ENTRI TERBAIK

Khamis, 21 Julai 2011

Mekap di Kelopak Mata

Assalamualaikum...

Entri autoping..kalau korang tengah baca neh, aku sedang menjalani interview untuk jawatan kerani pada pagi neh..hheheh doakan aku ye..Dalam kesibukan nak gi interview, aku mempersembahkan dulu gambar wayang statik iaitu mekap di kelopak mata..aku pun tak tau betul ke aku sebut neh heheh..















Cantik kan..ke seram tengoknya heheh..tenung lama2 memang la seram heheh tapi syuk tengok cam cantik la plak heheh..

p/s: Boleh di try kot time nak kawen-kawen heheh..:)

56 ulasan:

laskar pelangi berkata...

wahhhhh! good luck syux:) fighting!!



eiuwwwwwwwww!seram jer mata camtu..satgi time kawen, mak mertua tgk.terus pengsan..he3 =D

berapa jam nak mekap tu haaa..tu baru part mata..hehehe

Mohd Izzar berkata...

kreatif..

nana riduwan berkata...

cantik nie..boleh la nana wat masa final year projek nana..kebetulan nana mmg wat eyeshadow.. :)

Luqeem™ berkata...

ko try la pakai ni wktu gi interview..sah dia lantik ko trus xprlu nk interview :P

syrupmasin berkata...

ermm mcm2 style sekrg nih..adoii

Bro ahmad berkata...

cantiklah syuk..hahaa boleh2 jadi trend akan datang..dah macam alien dah ni hmmm

Afikah Aziz berkata...

eiiiii xberkenan :p

yatie Awang berkata...

kalau mek-up macam ni, tak boleh buka matalah jawabnya...

ArulchelseA berkata...

intrview kerani ek..ok2 bro..semoga berjaya..nk lulus intrview pakai la bulu mata tu.. kih kih kih...

*dpt jd kerani nnt leka berblog je..sbb dah biasa kan..kih kih kih

aimie amalina berkata...

pehhh~ mentakotkan pon ade..kiki
btw
gud luck syuk!hehehe

Awan Biru berkata...

Kreatif sungguh. Awan suka tengok. Tiadalah seram mana pun. Cool.

dwaty berkata...

tak snggup aku nak makeup macm ni.... tapi lawo la.... heheheh

Anak Wak Mail berkata...

good luck interview!!i know u can do it!~


syuk,,cantik la kelopak mata ni..i like..hik3x..=)

syaz@rozelt berkata...

gila la..tebal benor make up nya..mmg kreatif..hehe..macam mane agaknye nak cuci make up tu nnt..

p/s: all da best tuk interview!

Cik TeN10 berkata...

kat kelopak mata pun boleh lukis2 kan.. hmm kl kawin nt buat cmni.. gamaknye berjam2 la nak make up.. tang kelopak mata saja dh sejam.. blom masuk setting baju semua.. berpeluh la pengantin lelaki nk tggu.. haha =)

iPai berkata...

hahah .. kalau cam ni kan, tak yah buka mata tuh, tutup mata kasi tunjuk kat orang .. hehe

echaRierie berkata...

hahaha..cantik cantik..

btw, all the best syux..

Ila Aqilah berkata...

teliti sungguh org yg mekap kat kelopak mata ni..susah kot..huhu

p/s : a'ahla..lama2 tengok ada yg menyeramkan gak..haha

cik sakdi berkata...

lawa lah, xseram pon. hehe semoge dapat tau interview tu. :)

shida'R berkata...

kdg2 lawo..kdg2 pelik tetiba syux kate seram ttbe seram ngok haha..adoii.. ^_^

cucu umie berkata...

ayie rasekan..mcm hodoh jer perempuan mcm gitu..haha tpy yg pndai bt make up mcm gini cuma pemake up yg hadal jer..hehe

pssstt: semoga berjaya dgn interviewv tersebut..you can do it

perondajaketbiru74 berkata...

wow tk lama lagi adeler wanita yg try buat ni

rara pinkmafia berkata...

owhhhhh siap ada bangunan eh,hebakkk.hehehe

syarifahsidrus berkata...

over la make up tu,..haha

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Syuxer :

Berminat nak tukar RSS Feed dengan Jamaluddin.net tak. Nanti Jamal akan letakkan RSS Feed Blog Syuxer dalam Jamaluddin.net. Dan Syuxer juga akan letakkan RSS Feed Jamaluddin.net dalam blog nie.

