ENTRI TERBAIK

Khamis, 28 Julai 2011

Taman Permainan or Playground yang Menggerunkan

Assalamualaikum..

Emm aku tak tido lagi neh heheh..maklumlah nak bermusafir ke KL*bukan aku yang drive pun hahahah,abang aku yang drive hehe, aku layan tido je..heheh sambil nak lepas saka harimau dalam neraka SBJ tuh heheh..biar gi mati singa tuh..huhu dasar singa celup hahahah..;p..Eh apakata bawa anak-anak korang atau anak buah ke atau anak jumpa tepi jalan ke(*culik) main kat taman permainan ini..Adakah dorang akan maki hamun dengan menjerit dalam bahasa dorang sendiri je yang faham atau mereka selamba cipan pergi main?? heheh..

Wahahaha makan budak!!

Kalau hilang, bawak tok bomoh ye hahhaa

Ni kalau anak body besar nak men kat sini,tidak digalakkan

Tidak sesuai, nanti kena telan panadol extend junior(ada ke??)hahah

Err apa benda neh?

Waktu siang dia baik,waktu malam,makan budakkk!!

Harap tak jumpa ular dalam tuh heheh..

Ada lagi ekstra untuk hiburan dikala Khamis...apa dia?Usha kat bawah..

Gila ar anak patung nak men ciku cak plak!!Klik gambar ini untuk playkan ia..hehe
*Better open new tab

p/s: Ada kesempatan, aku update lagi entri..:)

36 ulasan:

Wanie berkata...

teringin nak main yg no 6 tu..:D
yang bawah tu ape die?
ade hantu la tu..
tak mau la bukak..hehe

Bro ahmad berkata...

tak seram, cantik dan menarik tempat tu huhuu waww template baru cantik la

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock berkata...

adess ...knk2 misteri main sinim ...



excellence!

Anak Wak Mail berkata...

best giler taman permainan dia..kalau aku masih kecik..aku dah pergi dah ni..hihi..

ee..boleh plak patung tu pandang2..dah macam cite chucky plak..hihi

ArulchelseA berkata...

macam rumah hantu lak aku tgok tman permainan tu..kih kih

yatie Awang berkata...

gerun pun kakak rasa cam seronok kalau main ni...hihi

puteri ain berkata...

scary lak permainan2 ni . hehe

cucu umie berkata...

yg n0.2 and no.6 smart..i like it...nak jer bawak adik ayie pi tmpt tu..hehe

echaRierie berkata...

Have a safe journey syuk.
btw, tmn permaianan ni unik..

syarifahsidrus berkata...

best la kalau ada playground macam tu kat sini..
bukan bebudak je main.ehehe

lawa la template baru...!!

Rai berkata...

makan budakkkk..ni kalau org tua main bes la..kalau bebudak boleh ngigau ni..hehehe..

qamarguyz berkata...

salam ziarah..
huhu..macam-macam..
tapi menarik juga..
kat Malaysia ada?
nak pi test...

Khairil berkata...

haha..menarik le tempat mainan mcm tu...

iPai berkata...

gambar last tuh memang takleh blah ..

iPai berkata...

wewwiiit .. dah siap dgn template baru nampak .. nice2 ..

sergeant keroro berkata...

lawa bro, template baru. XD

p/s : seram, aku pon takut nak main. hahaha :P

syrupmasin berkata...

style do yg nomor 1 dgn 2 tuh..haha..fuyoo blog dah berwajah baru :D

harrazdani berkata...

ada ke budak nak main yg no satu tu...huh

kotak bulat berkata...

best gak lau dpt main kat situ.. hehehhe



p/s : wah.. ceria dah template bru.. simple je.. :)

Anif Abdullah| AA berkata...

ala2 disneyland kut..malam2 memang seremm weh.haha.. syuxer,area mana ni?

Shaherah berkata...

salah satu sebab shera tak suka anak patung mcm tu.. hahaha.. klik benda tu meremang bulu roma ni haa.. >.<"

nurAMALLINA berkata...

mak oii takutnya patung tu!

Norhisham Nordin berkata...

kalo utk budak2, seram laa kot... huhuhu... tapi budak2 skang ni bukannya takut pun... silap2 diorg lagi hantu... huhuhu...

Fathiah Hamim berkata...

huiyoo template baruuu!

nampak cool kot playground neh! haha

dwaty berkata...

cantekla... kalau dapat gambar kat pokok2 tu kan best..

arfah berkata...

menarik sungguh....hihihihihi

Noh Kodiang berkata...

yg last tu aku takmaw tekan..bia ko merayu pown...hahahha

PENCONTENG berkata...

gelongsor kat taman permainan rumah aku tak menarik mcm gambar tu hehe

alif haris berkata...

aku tak suka ank patong dow ..
tak tawu nape ..
rasa seram pulak aku tgk .. huhu

pha is berkata...

giler punya tempat.. nk rosakkan pemikiran budak2 ke ape..? hehehe

jom tengok : apa itu darbuka (دربوكة‎) ?

Nurnajwa berkata...

Ahaha, best main kt playground mcm ni XD

Uishhh, yg gmbar tu betul ke? --' Hampagas, tkejut gle eden.

Afikah Aziz berkata...

euuuuuu ade ular ke x tu hehe :p

Umi Asura Sanusi berkata...

seremmmmmm... tapi best jugak klu dpt main kat sume tempat tu.

Aisyah Aina berkata...

best gila playground macam ni...hehe...

takut tengok patung tu :D

Elih Japahar berkata...

Terperasan blog ni template baru hehe..tempat ni menarik tapi kalau bawa budakmkecil takut histeria tengok ngeri je nak masuk lubang tu haha

shida'R berkata...

mmg gerun kalo men sorg dri hehe ^_^