ENTRI TERBAIK

Selasa, 2 Ogos 2011

Nokia Generation atau Generasi Pembuatan Nokia 1982-2006 (Gambar)

Assalamualaikum..

ini entri selepas subuh..heheh rajin la pula..sekarang aku nak share pasal gambar nokia generation atau generasi pembuatan nokia dari tahun 1982-2006*sebenarnya aku tak tahu nak kasi pe tajuk sesuai untuk entri neh hehe..Gambar tuh tak nampak sangat kan, jadi korang perlulah klik dia untuk besarkan dia heheh...


Tak nampak kan? Right klik open new tab untuk besarkan ia

Cer tengok kat ner tepon pertama korang heheh, ada tak kena culik kat situ heheh..

P/s: Selamat berpuasa untuk hari kedua..

34 ulasan:

Shaherah berkata...

hahahah.. macam2 hp yg ade.. rupe nyerr hp dh ade sebelum shera lahir lar.. baru tahu.. hahaha.. >.<"

sergeant keroro berkata...

makin lama makin canggih XD

kaizen berkata...

3310 mane?? hehehe tu la hp 1st family aku... hehehe

latest entry Benda yang Aku BENCI time Ramadhan!! & Urban : Camera Paling CANGGIH

~~Ticer Wann~~ berkata...

tahun 2002..3310..tetap ku kenang sampai bila.. line clear ooo

Anak Wak Mail berkata...

banyak betul,,tak dapat kenal pasti mana hp pertamaku.=)

rara pinkmafia berkata...

3310 ada tak kat situ.ehehhe

Bro ahmad berkata...

dah banyak model nokia..tak terkejar kalau nak update terbaru..kejap2 keluar model baru..masih setia guna nokia..buruk2 janji boleh pakai sudah..hmm

TYNTHA LANA berkata...

erhh..ad antaranya, jdi koleksi klasik dalam keluarga lana..hehehe.

bak kata sheera~~sebelum lhir pn dah ad hndphone Nokia ni rupanya.. T___T

cepat,pantas betoi teknologi nih..huuu

Anif Abdullah| AA berkata...

3310 memang evergreen weh..hahak

echaRierie berkata...

henfon pertama 2002..haha..
terigt dulu time kecik hp parent besar sgt..hahaha~

L berkata...

pon2.. lori milo benti depan umah, nk kasi 2 3 sachet milo 3in 1 utk berbuka nt.. =)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/bangun-sahur-buat-aper.html

Elih Japahar berkata...

Hp tahun 1988 tu masih simpan d rumah jadi kenangan...3310 adalah yg paling famous tahun 2002,kalau dijual dah tak ada harga dah :P

Elih Japahar berkata...

Kemajuan teknologi begitu pantas..tak lama lagi entah apa jenis pulak :)

syarifahsidrus berkata...

tak pernah guna nokia :):)

cucu umie berkata...

ayie last pakai nokia 2006..haha lepas tu dh xpakai nokia lagi..aishhh

syrupmasin berkata...

3310 :D

[sutera kasih] berkata...

takda pun huhu tercicir kot hehe

Jiejah Gorjes berkata...

3310 hp pertama dimiliki hihihi sgt klasik okeh!! (^^,)

Freaky berkata...

nokia. dulu dulu aku pakai gak. skang lebih suka pakai SE.. tapi banyak kenangan bersama nokia :D

cik aisha berkata...

3315 tu la antara henpon pertama dan masih dalam simpanan...hehee

Afikah Aziz berkata...

eh ramai gak guna 3310 cm Ika ni erk hahaha :P

Nurnajwa berkata...

Nokia development dia cpt btol ><

Of cos la kte pnye the very frst fon ade ;D Yg itam putih tu, ahaha

syaz@rozelt berkata...

hehe..kelakar plak..hp doulu2 mcm walkie talkie..hehe

ArulchelseA berkata...

tk de pun hp aku bro..kih kih..lama sgt dah kot hp ku ni..kih kih

dwaty berkata...

first hp... jenama motorola... yang ada antena gak... colour hitam...

nurAMALLINA berkata...

3310?

Syuxer berkata...

@nur amalina..itu handset pertama jua syuk sentuh ia heheh..best guna dia kan..tahan lama dan lasak

Wanie berkata...

tepon zaman 90an tu same macam tepon mainan budak2 skarang..haha..wanie penah pakai nset nokia 6233, nset paling bermasalah..rasenye nset tu macam tak ramai pakai..

Tea Dno berkata...

fuh fuh. memang banyak fon kena culik duk dalam ni. haha.

iPai berkata...

wah .. banyak dalam senarai hp tuh aku idamkan masa zaman sekolah .. heheheh

Khairil berkata...

teringat henset lama dulu dgn nokia ni...

laskar pelangi berkata...

perghhhhh! dulu orang pakai 3310 je kan..time tu pakai nset tu pon dah rasa bangga =D

alongxp berkata...

hempon yang housenate aku jumpe n dah byk berjasa kat budak2 umah tu dibuat tahun 1998 rupenye... huhu... hempon model tu byk dijadikan hempon backup masa tu...haha...

Tanpa Nama berkata...

Kenapa gambar ni tak clear dan susah nak bace jenis model ade tak gambar yang clear ?