ENTRI TERBAIK

Sabtu, 9 Julai 2011

Ayat Keyword SEO Panas Pasal BERSIH

Assalamualaikum..korang nak ayat keyword SEO yang panas pasal BERSIH? Try wat entri guna tajuk2 kat bawah neh heheh..

Perhimpunan bersih
Senjata bersih
Baju bersih
Marah bersih
Tangkap bersih
Selalu bersih
Pilihan raya bersih
Tangkap bersih
Perarakan bersih
Pembangkang bersih
siswa siswi bersih
Polis bersih
Pemimpin bersih
SPR bersih
Sokong bersih
Bantah bersih
Memo bersih
Tamak bersih
Jangan bersih
No bersih
Elak bersih
UITM bersih
Kesan bersih
Matlamat bersih
Semangat bersih
Apa bersih
Jalan bersih
Sesak bersih
Jangan bersih
Semua bersih
Ramai bersih
Aman bersih
Kecoh bersih

*Sumber asal: Trioposen


p/s: aku malas nak tulis pasal Bersih..blog aku bukannya dok depan page 1 pun kalau aku wat huhu..

59 ulasan:

cucu umie berkata...

hahaha..macam2 lh sekrng nie...semua dok cari pasal BERSIH.. semua orang dh BERSIHkan diri belom>> kahkah

alif haris berkata...

hahha .. jom buat nk kejar traffik .. :D

syrupmasin berkata...

haha..bersih ohh bersih :)

Bro ahmad berkata...

bro hentam je syuxer..kat berita asyik cerita itu je hahahaha

laskar pelangi berkata...

semua duk bising pasal BERSIH..aduih

Bro ahmad berkata...

syuxer FRU pun boleh juga..hentam je..

Wanie berkata...

lepas ni confirm dok page depan ni..hahaha

yatie Awang berkata...

kakak tak nak terlibat...hehehe

sergeant keroro berkata...

hahaha, blog aku dah kena serang dengan anon. sumpah sengal :P

p/s : bersih punye pasal XD

Acik berkata...

kasi bersih sumernya ... dapur umah acik ler, apalagi! :)

shameel Iskandar berkata...

saya kena bersihkan rumah hari ni. esok nak pindah rumah.

echaRierie berkata...

wah..dah buat dh ni syuk..
dpt traffic jgk ni sbb dh byk bersih kat situ..hahaha..

azrijohan berkata...

ni keyword dalang bersih:
http://ping.busuk.org/view/8725

pRiNCe berkata...

yeay..prince pun ada wat entry sal bersih jap..haha

[ 18 SX ] Pertandingan Payudara @ Tetek Tercantik Di Thailand
[ Penting ] Alternatif Lain Untuk Follow Blog Yang Kita Minat
Sempena 9 Julai Ni Prince Nak Bercuti

Aisyah Aina berkata...

best jugak baca pasal bersih ni...haha

Freaky berkata...

hahaha aku join bersih wess.. :D

Mr Lonely berkata...

nice blog... have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

niena shopping2u berkata...

a'ah arni suma pakat dok carik bersih

cik aisha berkata...

adeh takde pun wat tajuk entry special tuju tok bersih.tak puas ati terperangkap dlm jam je.haha

Papa Mifz berkata...

bersih yg sebenarnye jijik & kotor....

Syuxer berkata...

@cucu umie kahkahkah..mandi wajib tuh kahkahkah

Syuxer berkata...

@alif haris demo watla,kawe baca jah..:)..

Syuxer berkata...

@syrupmasin hahah bersih neh dah jadi satu fenomena dah kat mas neh

Syuxer berkata...

@Bro ahmad ahahahha hentam2 kot2 tersangkut dapat trafik free hahaha..

Syuxer berkata...

@laskar pelangi a'a memang pun..pi sana citer bersih pi situ citer bersih..mujur ada pelbagai versi dijumpa kalau tak,tak tau mana satu nak baca heheh

Syuxer berkata...

@Bro ahmad ekstra tv1 tv2 tv3..hahaha laku gak tuh heheh

Syuxer berkata...

