ENTRI TERBAIK

Isnin, 4 Julai 2011

Jawapan Teka Teki Gambar Baby Tadi

Assalamualaikum...

Perghhh hanya 4 orang je jawab ngan tepat..heheh...Ni pengomen yang dapat jawab dengan tepat..heheh..Aku sertakan header blog mereka dan kata-kata komen mereka..Singgahla dorang kalau dorang belum singgah lagi..:)

Hahahaha.. Beliau adlh adolf hitler!!!!!!

aku tahu sape ni, hehe.
Adolf Hitler kan? lol XD

Bro aku tahu..musuh lama kita dulu...Adolf Hitler!!!!hahaha
betul tak?...

hitler...
haha...cam ye2 :D

Jawapan yang dorang bagi ialah Adolf Hitler heheh...Yang lain-lain terima kasih kerana mencuba..:)


Bila time dia dewasa
Bila Hitler time bayi




26 ulasan:

syrupmasin berkata...

kne letak misai sejemput jugak la dekat baby tuh :D

~~Ticer Wann~~ berkata...

naper Ticer terlepas teka teki ni.. eei buat lagi..cepat! hohoho

Freaky berkata...

uik adolf hitler.. gile kentang. haha

p/s : AKu x mao jadi jeneral.. takot :P

sergeant keroro berkata...

yeay!! betul, muka dia tak berubah. hehe xD

echaRierie berkata...

hehe..sy lgsng tak mencuba..
haha..
btw, tahniah kpd yg berjaya meneka dgn btl..

Kak Sal berkata...

waaa...itu jawapannya......

Khairil berkata...

haha...ada hadiah tak bro?...hehe aku cam gambar baby tu sebab dulu ada buat sikit research pasai Hitler ni...

cik aisha berkata...

muke...serius gile...

mrs redzuan berkata...

semasa bayi mmg comel walau serius jek..

alif haris berkata...

hoohoho adolf hitler rupanya ! penggegar dunia !

kotak bulat berkata...

comel jugk dia masa baby..hehhe..

Liyana Zahim berkata...

Yay ade pic sni yay! Tq syuk~ Hikss.. Ekceli dlu mse kt uia liyana xhibition psl hitler.. Background die, ideologies die tmsuklah pcture die liyana review n pic ni slh stu dri pic yg diriview.. Kuat juger igtn liyana erk.. Herherhehrher.. Msuk tong golek sndri.. =D

TYNTHA LANA berkata...

Adolf hitler? cam tak caya orang, hahaha

ArulchelseA berkata...

alamak mcm mana aku leh silap ni..aku peminat seita pun silap kih kih kih

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

siapakah ? huhuuu . adeh , tak nyempat join . kih3x . padahal memang tak join pun sebab taktau . kalau Tia jawab tadi , Tia kata itu syuk . ngeh2x . aci tak ?

syuk , hope syuk baik2 sajaaaa :)

Fathiah Hamim berkata...

hahaha la yea ke. kalo dia ada misai tuh aku kenal la kot. :D

laskar pelangi berkata...

hehehe;D baru tau empunya gambo

HAZWAN17 berkata...

kecik-kecik dah nampak garang...

josrevalution berkata...

hehe..baru rahu..er mata die masih tetap sama..haha...cara blogwalking tanpa halangan

wan_cikgumuzik berkata...

kah kah kah kah... ngokngek toi.. aku ingatkan gambaq syux waktu kecik2 dulu.. hahahaahaa...

ABU berkata...

wah aku salah..hahaha

cucu umie berkata...

kahkah,,tudak terfikir pon dlm otak nie..huhu

iPai berkata...

mesti time bayi tuh dia dah rancang nak jajah dunia .. heheh

Anak Wak Mail berkata...

wakaka..comel gak dia masa kecik ek..=)

Aisyah Aina berkata...

baru perasan entri ni....

haha....betul la..terima kasih :)

niena shopping2u berkata...

hehehe.. agk comel gk ^^