ENTRI TERBAIK

Khamis, 7 Julai 2011

Keputusan Undian Pusingan Kelayakan Olimpik 2012 bagi Zon Asia

Assalamualaikum..


Perghhh masak skuad bola sepak Olimpik Malaysia kena layan team Japan dan Bahrain..dua-dua team hebat di Asia huhu..Apapun good luck team Malaysia dan gomo Malaysia gomo.

30 ulasan:

sergeant keroro berkata...

pergh!! jepun XD

bahrain dengan syria ok lagi kot.

cucu umie berkata...

malaysia boleh..go malysia..gooo

Zura berkata...

jepun...erm..harap boleh tundukkan lah..

Anak Wak Mail berkata...

boleh menang punye..nama pon Malaysia kan!tak malaysialah kalau kalah..=)

Bro ahmad berkata...

gogogo malaysia...boleh punya

josrevalution berkata...

memang tepat rmlan tu..mlaysia akan layak ke piala dunia 2014..hehehe...malaysia boleh...

harrazdani berkata...

aku berpijak di bumi nyata.....harapan malaysia tipis tapi masih boleh mengancam...;)

Green Apple berkata...

Team Malaysia makin mantap... Syabas...

iPai berkata...

jepun kot .. kalau dapat kalahkan jepun satu kejayaan besar kat situ ...

Acik berkata...

kita tak reti ler nak appreciate sport ni. heheeee

Freaky berkata...

yeahh gud luck untuk skuad malaysia

anismelon berkata...

msia pon kuat lah..leh nye menang..go msia go..hidup safee sali..wee

Liyana Zahim berkata...

Sotong paul ramal mlysia msuk piala dunia.. Tol ke tak ek? Hehehe~

delarocha berkata...

malaysia boleh !! kekuatan semua pasukan dalam group ni seimbang di peringkat bawah 23 tahun. kecuali jepun, memang dalam kelas tersendiri laaa

HAZWAN17 berkata...

wah undian yang mencabar untuk anak buah ong kim swee...

Aisyah Aina berkata...

malaysia mesti menang...tapi kalau tak menang T_T

syrupmasin berkata...

gomo??

Arpiiz berkata...

adeh, tak tau lah boleh menang ke tak tu..huhu

Malaysia boleh..!!!

kotak bulat berkata...

hope malaysia berjaya.. :)
hebat jgk saingannya tu.. kne usaha keras..

AdaApe..? berkata...

agk skar d situ utk Malaysia dpan dgn Jepun..

Khairil berkata...

harap2 Malaysia berjaya mengharunginya...

ABU berkata...

harap2 la boleh berjaya..

TYNTHA LANA berkata...

Apapun boleh jadi kan.. tunggu dan lihat nanti ^_^

rafiq berkata...

kne buat smyg hajat ni. harap2 mlysia menang.

Shamsuddin Amin berkata...

yeah...
malaysia ttp boleh...
insyaAllah...^^

alif haris berkata...

jgn risau der ..
Malaysia mst boleh :)

wish u all the best for Malaysia :D

NuSaNa NoSa 91 berkata...

mlysia boleh!! hehehehe~ ^_^

fyna berkata...

gud luck malaysia.
(^_^)

laskar pelangi berkata...

malaysia tanah tumpah ku!chewah:)

abglan berkata...

Nie la masa nak keluarkan belang tarung kita ha ha ha!