ENTRI TERBAIK

Jumaat, 8 Julai 2011

Entri Pertama Untuk Hari Ini

Assalamualaikum..

Fuhh penat today, aku gi jalan-jalan tepi PCB(Pantai Cahaya Bulan) bersama family..Foto takde coz aku xde kamera..handphone kamera pun takde..miskin kan..xpe janji hidup bahagia..bapak panas kat situ sampai nak tengok pantai kena kerut muka..tapi ombak masih kool punya..

Lepas lepak2 hirup udara yang segar dari ladang bertemakan Laut China Selatan, aku dan ayah aku gi solat kat Masjid Muhammadi aka masjid rasmi untuk negeri Kelantan..Perghh ramai orang pi solat..Alhamdulillah satu fenomena yang masih menggambarkan Islam masih mekar di bumi Kelantan..Aku paling suka dengar azan kat masjid tuh..Merdu suara muazzin tuh..Tenang jiwa raga..

Geng-gengku,sori ar aku tak gi jalan-jalan blog korang..sori banyak2 k..Pasni aku gi terjah mana2 blog yang update entrinya..Aku minta maaf gak kerna aku tak balas komen dalam entri aku..Takpe nanti aku cuba try komen..Aku kebelakangan neh banyak down punya stamina..cam letih la..hope2 kesihatan aku tak terjejas..

Akhir sekali, aku mahu cakap yang aku dapat 3 BE iaitu Unilever Vaseline Yahoo! Content Partnership, Berita Harian Online Treasure Hunt SS dan Maxis Hotlink NYC Manifesto LR..Yang jadi metered earnings tuh emmm korang tengok kat bawahla k senang citer..Terima kasih kepada nuffnang dan pihak penaja Unilever Vaseline Yahoo!, Berita Harian dan Maxis..Tidak lupa juga kepada korang semua,tanpa korang,blog aku tak akan bernyawa hingga ke hari neh..tq all..


Hasil pendapatan dengan Nuffnang
P/s: Semoga korang pun dapat BE gak nanti..InsyaAllah..

76 ulasan:

echaRierie berkata...

slmt berehat syuk !
tamau sakit2..hehe

congrats dpt BE lg..kayala lps ni..hihi ~

laskar pelangi berkata...

Phewit! Banyak dapat BE baru;) tahniah syux:)

amboi datang PCB, tak habak mai dah..kalau tak boleh skodeng..dekat jer kot umah dengan PCB.15minit jerk. heeee=)

kotak bulat berkata...

berjalan rupanya.. hehehe... sunyi je bila syuk xde.. :P

~~Ticer Wann~~ berkata...

suka jalan2 kat Kelantan :)

harrazdani berkata...

masjid muhammadi memang terbaik....tahniah syuk banyak dapat BE....;)

Syuxer berkata...

@echaRierie terima kasih echa..:)..xpe syuk akan jaga kesihatan sebaik mungkin..

Syuxer berkata...

@laskar pelangi hahah datang kat PCB neh pun secara kilat hhehe..saja nak irup udara segar..fuhh ramai gak orang tadi..wah dekatnya umah awk dengan PCB..patutla selalu lepak2 kat sna..terima kasih pasal BE tuh..rezeki dari Allah s.w.t jua..

Syuxer berkata...

@kotak bulat hahah sama je KB..:)..ramai lagi yang boleh meriahkan dunia blog neh..terima kasih

Syuxer berkata...

@~~Ticer Wann~~ memey pun ticer..:)..kat kelantan macam2 ada..:)..makan sedap,murah plak tuh,orang pun peramah heheh

syarifahsidrus berkata...

bercuti..waa,seronoknya..

bestla dapat BE banyak..hhhuu

Syuxer berkata...

@harrazdani memang pun terbaik bro..:)..2 minggu lagi nak pi masjid sultan ismail plak hehe..terima kasih pasal BE..rezeki dari Allah s.w.t jua..

ArulchelseA berkata...

waahh pegi berjalan2 nampknye..hehehe.. thniah dpt bnyk tu..pe lg belanje la..kih kih kih

sergeant keroro berkata...

pergh!! banyak betul BE. hehe, tahniah XD

p/s : ko dengan freaky merancang same-same nak gi pantai ke? :p

cucu umie berkata...

memang best pon jalan dengan family...lagi2 dpt manje2..kehkeh btw, blogwalking slow bro..incya-ALlah boleh jer terjah semua nty..

syaz@rozelt berkata...

aminn..harap dpt BE jugak!..syaz pon baru je update entry 1st hari nie..hari jumaat yg bz!hehe

Khairil berkata...

tahniah bro...dapat lagi BE..aku last sekali datang Kelantan sejak tahun 1992 dulu..lama tu!!!!Nanti nak pergi berjalan kat sana...

