat ni macam tak de fobia tinggi , tapi kalau dah dok tinggi tuh , tatau la jugak , heee

alif haris berkata...

perghhh gila gayat .. !

kalau aku tido je .. bagi tak nampak bawah hahha

Tea Dno berkata...

unik betul..

cik sakdi berkata...

pergh tengok gambar je rase nak terkencing dah. adoiii