ENTRI TERBAIK

Selasa, 12 Julai 2011

Merantau di Kawasan Bebas Cukai, Rantau Panjang

Assalamualaikum..

Peace yoo..seharian aku tak update..aku gi Rantau Panjang untuk merantau di kawasan bebas cukai..bukan beli rokok atau bir tapi gi beli jersi bola iaitu Jersi Malaysia(warna kuning) dan Jersi Manchester United(warna merah)..Tak ori bro..biasa-biasa je tapi Made in Morroco la kahkahkah..okla tuh oversea mari..heheh

Satu lagi gambar2 jersi tuh,aku tak dapat nak snap nak tunjuk kat sini coz biasalah kamera xde n handphone pun jenis cikai..biasala miskin..takpe janji hidup bahagia heheh

Minta maafla aku tak gi pasang khemah kat blog korang dan tak komen2 manja dalam blog korang today..Takpe lepas neh OPS Terjahan Keras 2.0 akan menyusul pasni..

Pasal entri bersih 2.0 tuh, terima kasih akan komen membina anda..:)..okey stop..sesi terjahan akan bermula sekarang..

55 ulasan:

toyolkiut berkata...

oh ho..
gi shopping x ajak TK pun ye..
buah pelam x beli?
nk sbijik..

rara pinkmafia berkata...

owh ptt lah lame takde,g bercuti yek.

syrupmasin berkata...

rantau panjang..wang kelian dgn padaang besar ade beze ke??

alif haris berkata...

ohooho .. merantau ke rantau pnjang rupanya :D

Freaky berkata...

gile gempak trafik ko bro.. cayalah..

Mohd Izzar berkata...

xpenah g sana lg..haha

Wanie berkata...

ade beli jersi lebih tak?hehe

harrazdani berkata...

balik hujung bulan ni nak g sambar jersi MU lates satu..hahahah

Syuxer berkata...

@toyolkiut ehehhe sori TK..plan mengejut tuh gi RP..maklumlah lama dah nk beli bju jersi bola heheh..err buah pelam mesti beli..meh syuk antar..;p

Syuxer berkata...

@rara pinkmafia xdela sampai bercuti ngat hehe..gi jalan2 heheh

Syuxer berkata...

@syrupmasin rantau panjang ada kastam..kat padang besar dan wang kelian tuh aku tk pasti bro..huhu..

Khairil berkata...

Laa..awat tak beli jersi yang kaler biru tu...hahaha

laskar pelangi berkata...

wah! g rantau panjang yea...g ngn fmly ke ngan kawan2? best tol dia beli baju jersi baru

Fathiah Hamim berkata...

tak tau la apa jadi kalo fa dengan umi pi situ. ilang tangan rasanya. :D

yatie Awang berkata...

terjah jangan tak terjah

cucu umie berkata...

untunglh dekat..hehe alamak, ayie just ad jersi malysia jer..dulu ad jersi MU but dh kecik lah bro..kehkeh nk kne beli baru

ghost writer berkata...

aku lebih berminat dengan part beli jersy manchester united..ia tak ori tapi masih punya gred A yang lebih kurang sama dengan yang datang dari kilang Nike.

Green Apple berkata...

soping... bestnya...

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

cis! beli jersi tak cakap awal2..haha

Nk jugak doe..aritu pegi uptown, pastu tetbe nmpak menda lain lupa dh nk bli jersi..haha..

tak penah ag sampai rantau pjg tuh..

Liyana Zahim berkata...

Tp syuk liyana pun salu beli bju murah2 je.. Jnji cntik.. Nnti beli kemre okeh! Kmpul wet bnyk2 lam tabung.. Hehehe~

diana berkata...

masih ramai lagi yang guna enpon cikai..
yes!!!akak tak keseorangan rupanya..
ekekekek

TYNTHA LANA berkata...

urmh, peminat setia bola,hehehe. Takpa la syux, lana pun miskin jugak..beli ikut kemampuan kan lebih baik ^_^

~ patotla diam,ehehehe

anismelon berkata...

g meratau kat rantau panjang..lame dah tak pegi..lame konon..walhal baru pg sekali je..ngehaha..

Syuxer berkata...

@alif haris yes bro..mengisi masa waktu lapang hahaha

Syuxer berkata...