Freaky berkata...

demo ore kelate ko ? hehehe kawe x leh lagi BE.. gggrrr

Aisyah Aina berkata...

PCB tu kat kelantan ke?tak ingat pernah pergi ke tak XD

best la asyik dapat BE :)

Liyana Zahim berkata...

Tdk mengapa syuk.. Nnti beli kemre okeh.. Alhamdulilah msh rmai yg p solat kt mesjid.. Xdelah mesjid tu jd hiasan~ Anyway, get enuf rest nnti saket susah.. Xley updet blog.. Huhuhu~

Bro ahmad berkata...

selamat kembali,,syuxer..dapat be tahniah..bro rasa penat juga blogging ni XD,lama2 seronok pulak.

yatie Awang berkata...

tak aci...jalan2 tak ajak kakak...

aizamia3 berkata...

seronoknye berjalan2.. tahniah sebab bertambah BE..

Mohd Izzar berkata...

xdpt be lagi..huhu

nurAMALLINA berkata...

Semoga cepat cergas memulakan hari-hari indah!!

Jiejah Gorjes berkata...

be??? wow cam bes ek ..nak gak!!

Syuxer berkata...

@syarifahsidrus cuti sekali sekala harus juga bagi release tension..terima kasih pasal B.E,semoga awk pun akan dapat gak..insyaAllah..:)

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

hahaa . syuk doa banyak2 tau terutama Tia :)

Bella Bell berkata...

jangan lupa belanja saya ea nanti.. tQ! hehehehhe!!~


okbai :D



^^

Syuxer berkata...

@ArulchelseA hahaha BE.tuh sikit je pulangan coz sekejap je tempohnya heheh..berjalan2 untuk release tension,bro..sekali sekala..kalau boleh aku nak tawan gunung kinabalu ehehh

Syuxer berkata...

@sergeant keroro hahah itu kebetulan aje sarjan..:)..aku pegi pagi freaky pegi petang..mybe sarjan pegi malam kot..;p..
terima kasih pasal BE..rezeki Allah s.w.t bagi..:)

Syuxer berkata...

@cucu umie hahah memang best pun bro bila berjalan2..lebih2 lagi ngan family..:)..insyaAllah bro,kesihatanku akan dijaga ngan elok2..

Syuxer berkata...

@syaz@rozelt kebetulan la pula heheh..memang pun bila dah bz or pi jalan2 kadang2 dekat malam baru update entri heheh

pasal BE..terima kasih..emm arap sis akan dapat punye itu BE..

Syuxer berkata...

@Khairil fuh lamanya bro x datang kelantan dekat 10 tahun tuh..jom la datang..harga makanan memang tip top murah..:)..

pasal BE tuh,terima kasih bro..:)..

Syuxer berkata...

@Freaky kawe ore jak kecik lagi bro..:).InsyaAllah bro akan dapat punye BE tuh..:)..

Syuxer berkata...

@Aisyah Aina PCB tuh kat kelantanla,aina..jomla singgah..:)..

emm rezeki Allah s.w.t bagi kat syuxer..:)..terima kasih

Syuxer berkata...

@Liyana Zahim heheh tq liyana..insyaAllah,kalau ada duit nanti,syuk akan rembat DSLR hehehe..kesihatan syuk akan jaga elok2..tq ambek peduli..:)

Syuxer berkata...

@Bro ahmad terima kasih bro..:)..memang penat pun blogwalking neh..tapi hasilnya,bro akan dapat pembaca dan pengomen setia..InsyaAllah..

Syuxer berkata...

@yatie Awang hehehh sori kak..:)..lupa nak ajak..maklumlah plan sepantas kilat tadi hehe

Syuxer berkata...

@aizamia3 memang seronok..:)..dapt tengok perkembangan terkini kat bandar..heheh..terima kasih pasal BE tuh..smoga bertmbah lagi hehe

Syuxer berkata...

@Mohd Izzar usaha lagi bro..insyaAllah akan dapat jua..:)

Syuxer berkata...