@Wanie hahaha kalau dok depan tapi bukan citer pasal bersih pasti kena maki ngan anom hahaha..takpe kita boleh gurau manja2 dngan dorang hehe

wan_cikgumuzik berkata...

aku dapat hit yang tinggi dari google lepas buat entri tajuk isi kandungan memorandum perhimpunan bersih aritu..

yang bestnya hari2 dapat plak tuu.. huhuuu..

Syuxer berkata...

@yatie Awang tak perlu kak..:)..tak penting pun tapi sebenarnya ia penting untuk masa anak cucu kita..

Syuxer berkata...

@sergeant keroro ahahah sapa suh wat lawak pasal bersih hahaha..mujur tak berapa ramai anom datang,kalau tak berasap blog ko nanti heehh

Syuxer berkata...

@Acikhahaha itu mesti dibersihkan kalau tak tikus2 mesti race dalam tuh hehhe

Syuxer berkata...

@shameel Iskandar owh..hati2 pindah rumah tuh..semoga berjalan lancar nanti,cikgu..:)

Syuxer berkata...

@echaRierie ahhaha konfirm naik traffik heheh..kalau fanatik bersih datang dan bca yang kita bukan wat entri betul pasal bersih,mesti kena maki punye heheh

Syuxer berkata...

@azrijohan hahaha lawakla ko punye entri tuh bro..:)

Syuxer berkata...

@pRiNCe haahha entri wajib tuh kalau nak trafik heheh

Syuxer berkata...

@Aisyah Aina hahah memang best pun..macam2 ragam kita boleh baca dan tengok hehe..sungguh versatile dunia politik mas kita hehe

Syuxer berkata...

@Mr Lonelytq visit..i will visit u back..:)

Syuxer berkata...

@Freaky ahahah kalau ko join bersih..mesti penuh gmbar2 kejadian tuh hehe

Syuxer berkata...

@niena shopping2u memang pun akak..:)..keywords yang paling hot setakat neh di mas heheh

Syuxer berkata...

@cik aisha tula jem..polis patut wat roadblok simple2 je huhu..

Syuxer berkata...

@Papa Mifz ye bersihkan perkara2 yang jijik dan kotor..:)

Syuxer berkata...

@wan_cikgumuzik pandai cikgu men SEO..:)..aku tak reti nak men SEO huhu..xpe nanti aku try kot2 ada isu panas heheh

Fathiah Hamim berkata...

letak je tajuk bersih. haha

syarifahsidrus berkata...

bersih..bersih..bersih. penat dah dengar

Khairil berkata...

aku tak ambik peluang pun nak guna keyword bersih....huhu

Terbelog berkata...

ha3 test power jap bro

aizamia3 berkata...

yes.. rumah dah BERSIH..
boleh senyum gembira..

ArulchelseA berkata...

janji lawan ttp lawan.. kih kih kih kih

Arpiiz berkata...

haha,takpe lepas ni habis lah tu..^^

lala shaheila berkata...

bersih lagi.... :)

iPai berkata...

pergh .. sumber bro ahmad tuh .. uhuh

dyea irdina berkata...

idup BERSIH.....ari2 akak bersihkan umah, pinggang mangkuk, baju..so bersih mmg tak lari dlm idup ini

Anak Wak Mail berkata...

dah selesai pon bersih..=)

TYNTHA LANA berkata...

UiTM...bersih pon ada??? kentot munchetttt T___T

heheheh. Lana menanti isu ni surut..huhhh..

kotak bulat berkata...

penat bersihkan rumah... =.="

pamie berkata...

bersih..bersih..haha..kemarin memang tak update langsung pasal bersih ni..seharian keje..haha..

Acik berkata...

hari ni pun masih sibuk bersihkan itu dan ini. esok dah kerja ... :)

ABU berkata...

tak denya nak ber SEO sekarang hahahahaha... tak masuk la edia.. kalau ada nak jugak :P

Elih Japahar berkata...

Woww! idea bagus untuk di SEO kan..haha