Lokasi yang Jamal minat ialah diatas Kotak entry/post Syuxer. Sample RSS Feed boleh tengok di Jamaluddin.net. "ENTRY TERBARU".

Kalau minat, boleh reply kat email Jamal ye...

jamaluddin_ab@yahoo.co.uk

Fathiah Hamim berkata...

impressive la sape yang buat neh. huh

Freaky berkata...

perempuan pakai eyeshadow macam ni la aku panggil kakak matahari kerana mata dia sangat pelik :D

Wanie berkata...

hehe..betul la kot mekap di kelopak mata atau eye shdaow :)
melampau la nak mekap camni..hehe

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Jamal dah letak RSS Feed blog Syuxer di Jamaluddin.net.

Boleh tengok ye. Untuk tutorial, Jamal dah sent ke email Syuxer..

:-)

Shaherah berkata...

syuk.. kalau nk try... mahu berjam jam nk tutup mata jek.. hahah rimas..

Terbelog berkata...

x seram
tp
rase nk siram je
bg luntur he3

Jiejah Gorjes berkata...

cantekkk tapi kena tutup mata selalu la baru org nampak seni kt kelopak tu..kalo buka mata x nampak ngeee

***make up biasa pun amik masa 1/2 jam ni kan nk design mcm tu mau makan 5 jam tuk mata jerk blm tang lain lagi hurrrrrr

kotak bulat berkata...

hehehe..yang pakar je yg tau buat.. :P
cantik

alif haris berkata...

hahahhaha .. ko pakai bnde ni mst ko dpt kerja tu syuk .. hehe :D
cair orag yg interview ko tu nnt :D

Bui Junaidi berkata...

wah,terbaeekk tukang make up ni..sangat kreatifff..*_*

Khairil berkata...

menarik....tak geli ke masa buat tu?..hehe

iPai berkata...

eh ni mesti bro syuxer bz sikit ni .. heheh ..

ABU berkata...

macam kucing sudah..:D

keroro gouro berkata...

mcm bes ja..
tiba2 rasa mcm nak try ja mekap cmtue..
hihi :)

Liyana Zahim berkata...

sume cntik.. t kawen t nk mekap cani ar tp nk lukis muke suami.. hahahahahahah~

vampire's lovex berkata...

pehhh kreatif habes hahahaa

Acik berkata...

kebelakangan ni syuk asyik dok tempek gambar pelik jer ... aik? heheheeee ...

Afikah Aziz berkata...

eh ika baru tau syux ore klate hehe :p

nurAMALLINA berkata...

hahahhaah merapu la.....

Aisyah Aina berkata...

cantik tapi takkan nak jalan tutup mata...
kalau buka nanti tak nampak pulak eyeshadow tu :D

Nurnajwa berkata...

Kahwin nnt buat mcm ni? Hahahaha, impossible boleh dpt --'

*huahua, tetiba jek*

anismelon berkata...

gud luck..muda2han dapat..pelik pelik je org skang..ingt cantik gamaknye..

anis nak ajak join ga nie..rajin rajin join lah erkk..tq..:)

http://anismelon.blogspot.com/2011/07/gaanisnak-kupon-ayamas-boleh.html

Elih Japahar berkata...

mcm seram je mata-mata tu haha

Bro ahmad berkata...

lama tak nampak syuxer..tgh buat mekup mata ke..d

Papa Mifz berkata...

cantek ke...hmm...

anyway gud luck in ur interview yer...:)

Ms. Littlewing berkata...

TAHNIAH !!! awak merupakan pemenang utama bagi kontest Littlewing Destinations. Sila berikan nama penuh dan alamat untuk saya poskan hadiah tersebut. Ini alamat email saya : ms.littlewing@yahoo.com.

Thanks for your support and participation.


Cheers
Ms.Littlewing

Anif Abdullah| AA berkata...

wahh ,hope isteri ak nanti tak buat cmni..juling sume orang..kekeke

[sutera kasih] berkata...

eeeeeeee unik lah..suka yg kedua & ketiga tu hehe

[sutera kasih] berkata...

eh, lupa nak wish..

good luck yeaa for your interview :)

SHAHIRAH ADIZAN berkata...

wah , cantik cantik semua . tp tak berani kot nak pakai macamgtu . malu . hihi :)

Tea berkata...

cantek tp pelik. =.=