@nurAMALLINA Amin..:)..insyaAllah kesihatan syuk akan cergas cam leopard heheh

Wanie berkata...

laa, patut tak nampak seharian..hehe

eh macam emnag award lak die..keke

between congrates eh ^^

Fathiah Hamim berkata...

patut la anda menghilannggg. pe pun tahniah la wehh. bak mai sikitt. :P

♥suNa husNa♥ berkata...

nape xpekena air nyor kt tepi pcb..lagi syok^^
n take care...
skrg ni jap panas jap hjn...nt jejaskan kshtan lak..huhu

Mawar Berduri berkata...

perghhhh... aku tak pernah dapat BE sekaya ko jeles... menci!

syrupmasin berkata...

haha..asal doe kau..gaduh2 manje ke?? haha..biase lah tuh..haha..kalu sakit cepat sehat :D

Syuxer berkata...

@Jiejah Gorjes heheh memang best pun..:)..insyaAllah tia akan dapat punya..

Syuxer berkata...

@Jiejah Gorjes ciss..tertukar ko dngan tia plak hahahah..

Syuxer berkata...

@tia @ Ini Kisah Tia InsyaAllah tia..:)..semoga dimurahkan rezeki kelak..:)

Syuxer berkata...

@Bella Bell hahah insyaAllah..:)

josrevalution berkata...

wah...seronok lah nie..hehe....tahniah dpt BE lagi..hehe..aku pula je tmt satu be..tp mc bnyak lagi yg blom tmt..hahaE-book 20 cara untuk membina trafik ke laman web anda

Syuxer berkata...

@Wanie hahahah bukan sampai camtuh sekali hehhe...terima kasih awk..:)

Syuxer berkata...

@Fathiah Hamim ahaahha menghilang sekejap je heheh..terima kasih..:)..mintak ngan nuff..;p

Syuxer berkata...

@♥suNa husNa♥ eh lupa nak tambah tdi..memang itu saya minum air nyor..best woo..santan banyak..memang pun panas huhuh..alik petang,hujan plak..insyaAllah syuk akan jaga elok2 kesihatan nanti ye..

Syuxer berkata...

@Mawar Berduri hahaha itu pun berusaha keras memujuk nuffnang bagi Be kat syuk wat kali pertama..

Syuxer berkata...

@syrupmasin eh xdela bro..aku mana ada makwe heheh..:)..aku ok je bro..tq care tntang aku..

niena shopping2u berkata...

fuyyo bnyak nye BE dia :)

Terbelog berkata...

x penah pg kelantan
BE tu terbaik bro
he3

SYAF berkata...

nak tanya lah macam mana nak dapatkan BE tu...

alif haris berkata...

hoho .. PCB .. best gilo dow ^^

takpe .. rehat dulu

charge tenaga balik .. dah full recharge nnt baru boleh blogging dgn effisyennye :D

vampire's lovex berkata...

pehh best nye......

apa rahsia nye? hehehe..thniahhh

abglan berkata...

Jaga2 PCB bnyk batu.. kang telanggar plak keh keh keh

hamzah ian berkata...

wahh.. nak skit be.. hehe

Fyqa berkata...

waaa rezki kmu. untglah ;)

ABU berkata...

wah bnyak gila ko dapat daripada digi 23ringgit tu..prghh..!! tahniah bro..

Acik berkata...

pcb? owh, rindu kb. kota bharu, bukan kotak bulat taw ... heheee

Syuxer berkata...

@niena shopping2u terima kasih akak..rezeki Allah s.w.t bagi..:)

Syuxer berkata...

@Terbelog mehla singgah kelantan..awek2 pun cun..:)..hahah rezeki Allah s.w.t bagi,bro..nanti bro pun dapt gak..

Syuxer berkata...

@SYAFnanti aku wat tutorial..insyaAllah..

Syuxer berkata...

@alif haris ko pernah pegi ke bro??memang best..:)..okey..aku cuba upkan stamina hehhe..:) tq care about me..

Syuxer berkata...

@vampire's lovex hahaha takde rahsianya..janji antar tiket kat nuffnang..minta BE..

Syuxer berkata...

@abglan hahaha memey banyak batu pun..hahaha..tapi pnas bro..huhu..

Syuxer berkata...

@hamzah ian hahaha boleh je..:)

Syuxer berkata...

@Fyqaalhamdulillah..:)..

Syuxer berkata...

@josrevalution untung ar bro belum tamat lagi heheh..yang lama tuh dah tamat huhu..tkpe arap2 riwayat iklan baru tuh lama sikit heehh

pamie berkata...

wau syuk..banyak gile ko dapat dari DiGi Super Reload Youth tu..

congrets dapat BE! ak pn dapat unilever tu..hehehe..