ENTRI TERBAIK

Selasa, 16 Ogos 2011

Selamat hari lahir untuk aku

Assalamualaikum..

Entri ini simple dan ekspress..Aku just mahu ucapkan selamat hari lahir untuk insan yang bernama Ahmad Shukree..Insan tersebut adalah aku..:)..kini aku sudah berusia 24 tahun..dewasa kah umur sedemikian..hehe

Semoga Allah s.w.t merahmati dan memberkati perjalanan hidup aku, memberikan rezeki yang melimpah ruah kepadaku, menjadikan aku seorang yang matang dan berwawasan tinggi,menjadi anak yang soleh dan hormat kepada orang yang lebih tua serta menjadikan hidupku ini berwarna-warni seperti langit..Yang pasti, disebalik pelangi itu, terselit pelbagai pengalaman yang indah..



Terima kasih kepada sesiapa yang mengucapkan selamat hari lahir dan happy birthday kepadaku..:)..


50 ulasan:

SoLy SoLicious berkata...

selamat ulang tahun kelahiran...
hadian beli sendiri eh..teehee...:)
suuwwiitt 24 eh :)

harrazdani berkata...

selamat hari lahir yang ke dua puluh empat....dah dewasa dah tu....huhuhu

cucu umie berkata...

selamat ulangthaun..semoga umur yg bertmbh ini akan menambhkan lagi kita ingt kepada Allah..incya-Allah..


may Allah bless you syuk..

Luqeem™ berkata...

happy birthday syuxer!..
tetap muda bro!..:)

pamie berkata...

selamat ulang tahun kelahiran bro..ak tua dari ko sebulan..haha..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki :)

Nurul Iman Rosman berkata...

happy birthday,

dah 24 dah. dah boleh kawen :)

alif haris berkata...

happy birthday sahabat :)
dah 24 rupanya kau :)
semoga panjang umur, murah rezeki,berjaya capai apa yg diimpikan dalam hidup ..
berjaya didunia dan akhirat :)

suaraheaRty berkata...

Happy birthday , wish u all the best , God bless :)

ABU berkata...

selamat hari lahir kpada en Grbang Maya Melankolia Segar aka Ahmad Shukree..semoga engkau setiasa diberkati oleh Allah swt..aminn..

Freaky berkata...

hepy befday bro syuxer :D ..

Anif Abdullah| AA berkata...

happy besday syux.. semoga pnjang umur n murah rezeki la.. dah tiup lilin ke?..haha

Wanie berkata...

happy birthday!!! syux tua lagi kot dari wanie..lalala..perasan muda jap!*

kotak bulat berkata...

selamat hari lahir syuk... :)
semoga panjang umur..

fiq. berkata...

syuxer:selamat hari lahir weh, hari ni hari jadi aku 16 ramadhan,kah2 (saje bagi tau)

Asyila Zainuddin berkata...

selamat hari lahir ye.. :) moga panjang umur dan dimurahkan rezeki..

laskar pelangi berkata...

Syux!! Hepyy Bufdayyy ye kawan:))
semoga panjang umur & dimurahkan rezeki:))

btw, bufday Syux sama dengan kawan baik wanie,mudah la ingat nanti bufday Syux. Heee~ :))

Eza Boom Boom :) berkata...

camat hari jadi, awak!!! :).. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki yer...

Bro ahmad berkata...

selamat hari jadi syux..semoga sukses dalam kehidupan......:)

sergeant keroro berkata...

hepi bornday bro, hehe XD

p/s : bila nak kawen ni :P

yatie Awang berkata...

ooo...birthday syuk...dah besar rupanya adik akak ni, Amin Amin....kakak doakan Syuk berjaya dalam kehidupan di sini dan di sana dan menjadi anak yang soleh..

cik pha berkata...

selamat ulang tahun syuk =) semakin meningkat umor..semakin dekat kita dengan mati semoga menjadi insan y lebih baik dari sebelom ni..jadilah insan y berguna..bukan untuk diri sendir..malah kepada otg lain jugak..amin.

echaRierie berkata...

haha..hari tue ada tnya syuk kan ? sy igt la..igtkn syuk x bwt entri konon2 ley jd org pertama wish..(muntah plz)hahaha..

apapun..Slmt Hari Lahir syuk..
May ALLAH bless U always..amin..
All the best in everything u do.. :)
Have a blast day today ~
Amin utk doanya ea..

kita sebaya tp echa kakak pula..haha :)

ArulchelseA berkata...

selamt hari lahir bro..dah 24 thn ek..dah tua la tu.. aku baru 18thn ..buln 9 baru 19thn.. kih kih kih

rara pinkmafia berkata...

hepy biffday syuxer....moga murah rezki n panjang umur.

