ENTRI TERBAIK

Rabu, 20 Julai 2011

Rekaan Kasut yang Unik Tapi Pelik

Assalamualaikum..

emm WW or tiada perkataan untuk hari rabu untuk hari ini??hahha aku dah tak nak wat dah heheh..coz majoriti ada yang salah faham teka apa disebalik gambar-gambar yang dipaparkan..kalau aku, aku komen je whatever gambar yang dipaparkan hehhe

Ini entri untuk sesi petang neh pasal rekaan Kasut yang Unik tapi Pelik..Aikkk pelik benar tajuk..eh takpe2..layan dulu sambil layan lagu2 Cradle of Filth.


Rupa cam dog neh kan..kena samak kot iskhhhh

Camni pun ada??wat sakit kaki je pakai hhehe

Waahhh ada roda tuh..hehhe

Cam kerusi malas je, jangan pakai nanti kaki jadi malas heheh

Lastik?kahkahkah.macam2la..

Boleh isi hamster gi jalan2 heheh

Sekali tengok cam chewing gum melekit,rupa2nya heel

Yakhhhh tak senonoh betul huhu..

Ni mesti kucing neh heheh


P/s: Macam-macam la kasut di cipta..ntah sanggup tak pakai gi round-round lepak kat bandar heheh

41 ulasan:

Shaherah berkata...

hahha pelik sgt.. mesti tak selesa.. kalau nk cri publisti cpt.. pkai lar kasut2 mcm ni..

Afikah Aziz berkata...

errr xsanggup pki kasut cenggini huhu...nak2 lg kasut yg xsenonoh tu..apakah

laskar pelangi berkata...

uwaaaaaaaa..pelik toi kasut kasut tu semua syux..tak sanggup ah nak pakai =D

echaRierie berkata...

waaa...sangat unik..
menarik..tp x berminat..haha..

Rai berkata...

kalau masuk hamster dalam kasut tak takut penyet ke..hish..ngeri2..

Wanie berkata...

kasut camni tak lalu nak pakai..huhu

rara pinkmafia berkata...

eeuuuwww geli tgk kasut tu..

Noor Adibah Binti A.Latif berkata...

hehehe.. kelakar pulak tengok heel yang macam gula getah tu..

Mohd Izzar berkata...

tinggi ny heel tu...
ndak sakit ka tu begitu..haha

Fathiah Hamim berkata...

nak yang bakul tuh! haha

Cik Baju Kurung berkata...

unik betul tapi rasa geli je nak pakai except yang no 6 tuu .

Anak Wak Mail berkata...

uniklah..tapi cam malu je nak pakai kat khalayak ramai..hihi..=)

Freaky berkata...

haha aku pun tibe2 buat ww hari ni. adess

Luqeem™ berkata...

sah sakit gle nk pkai tu

Mrs.Yie berkata...

gambar yg ke 8 tu tah apa2 pesen kasut..haha :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

Jamal singgah sini sambil bawa buah tangan untuk korang..:-)

CARA MUDAH DAPATKAN 500 UV SEHARI

kiz berkata...

haha..rekaan yang melebihkan auta dari fakta..haha..tapi kreatif.

Syuxer berkata...

@Shaherah hahahah cari publisiti sebegini, cercaan maybe dapat hehehe

Syuxer berkata...

@Afikah Aziz heheh sapa2 nak pakai ia memang nak jadi cam lady gaga kot heheh

Syuxer berkata...

@laskar pelangi iskkkk jangan pakai nanti punah kecomelan asli awk heheh..;p

Syuxer berkata...

@echaRierie pakaila sekali seumur hidup heheh..;p

Syuxer berkata...

@Rai hahaah mati gamaknya hamster tuh..paling cikai,mesti muntah hijau heheh

kotak bulat berkata...

kb da tinggi da.. xpkai da ksut heel ni.. :P

Syuxer berkata...

@Wanie memang pun..orang dengan dunia dia sendiri je nak pakai heheh

ArulchelseA berkata...

cuak aku bro..mcm2 je nis ada.. kih kih kih

Syuxer berkata...

@JAMALUDDIN ABU BAKAR Waalaikumussalam..terima kasih bro..:)

Khairil berkata...

ada jual tak kat golok kasut2 mcm ni?...

Syuxer berkata...

@Khairil hahaahh xde bro..:)..

iPai berkata...

ni ada jual kat malaysia tak ?

cucu umie berkata...

adakah orng mahu pakai kasut begitu..grenty mahal..

Syuxer berkata...

@iPai hahah xde kot..hehe

Nurnajwa berkata...

Gila glam siapa yg pkai ni :D

syarifahsidrus berkata...

nampak macam menyakitkan aje kalau pakai..hhaa

Niena Pengembara Ilahi berkata...

peliknye... tpi ada ke nk pakai cenggini?

Tea berkata...

ahaaa. ade yg comel. hehe. tp yg penting sumenya menyakitkan kaki.

GaRy™ berkata...

yang chewing gum tuh paling kool!! XD

alif haris berkata...

hahaha mcm2 dorang nih :D
kasut anjing pn ade ^^

Norhisham Nordin berkata...

mmg unik tuh bro... tapi aku tak rasa org pompuan suka nak pakai kasut2 cmnih... pada diorg, wpun unik tapi tetap tak cantik... diorg suka yg bling2... huhu...

Awan Biru berkata...

Kreativiti yang di luar jangkaan. Unik.

AdaApe..? berkata...

mmg pelik..tp unik :)

[sutera kasih] berkata...

wow uniknya rekaan kasut hehe
tak berani nk pakai :P