ENTRI TERBAIK

Isnin, 11 Julai 2011

Victoria Beckham Sudah Melahirkan Anak Perempuan

Assalamualaikum...

Korang kenal Victoria Beckham?? Ala isteri kepada David Beckham tuh..tak kenal??Meh aku tampal gambar dia..

Victoria Beckham
Dikhabarkan dia sudah selamat melahirkan baby perempuan yang bernama Harper Seven..Beliau selamat melahirkan baby itu tepat pukul 7.55pagi*sebenarnya aku tak pasti itu waktu amerika atau waktu mas di Cedars-Sinai di Los Angeles, Amerika Syarikat

Jadi penantian David Beckham inginkan baby perempuan sudah berakhir dan tercapai jua..Rezeki dia la tuh..Yela dengan deretan budak2 laki cam Brooklyn,Romeo dan Cruz..Aku rasa pasti Harper kena buli nanti kot heheh takpun lasak cam laki kot..Baby tuh sihat molek sejahtera dengan berat 7Ibs. 5 oz*aku tak reti formula neh.

Apapun tahniah untuk pasangan paling VVVIP kat dunia neh..:)

37 ulasan:

Jiejah Gorjes berkata...

uiks cpt nye beranak baru je tertgk perut mak nye kt blog sapa tah.. <--hahahaha ayat tak leh blah

eh syux i kenal beckham tu melalui victoria okeh!!! hahahaha fanatik spice girls nih ngeee

sure nt anak tu vog cam mak nye nanti percayalahhhhhhhhh <-- sore ct nurhalijah kuar lak

Bro ahmad berkata...

wahhh besok besar jadi penyanyi macam ibu dia si posh tuh huhuhu...:) syuxer peminat becham yea?

syrupmasin berkata...

ohh dah kuar lah anak dy :D

mykhalis berkata...

sampai jugak hajat diorang ek

laskar pelangi berkata...

wah wah! dapat gak baby girl:)

mesti kiut miut kan:)

Norhisham Nordin berkata...

huhuhu... untung lerr... rezeki makin bertambah kot nanti... hehe...

Blogger penipu sudah berdiam diri..? Takkan senyap jek..?

Syuxer berkata...

@Jiejah Gorjes hahah kenal beckham melalui bini..sian beckham xde orang minat dia..;p..

nanti dia besar pasti jadi cam mak dia..suara mesti lebih gempak heheh..hope jangan jadi cam paris hilton..hehe maklumlah harper dah jadi jutawan dah hehhe

Syuxer berkata...

@Bro ahmad dulu david beckham men untk man utd,bro..:)..tu kawe minat kat dia tuh..superb freekick..heheh..longshot pun power..crossing xyah citer..world class punye heheh

Syuxer berkata...

@syrupmasin beckham dah siap lambung2 ank dia weh.;p

Syuxer berkata...

@mykhalis rezeki dorang,bro..:)..lama dah dorang tunggu tuh

ArulchelseA berkata...

tahniah la..bleh ganti dia nnt thn 2040 nnt..kih kih kih.. cuak gila lama lg..

Niena Pengembara Ilahi berkata...

tahniah buat dia :D

Niena Pengembara Ilahi berkata...

nti syux tlg smpaikan ea hehehehehehe

kotak bulat berkata...

hehehe..dpt baby lgi.. bgus ar dorg ni.. xde cerai2 pun..

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

SYUXER..tutorial yang awal tadi tue ade problem la. Jamal dah betulkan tutorial tue..boleh tengok balik ye...

Fathiah Hamim berkata...

dapat dah gegurl. =)

~~Ticer Wann~~ berkata...

bestnya dapat baby... mesti cute

Acik berkata...

mesti cantik macam acik .. ops, macam mama dia, kan! :)

cik aisha berkata...

akhirnya...dpt gak gegurl...sah la kena buli nti.hoho

dwaty berkata...

mesti jadi kesayangan... the only one daughter like me.... hehehehe

Freaky berkata...

haha dapat gak ye beckham kat baby perempuan :D

princess ayu berkata...

msti jd trensetter kat budak2 pompaun nnti ni

anismelon berkata...

gambar baby gegul nye xde ke..ce letak..pas nie msti cm awan dania anak pompan dye...weeee..

old_trafford berkata...

mana gambar baby tu nak tengok.. ekeke..

My Blog Old Trafford

Bui Junaidi berkata...

beckham tu dulu pakwe bui,tp victoria rampas..kui..kui..apa2 pun tahniah sbb dpt baby girl..mesti best baby tu,anak perempuan mesti akan bergaya mcm mummynya..hehe *_*

Zura berkata...

akhirnye dapat jugak drg baby ppuan ..

harrazdani berkata...

harap pasni pun aku dapat girls...huhuhu

Aisyah Aina berkata...

akhirnya ada jugak...mesti comel ni :D

kiz berkata...

huhu..ok ler tu..tapi aku minat beckham ja..sebab free kick dia semua superb..haha

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

mesti bby tuh besar nnt gojes n hot mcm vict jugak..

Terbelog berkata...

tu dia..
anak jutawan dah lahir he3

echaRierie berkata...

Tahniah dh dpt baby girl..
hahaha..

mcm syuk pula yg dpt baby..hehe..

alif haris berkata...

egtakan victoria syuxer yg melahirkan anak .. haha :D

iPai berkata...

yeay .. baby baru !!!

Khairil berkata...

sakan juga depa ni beranak...lepas ni depa stop kut sebab dah dapat dah anak perempuan...

Anak Wak Mail berkata...

bahagianya diorang nih..haha.anak dia yang pompuan ni mesti lasak nanti nih..

Cik SHiNJU berkata...

erk..dah branak ke madu aku tu?
mesti dia berpantang kat kg..
boleh la aku konker beckham sorg2..
hakhak :P