ENTRI TERBAIK

Jumaat, 15 Julai 2011

Semakan Keputusan Kemasukan UPU Lepasan STPM/Setaraf Sesi 2011/2012

Semakan keputusan kemasukan UPU Lepasan STPM/Setaraf Sesi 2011/2012 boleh disemak pada hari ini 15 Julai 2011 tepat pukul 12 tengahari



Semakan secara online


Semakan secara sms
Taip UPU RESULT No.Kad Pengenalan dan hantar ke 15888




Tahniah kepada sesiapa yang berjaya dapat melanjutkan pelajaran ke universiti yang diidamkan..

Kalau tak berjaya, perjuangan anda belum selesai, anda boleh masuk kolej seperti Kolej Profesional Mara, Kolej Poly-tech Mara, kolej-kolej swasta atau universiti-universiti swasta seperti MMU, Limkokwing dan sebagainya..Masuk ke alam universiti kerajaan tak semestinya kerja akan terjamin dapat, malah orang masuk ke kolej pun ada dapat kerja best..Yang penting ilmu mesti penuh didada..

44 ulasan:

Khairil berkata...

Kepada semua adik-adik , selamat berjaya , jangan dipersia-siakan peluang yang diperolehi itu...

ArulchelseA berkata...

aku dah tk layak dah..labih had..kih kih kih..

echaRierie berkata...

yeahhh..echa dpt uitm shah alam..
accounting..haha..
(perasan)

btw, goodluck pd adik2 semua..
:)

Irshadim berkata...

teringat zaman muda-muda nak sambung degree. nasib baik dapat.

syarifahsidrus berkata...

huaaa..takut2...

hira berkata...

Yeah, betul-betul. hehe. goodluck kepada semua~ :D

Acik berkata...

gud luck utk adik-adik sumer! ilmu pelita hidup!

syrupmasin berkata...

betol2..yg penting ilmu penuh didade..haha..spe dpt uitm??..tetibe pulak kan :D

alif haris berkata...

aku nk cek gak .. mane tawu ttbe boleh dpt mane2 ke .. hahha *ngarut.. :D

echaRierie berkata...

hehe..correction syuk..
echa x lyk dh smbung blaja..dh hbs dh..haha..td tue gurau je la.. :)

rara pinkmafia berkata...

nak jugak masuk u.

cucu umie berkata...

betol2..yg pntg kita berusaha untuk mencari ilmu..tidak kire kemana pon kita yg pntg diri perlu dipenuhkan dengan ilmu spye tidak mudah ditipu..hoho

josrevalution berkata...

wow..nie untuk diorang yang masih nak sambung skol lagi..hhehe..semoga kamu-kamu semua berjaya yer...cara mengetauhi siapakah pengomen anonymous itu

Liyana Zahim berkata...

Yay sy dpt msuk matric yay!!! Hahahaha~ Rasekanlah intenet mmg lmbap gile nk cek t.. Loading la smpai 50 kali ye.. =D

Nurnajwa berkata...

Nk msok U gak XD

iPai berkata...

alamak bang .. tempat lain yang bro mention tuh semua mahal laa ..

uhuh .. sedeyh, adik aku tak dapat masuk ..

iPai berkata...

@Acik
wah dah tua ke ?

Aisyah Aina berkata...

best kalau dapat masuk U :)

Bro ahmad berkata...

wahh rajinya syuxer..bro buat blog untuk blogwalking..tutup jam 11pm untuk bloglist..

~~Ticer Wann~~ berkata...

teringin nak belajar semula.. huhu

toyolkiut berkata...

alhamdulillah,
adik bongsu TK dpt ke UPSI..
bertambah la tanggungjawab TK utk pastikan belanja ia cukup di sana..
hrp ia bjaya mnjadi orang berguna.
amin..

Syuxer berkata...

@Khairil setuju dengan bro..:)..tuntutlah ilmu sampai mati..heheh..tak kisahla mana2 kan..janji jangan ikut ayah pin kan hahahaa

Syuxer berkata...

@ArulchelseA hahaha ala try pohon bro..wat master ke..;)

Syuxer berkata...

@echaRierie ahahha tipu ye..;p..yeah goodluck kepada adik2..eh echaa dah tua ye..hehe.;p

Syuxer berkata...

@Irshadim alhamdulillah..:)..kalau belajar bijak,rezeki akan ada punya..

Syuxer berkata...

@syarifahsidrus ala jangan takut..:)..ada rezeki,insyaAllah akan dapat tempat punya..

Syuxer berkata...

@hirayeah betul tuh..mari kita doakan adik2 kita supaya dapat tempat dalam upu tuh..

Syuxer berkata...

@Acik yeah betul tuh..ilmu itu pelita hidup yang bakal mewarnai kehidupan kita ke arah lebih baik..

Syuxer berkata...

@syrupmasin aku setuju sama bro..:)..eh uitm??itu u idaman aku tapi aku tak dapat..T_T..xpe alhamdulillah,aku berjaya gak abeskan pengajian dengan jayanya heheh

Syuxer berkata...

@alif haris ahaha jomla check..;p..kot2 dapat,garu kepala kita dok mikir bila masa kita apply neh heheh

Syuxer berkata...

@echaRierie hahaha naseb bek echa bagitau,kalau tak,syuk ingat betul2 echa gi uitm heheh

Syuxer berkata...

@rara pinkmafia jom masuk balik..wat master ke..heheh..:)

Syuxer berkata...

@cucu umie aku setuju dengan bro..dengan ilmu,kita boleh merangkak dalam dunia neh dengan yakin heheh

Syuxer berkata...

@josrevalution ye bro..:)..masa depan mereka neh penting coz mereka neh aset negara yang paling berharga

Syuxer berkata...

@Liyana Zahim ahahahh masuk matrik balik?? memang pun kalau tiap kali nak check upu,mesti bengang kena refresh banyak2 kali baru dapat masuk hehe..;)

Syuxer berkata...

@Nurnajwa tunggula awk abes belajar dulu..:)..belajar rajin2 tau..pahtu masuk matriks..kalau berjaya hebat kat matriks,ada rezeki boleh gi melancong kat oversea..:)..insyaAllah

Syuxer berkata...

@iPaimana2 tempat pun mahal,bro..T_T..PTPTN dahla cekik darah..huhu..

watla rayuan,bro..insyaAllah dapat..:)..banyak saingan kot sampai upu reject adik ko

Syuxer berkata...

@iPaiye kot..heheh..;)

Syuxer berkata...

@Aisyah Aina belajar rajin2 tau..wat result spm gempak2 tau..:)

Syuxer berkata...

@Bro ahmad nanti aku terjah bro..menarik tuh..:)..kot2 boleh tamabh kawan

Syuxer berkata...

@~~Ticer Wann~~ sambungla ticer..;)..wat master ke..

Syuxer berkata...

@toyolkiut alhamdulillah..:)..takpe TK..semangat seorang kakak akan pastikan adik TK akan berjaya nanti..
amin..semoga dia tak terjebak dalam benda2 yang merugikan dirinya..

iPai berkata...

thank u for d advice !!!

laskar pelangi berkata...

syux ada apply gak ke?