Bui Junaidi berkata...

selamat hari kelahiran syuxer..

muda lagi rupanya syux ni..

semoga dlm lindungan Allah selalu,dan semoga apa yg dihajati tercapai..amin

Qaseh Qistina berkata...

happy birthday to u!
May Allah bless u =)

Jiejah Gorjes berkata...

selamat menyambut ulangtahun kelahiran syux...dah 24 tahun ye auchhh dah teruna n ganteng gitu kihkihkih...

Rai berkata...

happy birthday..akak kawin umur 24.. bila syuk nak kawen..hahaha..

Acik berkata...

selamat hari lahir! semoga panjang umur!
nak belanja tp pose lah pulak! :)

nowriz berkata...

Allah selamat kan kamu.. Allah selamat kan kamu.. Allah selamat kan.. tuan syuxer.. Allah selamat kan kamu!!! :)

syrupmasin berkata...

ya Allah kau dah tua..syukur..haha..happy birthday kawan :)

nurAMALLINA berkata...

happy besday syuk! :D

Shaherah berkata...

Selamat hari lahir syukkkk... ^_^

Afikah Aziz berkata...

eid milad saed ya gamil..sirru ala barokatillah :)

cik aisha berkata...

selamat hari lahir syuk...semoga segalanya dipermudahkan utk syuk...amin...:)

anismelon berkata...

epy ketuaan..heee..moga panjang umo..murah rezeki..epy selalu..amin..:)

umo 24 upenye..heee..sweet 24..:)

TYNTHA LANA berkata...

Syux..sama baya rupanya kita..tapi awok tua skit,hahahaha. lana bulan 11 ni :) Selamat Hari Lahir syux.. even tak pernh berjumpa, lana doakan yg terbaik buat syux dunia dan akhirat..semoga panjang umur and sukses sokmo! hehehe

[sutera kasih] berkata...

laaa..ingatkan syux ni adek...sama umur rupanya heee...

happy birthday yaa syux..semoga panjang umur dan dmurahkan rezeki sentiasa..semoga berjaya dlm apa jua bidang di dunia dan akhirat..amin ya rabb

Khairil berkata...

selamat hari lahir...muda lagi hang ni...hehe...jangan sia2kan usia muda ni...

Panggil aku Han berkata...

Selamat ulang tahun kelahiran :)

Liyana Zahim berkata...

Selamat hari lahir syuk.. Smoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki~~~ :) Slmt berpuasa gaksss! Heehheh~

shida'R berkata...

bro happy befday hehe..moga pnjg umur mrah rezki..dan sihat selalu ^_^

Solihin Zubir berkata...

selamat hari lahir diucapkan buat syuxer.. hahaha..

syarifahsidrus berkata...

happy birthday~~~semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki

Amiirah-Cassan berkata...

happy birthday SYUK ! may Allah bless you and have a blast year okay ? selamat berpuasa dan selamat hari raya aidilfitri dan selamat menyambut kemerdekaan , dan , hahaha berapa banyak kali dan daaa , hahhaha XD

Fathiah Hamim berkata...

Happy Birthday! (:
Semoga Panjang umur Murah Rezeki Yea.

Tea Dno berkata...

eh dah birthday.. heeee... 16 ogos 1987.. :D

happy belated birthday..

p/s: ingat ni, 16 oktober pulak.. hohoho...

Tea Dno berkata...

dah dewasa ni.. boleh kawin dah.. :D

alongxp berkata...

aisehmen bro... sorila,br prasan ari ni la bro... nah... utk ko...
happy belated birthday syuxer

Anak Wak Mail berkata...

selamat hari lahir syux!

24 tu tua tahu!haha..:)