ENTRI TERBAIK

Khamis, 11 Ogos 2011

Misi mencari ayam golek--success

Assalamualaikum..

Ada hampir 25 minit lagi maka berkumandangla waktu azan maghrib bagi seluruh negeri Kelantan bagi zon 1 seperti daerah Pasir Mas, Kota Bharu dan bla bla bla..Tadi aku kuar pi bandar mencari seekor ayam yang montok lagi menggiurkan untuk dimakan waktu berbuka nanti..Ianya dikenali sebagai ayam golek@ayam putar@ayam mari bergoyang kot..

Ia berharga rm18 bagi seekor..murahla jugak..mananya tak, aku sorang je makan...err abes tak aku makan nanti?..Jadi mission success..Jadi sapa-sapa yang beli gak ayam golek tuh..jom kita makan sama-sama nanti heheh..

Ayam Golek

"SELAMAT BERBUKA SEMUA"

26 ulasan:

Freaky berkata...

keh keh makan jangan x makan bro :D selamat berbuka

Bro ahmad berkata...

dah terliur dah ni shux hahaa
selamat berbuka ayam golek hehe

Amiirah-Cassan berkata...

okay fine , mira belum pernah makan ayam golek ~ hukhuk

laskar pelangi berkata...

sedap kan:)) terus makan tambah nasik..he3 kelmarin baru wanie makan ayam golek nie haaa...beli kat stadium..dalam RM16..takde lah beza banyak sangat..

NURUL AINI NORAZMAN berkata...

dah lama tak makan ayam golek ni,.=P

nurAMALLINA berkata...

tak pernah berbuka lg dengan ayam golek tahun ni.

~~Ticer Wann~~ berkata...

wahh sedapp... :D hadeii teringin pulop

kiz berkata...

dah muak makan ayam golek sebab kat n9 ni bila kenduri je mesti order ayam golek..kekadang aku makan sampai tergolek golek..memang molek

Shaherah berkata...

wah.. macam best jek syuk.. shera tengok jek org wat ayam golek ni.. tapi tak try lg.. heehee.. rase mcm nk g cri satu lar esok.. ^_^

ArulchelseA berkata...

cuak aku brojanji dapat..kih kih kih..
jgn bro yg tergolek cari ayam tu sudah la..kih kih

Fathiah Hamim berkata...

seronoknyaa dapat lepaskan kepingin kan. hehe

syrupmasin berkata...

jadi habis ta?? :D

Syuxer berkata...

@fathiah

ye memang seronok heheh..:)

Syuxer berkata...

@syrupmasin

ada lagi separuh weh..x larat aku nak abeskan hehehe..sambung sahur karang hehe

sergeant keroro berkata...

cukup lah sorang makan berbuka dan sahur, lama tak makan weh XD

Asyila Zainuddin berkata...

uish.. nampak sedap.. teringin la pulak.. ngee..

alif haris berkata...

hahahha .. sedap la siot :D

err abes ke mkn sorag tu bro ^^

kotak bulat berkata...

pasni balik kampung, kb nak pegi cri la ayam golek gak..hehhe :)

vampire's lovex berkata...

pehhh terliur !!! terliur !!!

L berkata...

anda pemaarah ker?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html#comments

cucu umie berkata...

kehkeh.ayie skrng kalo berbuka nasi xlyan sagt..nape tah..makan kurma sebijik + air sudah..erus pi solat.. esok pagi sahur bru mkn nasi..hehe

Afikah Aziz berkata...

amboi syuk rm18 mkn sorg2,meh2 kongsi ng ika meh haha,rindunye kelate :P

echaRierie berkata...

wahh..seorang je yg mkn..sure buncit..haha..gurau ea.. :)

[sutera kasih] berkata...

heppppp...tegode perut hoho

selaamt berbuka puasa nnti :)
sy bebuka awal hihi

Tea Dno berkata...

mahal rm18... huhu.. consider mahal lah kat tempat tea ni sebab, jual rm18 tapi kecik.. selalu beli rm15 kat tempat lain.. memang satisfied gila.. ayam besar, sos dia pun sedap gila.. huhu..

Tea Dno berkata...

ni yang nak ayam golek lagi ni.. adess.. sok nak cari lahh..xDD