ENTRI TERBAIK

Selasa, 5 Julai 2011

Gangster Tak Boleh Pakai aka Failed!!

Assalamualaikum dan salam 1 gangsta..

Tengahari gini meh kita usha gangster-gangster yang failed atau dengan kata lain dorang menjadi sedemikian untuk diludah,dimaki dan diterajang menjulang..

Perghhh muka cam baik..tak caya aku

Neneknda??


Adehh guna bilik mak sebagai panorama

Tahun bila pakai disket neh T_T

Perghh ada RM51 dah boleh jadi gangster


Fulamak, pakai pen maker boleh jadi gangster??

Pakai cawat jadi gangster,abes tuh baby2 semua gangster??

Isk isk baju cam jubah dah..tapi watak kartun 

p/s: Jangan gangster nanti hidup tak aman..

62 ulasan:

Aisyah Aina berkata...

failed! failed! failed!

memalukan je :D

syrupmasin berkata...

wuahahah..ta bole bla doe :D

aizamia3 berkata...

ni kalau tuan punya gambar tu nengok balik gambar ni mesti dia malu.. hahaha...

kotak bulat berkata...

hehe.. ad pistol, org takut.. muka cam badut pun takpe.. :P

sergeant keroro berkata...

gang alien fail tak?

hehe, diorang ni fail habis. lol XD

aimie amalina berkata...

kikkiki..gune bende sekeliling utk jadi gengstar..ayoo..=p

Anak Wak Mail berkata...

gangster yang hampeh..haha..

papepon..nenek tu paling gengster dimata ku..haha..

perondajaketbiru74 berkata...

orang nak jadi gangsta depa pun nak jgk...

Shaherah berkata...

hahahha hadoi.. serius kelakar lar.. >.<" macam2.. gangster tah ape2 jek..

Freaky berkata...

hahaha memang fail !!!

Alin berkata...

hehehe, nenek tu style jg^^

ArulchelseA berkata...

ni pengaruh cite kartun ni bro... kih kih kih kih..

Fathiah Hamim berkata...

oiii perut buncet,pakai cawat pun bolehhh

Wanie berkata...

gangster tak reti bergaya ni..hehehe

cucu umie berkata...

memang fail lh..hahah

Rai berkata...

epic fail sungguh..

kiz berkata...

gagal sepenuhnya..haha..apo pun tak leh

iPai berkata...

ni bukan gangster ni .. kire ye macam ala-ala kick ass juga laa .. hahaha .. superhero yang dibelasah ..


P/S: kita memang sama2 guna YMads tuh ..

yatie Awang berkata...

oooo...macam tu rupanya gangster ye huhu....

niena shopping2u berkata...

ni gengser yg agak hampeh...baik pencen jer dri jdik gngster hehe

wan_cikgumuzik berkata...

kah kah kah kah.... ini mcm punya gangster pon ada kaa?? hahahahaha...

Syuxer berkata...

@sergeant keroro hahah gang alien is kool.:)

Syuxer berkata...

@wan_cikgumuzik itu gangster x leh pakai heheh

Syuxer berkata...

@Aisyah Aina memang pun hehe

Syuxer berkata...

@syrupmasin hahah...memang pun..camtuh memang mudah kena maki la heheh

Syuxer berkata...

@aizamia3 hahah sapa suh pakai camtuh kan hhehe

Syuxer berkata...

@kotak bulat hahah muka cam badut jadi gangster sah kena buli je

Syuxer berkata...

@aimie amalina hahahh tu maknanya gangster tiruan heehh

echaRierie berkata...

hahaha..Phailed habis !

Syuxer berkata...

@Anak Wak Mail hahahh nenek power tuh..jangan main2 heheh

Syuxer berkata...

@perondajaketbiru74 dorang ingat bila jadi gangster dorang kool heheh

Syuxer berkata...

@Shaherah hahahha bukan gangster tuh..itu cam badut je heheh

Syuxer berkata...

@Freaky memang pun heheh

Syuxer berkata...

@Alinwahhh ramai yang pilih nenek ehehh

Syuxer berkata...

@ArulchelseA dorang salah pilih citer tuh bro ahhahaha

Syuxer berkata...

@Fathiah Hamim haahah gangster tapi dalam hati ada hingus cam bayi kot

Syuxer berkata...

@Wanie tau takpe..kalau betul tapi muka cam baik gila..memang failed gak heheh

Syuxer berkata...

@cucu umie memang pun..:)

Syuxer berkata...

@Rai perghhh epic terus hahahah..padam muka kat dorang

Syuxer berkata...

@kiz hahah tau takpe..kalau pi jalan2 dah tak ngaku kawan dah heehh

Syuxer berkata...

@iPaihahah dorang nak dikick sebenarnya..pakai cmni memang orang maki hamun la heheh

Syuxer berkata...

@yatie Awang bukan..gangster tak bertauliah hehehe

Syuxer berkata...

@niena shopping2u betul baru hidup 24 jam tak kena maki heheh

Khairil berkata...

tak boleh blah punya muka ni...hahaha polis pun tak percaya...

harrazdani berkata...

banyak org sekarang ni dia mengaku dia gangster...tp sebenarnya mana ada gangster menagku gangster...yg menagku itu mcm gambar2 kat atas ni la..hahah

iPai berkata...

cuba try test Syuxer sepak diorang ni .. hahah

Syuxer berkata...

@echaRierie hahah memang pun echa hehe

Syuxer berkata...

@Khairil hahaha polis tangkap je dorang neh..mesti kena gelak kaw2 dalam lokap heheh

Syuxer berkata...

@harrazdani setuju ngan bro..mana ada orang ngaku dia tuh gangster heheh..hahahh sebijik kat tuh memang gangster syok sendiri heheh

Syuxer berkata...

@iPaihahaah..aku tak berani dowh..dorang tuh gangster woo..hahhaah

diana berkata...

bukan gangster ni..
ni badut namanya..
heheheh

laskar pelangi berkata...

Lawak lah semua gambar tu semua =D

memang FAIL lah!!!

GaRy™ berkata...

yang nenek tuh paling x boleh blah... hahahaha..

Elih Japahar berkata...

Funny gengster ni..tak takut lah, takut Mael Lambung je..haha

Liyana Zahim berkata...

Nape muke mreke cam tukang bsuh pgn kedai mamak sumenye? Hahahahahah~

Fay berkata...

x leh blah la yg pkai cawat tuhh.. ahaha

Amiirah-Cassan berkata...

yang 17 Dollars tuh macam Jay Z pon ade kan Syuk ? hihi

ABU berkata...

keh keh fail seh..

MDHAFiZ.NET berkata...

ini taik kucing punya gengster daa..

Bro ahmad berkata...

gelak je tengok gentsters mcm ni^_^

alif haris berkata...

hahahaha .. tak gangster lagsung .. au lg gangster ! :D

vampire's lovex berkata...

muka takde gaya gengster langsung...rasa nak buat adik angkat je yg fes tu.. hahahaha