ENTRI TERBAIK

Jumaat, 15 Julai 2011

Serahkan Entri Pertamamu Untuk ku baca..:)

Assalamualaikum dan selamat malam...

Pernah tak terlintas dalam hati anda untuk:-
-melihat entri-entri anda terdahulu?
-melihat bagaimana anda memulakan dunia blog dengan entri pertama?

Jadi aku berharap anda semua sertakan link entri pertama korang dalam entri neh untuk aku baca..:)..semoga aku dapat rasakan pengalaman anda ketika mula2 nak berblog..


p/s: ni bukan segmen..ni edisi bernostalgia bersama syuxer--"Kenang Kembali Saat Anda Mula-mula Berblog"

p/s: ada tak orang sudi nak sharekan link first entri mereka??itu aku risau hahahah..;p

34 ulasan:

kotak bulat berkata...

hehehe...segan la.. :P
tp entri pertama KB bukn lme sgt pun.. buln mei aritu..

http://nazihanali.blogspot.com/2011/05/mula-terjebak-dalam-dunia-blog.html

syrupmasin berkata...

wuahaha..entry dulu-dulu sume aku delete doe..sbb mase dulu syok sendiri..haha

Bro ahmad berkata...

syuxer..entri pertama bro gambar duit syiling je..macam mana?

sab solhi berkata...

xde pape isi penting tapi inilah entry pertma sy.. hehe

http://cyndersab.blogspot.com/2010/12/new-blog.html

Freaky berkata...

walaupun aku malu.. nahh amik la.. tapi tak yah tinggal komen :D

http://aku-freaky-falcon.blogspot.com/2010/08/pengenalan.html

Bro ahmad berkata...

Tanda lelaki benar-benar jatuh cinta
entri pertama syuxer hahaha..0 komen, betulkan ni entri pertama syuxer,

kiz berkata...

http://kizmyself.blogspot.com/2009/06/welcome.html

ni entri pertama aku pada 28 jun 2009..lepas entri ni aku pengsan langsung tak tengok blob mahu pun login selama lebih setahun..baru 7 bulan ni je aku aktif dengan entri kedua..haha

Elih Japahar berkata...

Menarik bro..ni hah! entry pertama sy..

http://elihjapahar.blogspot.com/2011/03/ekspidisi-bako-national-park.html

Khairil berkata...

hahaha..aku segan le nak bagi link tu sebab masa tu aku tak ada arah nak buat entry...pakai main hentam keromo saja...

cucu umie berkata...

ayie nak shre... hehe

http://azrinrahim.blogspot.com/2010/10/ingat-lh-seblom-terlmbat.html

ArulchelseA berkata...

nak kena carik balik ni...dah berabuk dah bro.. kih kih kih..

cik aisha berkata...

bukan tak nak share tp entry pertama dah xwujud...huhuuu.entry pertama kat achieve bkn entry yg pertama...eh berbelit2 le pulak..huhuu.

Bro ahmad berkata...

syuxer ni entri post pertama Bro ahmad http://www.trioseposen.com/2011/03/30th-annual-meeting-of-islamic.html

Aisyah Aina berkata...

walaupun malu tapi bagi jugak la...haha

http://ainahipp.blogspot.com/2011/03/pwtcyeah.html

Shaherah berkata...

syuxer nak baca ea.. haha.. serius kelakar.. kalau syuxer tak mintak.. memang tak tengok lar.. masa mula2.. dengan tulisan blog yang warna kuning.. ayat macam ape.. baca balik kelakar sangat.. ni.. cuba try baca.. 19 januari.. ^_^

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/01/aku-mulakan-yang-baru.html

Miss El berkata...

first entry el jun tahun lepas.
http://misselwords.blogspot.com/2010/06/assalamualaikum-w.html

nurAMALLINA berkata...

http://nuramallinapotpet.blogspot.com/2010/10/siti-nur-hajar-shuib.html

Nah! Menangis tahu saya buat entry ni. HAHA

vampire's lovex berkata...

haha segan...memang kebudak budak kan entry aku dolu2...

^^

Anak Wak Mail berkata...

syuxer,,,silalah ketawakan entri aku yang pertama ni ye..tanapa segan silu aku bagi ko baca..hehe..:p


http://anakwakmail.blogspot.com/2010_09_01_archive.html

Cik TeN10 berkata...

nahh !! hihi ^^

http://cikten10.blogspot.com/2010/02/ari-ni-aku-rse-cm-nk-kongsi-resepi-ngn.html

yatie Awang berkata...

kakak tak pasti yg mana, nanti kakak cek hehe

cik pha berkata...

segan laa pulak nk bagi.bila bace balik gelak sensorang,bace n bace lagi last2 gelak jugak..tak sngka leh taip entry y berjurai2 hhaahha

Luqeem™ berkata...

haha, mula mula berblog, xde pengenalan diri langsung..trus kpd topik..

http://lhthebest12.blogspot.com/2009/01/big-fanz-of-linkin-park.html

SYARIFF HAIKAL berkata...

NAK JUGAK BRO...BEST GAK NI...AK X PNH TEPIKIR NAK BACE..MLM NI BRU NK BCE..HAHA


http://jiwaseorangkulat.blogspot.com/2009/06/kehidupan-itu-indahcabaran-dan-dugaan.html

syaz@rozelt berkata...

sebenarnye nie blog ke2 syaz..blog yg 1st dah delete..tatao tulis ape entry 1st ..so nak tempek sini entry mcm mane dapat perkataan rozelt..hihi

http://loveroses.blogspot.com/2010/11/why-rozelt.html

p/s: en3 nie ade sdikit poyo..lyn je la erk~

~~Ticer Wann~~ berkata...

sila rabakkan mata anda membaca entri pertama Ticer yang poyos...
Entri pertama

harrazdani berkata...

inilah post pertama aku...konon2 nak jadikan blog photography laaa memula..huhuhuh

http://harrazdani.blogspot.com/2011/02/kid-photography.html

SYAF berkata...

ini lah entry pertama syaf...time nie memang tak tahu langsung macam mana nak gunakan blog...

http://syaf.frenzyfm.my/2010/07/mekasih.html

Jiejah Gorjes berkata...

syux yg ni je dpt diselamatkan yg hat thn 2005 hehehehe dah lupe link..aci dak???


http://jiejahgorjes.blogspot.com/2009/02/mari2-jiejah-nk-potong-riben-nih.html

alif haris berkata...

hahaha entri tahun lepa punye syux :D
entri aku dulu selenger sikit r .. haha

http://alifharis.blogspot.com/2010_04_01_archive.html

Liyana Zahim berkata...

Biarlah rasie.. Sbb entry ptame liyana cerpen.. Syuk bce kompem muntah indigo.. Wakakak~

Syuxer berkata...

tq all..:)..pengalaman kali pertama korang berblog memang berharga untuk dikongsi bersama..:)..aku suka baca..ada kisah sedih ada kisah lawak,ada wat resipi,ada entri simple dan macam2 lah..terima kasih ye kerna sudi kongsi..

Terbelog berkata...

kikkiki..
nk baca sgt ke syux

http://www.terbelog.com/2011/04/1st-entry.html

laskar pelangi berkata...

ades!
malu nak share...kih3