ENTRI TERBAIK

Rabu, 3 Ogos 2011

Super Motor--Gila Ke Kreatif? [8 Gambar]

Assalamualaikum..

Sekarang dah masuk hari ketiga kita sedang membina arca pahala berpuasa kan, so korang bina elok2 tau..Emm cuaca panas kan? So aku nak santaikan minda korang dengan paparan wayang gambar statik iaitu motor yang lain dari yang lain dengan kata lain super motor..Ala kat bawah neh contoh motor simple yang biasa kita tak akan cakap wauuu, wahhh, wooo dan whateverla....

Motor Kriss 120R Sports

Kat bawah neh adalah gambar-gambar yang super motor..bukan faktor laju tapi kerana design bodynya yang pelik dari yang lain heheh..Jom kita layan..


Jet pejuang motor..ada peluru berpandu?Sadis kejam hahaha



Motor beroda tiga yang rock!



kahkahkah..tayar motor cam tayar treler je



Hahah Sempoi..cam naik buggy je eheh



hahahah nos??need for pecut ke hahaha



hahaha ni mesti bunyi kuat tapi slow gerak



kalau jalan malam2 mesti ingat motor ghost rider hehe



hahah besar motor tuh..camner nak tekan brek ah??



Sampai ke tak tangan nak pegang handle tuh haahah



nak kona nanti mesti terbabas punya hahaha

p/s : Gila ke kreatif? Apapun memang boleh menarik perhatian sesiapa kalau menunggang motor sebegini kat highway..tapi cari nahas la kalau nak men kat Highway Karak hheheh..

58 ulasan:

ArulchelseA berkata...

cuak aku bro..aku honda ex5 je ni..kihkih kih kih

Papa Mifz berkata...

motor besar tuh mmg xleh brek kot...habis dia sondol semua benda kat dopan...haha

Nurnajwa berkata...

Hahaha, sah la takde kerja lain smpai cpta motor2 ni ;D

*kt sini sejuk je ;)*

Shaherah berkata...

hahahaha.. kelakar lar syuk pic ni.. dieorang bawak gi atas jalan raya ke? ke buat hiasan je?

Tapi memang gler kreatif.. yang kelakar moto nak sama besar ngan lori.. tak nak kalah.. hahaha..

rara pinkmafia berkata...

mmg besh r motor pompuan tu.hehehe

TYNTHA LANA berkata...

kreatif2, hehehe. tpi..yg motor makhluk ijau tu..ghost rider pun tatot woo,hek3

cucu umie berkata...

memang sgt2 pelik tpy nicelh..ad juga orng nak pkaikan..hehe

Fathiah Hamim berkata...

yang hos tuh macam nak tembak meriam

Aisyah Aina berkata...

memang kreatif gila la tapi banyak yang macam seksa je nak bawak...

syrupmasin berkata...

wuahaha..mcm2 doe..yg pompuan bawak tuh style..haha

sergeant keroro berkata...

gambar first tu stylo XD

Luqeem™ berkata...

peh yg tnya besar tu gile la..mcm mne la nk buat turn

syarifahsidrus berkata...

macam takkan bawak je kalau ada motor2 ni..hehe

syaz@rozelt berkata...

haha..kelakar je mto2 nie..letak muzium je la..nak bwk mcm pelik n mnyusahkan je~

Bro ahmad berkata...

bro order warna hijau syux

Freaky berkata...

hahaha mengarut punya motor. sumpah takkan naik motor cam ni

Wanie berkata...

haha..gile pelik moto2 ni..bagi free pn xmau..:D

echaRierie berkata...

hahaha..adoi..mcm2 moto ada..
tp pelik2 pun kreatif jgk la..hehe~

caliph shuriken berkata...

klau jenis tayar treler tu confirm makan minyak kuat, hukk...

Jiejah Gorjes berkata...

kreatip yg gilerrr...huhu

Awan Biru berkata...