@Freaky trafik??yang mana??alexa ke? ko pun gempak..sat lagi ko pun pintas aku heheh..

Syuxer berkata...

@Mohd Izzar datangla..:)..insyaAllah ko tak akan balik dengan tangan kosong punya..

Syuxer berkata...

@Wanie takde wanie..:)..just beli 2 jersi je heheh..maklumlah pentingkan pe yang dihajatkan heheh

Syuxer berkata...

@harrazdani mesti bro..mufc dah wat jersi baru tapi cam sama je huhu..beza kaler hitam putih kat kolar huhu

Syuxer berkata...

@Khairil hahaha yang kaler biru tuh insyaAllah akan beli kemudian..next time,nak beli jersi kelantan,mas,dan satu dari kelab itali heheh

Syuxer berkata...

@laskar pelangi g dengan family..:)..memang best pun lebih2 lagi orang tak ramai mana tadi heheh

Syuxer berkata...

@Fathiah Hamim hahah ilang tangan??rileks2...situ bukan tempat berperang..hahah memang pun,kalau pi sana,wajib dah x akan pulang dengan tangan kosong heheh

Syuxer berkata...

@yatie Awang ye akak..baru je nak mulakan operasi menerjah heheh

Syuxer berkata...

@cucu umie itu bro wajib kena beli baru syok..lagipun baju man utd ada jersi baru heheh..lebih kurang je yang dulu..beza kat kolar heheh

Syuxer berkata...

@ghost writer itu barang wajib bro..heheh..alamak aku tak ingat plak pasal gred A..hhuhu..takpela janji jersi sebiji cam player pakai heheh

Syuxer berkata...

@Green Apple memang best pun..:)..lebih2 lagi dapat tunaikan hajat yang dah lama terpendam heheh

Syuxer berkata...

@Fee Hafeezah ketuk keyboard lenkali setkan dalam kepala,pentingkan yang dihajat dalam hati heheh..

Syuxer berkata...

@Liyana Zahim sama2la kita..amalkan konsep..biar murah janji cantik heheh..insyaAllah akan syuk kumpul duit beli kamera..hehe

syrupmasin berkata...

ohh igt tao..mane la tao kan kot2 tao ke :D

Niena Pengembara Ilahi berkata...

wahhh best nye.. da lama akak x ke sana

amir aizat berkata...

dah 11 tahun tk pergi sane,haha

ArulchelseA berkata...

lama dah tk g sana..dulu aku g masa tghari panas gile bro.. masuk kedai2 tu bnyk brg2..cuak aku bleh sesat mcm ni.. kih kih kih

jokergurl berkata...

dah lame kiter tak g sana.........best kan

Bro ahmad berkata...

haha syuxer rindu kt ko xixi beli baju jersi banyak2 ke..nak jual ye
?

echaRierie berkata...

ori x ori ManUtd ttp di hati..
haha..
Glory2..
almk tetiba..haha
smgt wey.. :)

Bui Junaidi berkata...

suka pulak bui dgr words komen2 manja tu..hihi *_*

Anak Wak Mail berkata...

waa...pergi rantau abang tak ajak pon!haha..sape plak aku ni ko nak ajak2 kan..mengada btol..:P

Rai berkata...

waaa..besnya shopping...bila nak start shopping barang raya ni!!! tak sabaq

Terbelog berkata...

x pnh gi sana huhu

Entri Terkini = Wordless Wednesday #4

kotak bulat berkata...

wah...belikan la tok KB satu..hehhe..
KB tak pernah pergi sana lagi.. :P

iPai berkata...

waa .. tak bgtau .. kalau tak leh pesan .. =P

syarifahsidrus berkata...

ye ke made in morocco tu?hhaa

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

hahaa . tape , Tia komen manja2 kat sini ye . hahaa

Papa Mifz berkata...

ala ori ke x ori ke lebih kurang samo je kan...janji pakai badan x gatal2 sudah...hehe

Niena Pengembara Ilahi berkata...

erk.. ubt cair lgi la dia tu penakut hehehehe

iPai berkata...

Haa, baru nak tanya yang Morroco tuh betul kah ? hehe .. tapi syarifah ni pon dah tanye kan