ENTRI TERBAIK

Isnin, 18 Julai 2011

Seni Merayu yang Minta Dilempang atau Kelakar- 16 Gambar

Assalamualaikum..

Ni entiri pada hari ni....Sekarang aku mahu share gambar-gambar yang memaparkan seni merayu yang minta dilempang atau kelakar..heheh..Aku tengok cam kelakar je...hahaah tak boleh blah kejujuran dorang merayu tuh heheh


















p/s: Mujur takde camni kat Malaysia heheh

40 ulasan:

echaRierie berkata...

Hahahaha..mcm2 btl la..
guna nama artis tue lg la..
haha

Aisyah Aina berkata...

haha.....mula2 tengok macam kesian je....tapi terlebih jujur....tak jadi bagi duit la kalau macam ni :D

Rai berkata...

takde pulak homeless kat malaysia guna kaedah ni kan..haha..

yatie Awang berkata...

memang nak kena lempang...nasib baik dia orang tak guna nama

GERBANG MAYA MELANKOLIA SEGAR kih....kih....

TYNTHA LANA berkata...

Tak leh blah, adik britney nak beranak..pastu nk belikan hadiah cun utk baby tu,hahahaahah

Anak Wak Mail berkata...

haha..dahsyatlah diorang ni..dalam tak de duit tu,,nak jugak alcohol ape kebenda tu sume..kalau mintak sky juice..nak jugak aku bagi!

Fathiah Hamim berkata...

hahaha nampaknya ninja dah berleluasa! asyik kidnap orang je. =D

laskar pelangi berkata...

hehehe;) memang rasa nak lempang je manusia camtu kan

Freaky berkata...

haha taktik yang cool.. boleh da buat camni kat malaysia

syarifahsidrus berkata...

kalau kat malaysia ada ni..hesshh..haha

alif haris berkata...

hahahha ada yg tidur ngn lindsay lohan tu .. siut tol .. haha

sungguh berseni betul hahaha

Shaherah berkata...

bg shera yg robot tu kelakar.. hahaha.. hadoi.. mahu ku tampar sorang2 ni.. biar bg otak die betul.. heheh.. >.<"

Liyana Zahim berkata...

PNi namenye pmntk sdekah kuangjo.. Hahaha. Lau kat mlysia ni agk2 mau kne libas.. Huahauhaua..

Fyqa berkata...

errr



mcm ni pon bulehh

Mohd Izzar berkata...

sekuran-kurang nya ada jgk mereka yg jujur...kat malaysia ney..toksah ckp ahh

Jiejah Gorjes berkata...

homeless jedi??? kihkihkihkih gelak guling2 ...mmg rasa nak lempang jer muka dia lelaju homeless jedi ek cissssssssssss

Elie Lily berkata...

macam2 sekarang ni..
hahaha

dayu_myself berkata...

bkan pelempang je, side kick pun bolh kasi gak..ngahahaha

gila jujur tu orng2 ni...ish3

ArulchelseA berkata...

bgus jugak jujur tu..pada kt malaysia bnyk nipu terus..tiba2 elok je bleh lari..td nmpk cam kudung dah..kih kih kih

SoLy SoLicious berkata...

perrgghh... gile pnye sepanduk nk mntak derma~

Bro ahmad berkata...

kalau kat malaysia..makan pelempang diorang ni hahaa

Terbelog berkata...

kuang asam ade
penipu ade
jujur sgt pun ade ha3

Miss Y and Her World berkata...

ohoiiii. memang berseni sungguh ! macam-macam ada. apa pun tak boleh. haha ;)

Sibuk Jaga Hati Orang, Hati Sendiri Sumbat Dalam Tong Sampah
Tips : Melicin dan Menghaluskan Kulit

rara pinkmafia berkata...

mmg agak kurang ajar kan.heheeh

cucu umie berkata...

haha..mintk pelempang pon..aishhh nampak sgt mcm memintk keterlaluan..haha

harrazdani berkata...

family kene kidnap ngan ninja ....femes jugak...ada dua org pkai....sorang nak belajar kung fu....sorang nak belajar karate...adeh...

Khairil berkata...

tak boleh belah ayat pasai ninja tu..wahahaha...

syrupmasin berkata...

wuahaha..aku nk try buat la..mane tao ade yg sggup tolong ke :D

vampire's lovex berkata...

elok elok rasa simpati,terus x kesian da hauwawawa..

xyah la tulis pape...

Arpiiz berkata...

haha, yang tak tahan tu bila si kudung nak sepak orang..

kiz berkata...

kalau aku nak tulis " seorang cuma bagi RM 1..untuk sejuta orang je..aku nak jadi jutawan macam syuxer"

kotak bulat berkata...

hahaha... jujur betul ni.. :P

sue perbs.. berkata...

haha.. alasan sume tk munasabah..

Minah Blur berkata...

tang last tu yg tak boleh blah. HAHA..

SYARIFF HAIKAL berkata...

KAHKAH..KLAKA DOH..HAHA..AK TRINGIN NL WT LA..

Norhisham Nordin berkata...

hahahahaha... boleh plak minta duit sbb yg bukan2... sape nak bagi..?

syaz@rozelt berkata...

hehe..kalau ade dekat m'sia jadi bahan ketawa org je la..

Bui Junaidi berkata...

wah..mcm2 cara nk dpt duit..huhu..
kalau bui,tak bui bagi dgn org mcm ni..*_*

pamie berkata...

haha..macam2..

iPai berkata...

nak mintak sedekah pon kreatif lagi kan ?