Nafsu membuak-buak untuk memiliki sebuah motor.

nurAMALLINA berkata...

nak yang macam treiler tu

SoLy SoLicious berkata...

hahaha...mcm2.. tp, sy tetap xreti bawak moto :(

Lea IsNaw! berkata...

wah...bapak besar motor2 ni

kiz berkata...

yang kaler hijau tu ganas..suka.

Cik Azizah berkata...

agagaga...terpegun ku melihatnya!

alif haris berkata...

hahahahaha .. aku suka motor palig besau tu !!best2 .. haha

SoLy SoLicious berkata...

syux google beautifulnara.. Entri psai pmpuan dlam cermin mata khairul fahmi..tgk la komen2 kt bwh entri...xlah bawah sgt..

tanak tinggalkan kat shoutbox ..umum sgt...huhu

wan_cikgumuzik berkata...

terrbaeekkkkk...!! aku kagum ok..!!

Asyila Zainuddin berkata...

tak minat motor walaupun ade lesen motor.. kekeke..

[sutera kasih] berkata...

macam mana tu motor lagi besar dr penunggang hehe

Bui Junaidi berkata...

kreatif + gila..hahaha
yg part motosikal monster tu best

Tea Dno berkata...

kalau kat karak hiway memang tak lah. hahahaaa.

Tea Dno berkata...

gila pelik motor2. hahaha. taknak tea bawa. minat kat kawasaki er-6f je. ;p

Liyana Zahim berkata...

Yg kaler ijau tu ase nk menyumpah je tgk! Seram kot! Hahahaha~

anismelon berkata...

pelik pelik je motor nye..yg motor pompna nie je okek sikit..

ABU berkata...

macam2...tak praktikal la :D

Afikah Aziz berkata...

terkedu tgk gmbr2 ni hehe

yatie Awang berkata...

akak kalau bagi free pun akak tak mahu

Acik berkata...

nak yamaha suzuki honda cup aje ... :)

Terbelog berkata...

jap2
2nd last mcm mne nak bawak haha
mmg x dpt bro

Rai berkata...

ni manusia takde keja, ada banyak duit..yg pasti motor ni tak approve oleh jpj..hehehe..

Khairil berkata...

agak2 cukai jalan dia kena berapa yer...

shameel Iskandar berkata...

cantik motor2 ni, teringin nk mncuba.

Salam ramadhan buay syuxer.

Elih Japahar berkata...

Macam2 lah, motor yg first jugak yg jadi pilihan..haha

shida'R berkata...

pergh...mantap sume hehe..

kotak bulat berkata...

hahaha...dorg ni suke bnda pelik2 kan..

vampire's lovex berkata...

pehhh mmg lain dari yg lain..aku nk bawak pon gerun hahaha..tambah2 yg tayar blkg besar trailer tu haha

SYARIFF HAIKAL berkata...

BROO AK ORDER ARINI..SOK LEH DPT X??..MMBR2 HARGA X LEH KAUTIM??.JHAHAHA

Cik Purple Pinkypuff berkata...

hahahahah.. terbaek! :D

Anak Wak Mail berkata...

kalau aku bawak motor ni,,kompem,,bergayut-gayutan,,macam berada di awangan sahaja..hehe..=)

Amy Syaquena berkata...

Bapak gile pelik2 motor dorang...
kelakar pun ada hehe..

*jom singgah di belog saya dan jemput join contest SR*
http://www.sinarraudah.com/2011/08/contest-juadah-ramadhan-dan-ucapan.html

iPai berkata...

aku suka motor roda besar yg awek tuh bawa .. style gila

syrupmasin berkata...

eh mane kau..mane kau :D

alif haris berkata...

syuk .. kemana dikau menghilang .. huhu

laskar pelangi berkata...

apa ke pelik semua moto nie syux..heee=) nak naik pon takut..dah la wanie tak reti bawak moto.kih3


syux:)
salam ramadhan..lama tak singgah sini:))

cik sakdi berkata...

cool habis!! :D

Mfaizie Pasoh berkata...

Bapak godang2 moto eh. Den guno moto Yamaha colop yo.. Trpinggir gaso eh tebaekk jang