ENTRI TERBAIK

Rabu, 15 Jun 2011

Tiada Perkataan Hari Rabu #1

Assalamualaikum dan salam 1 rabu..

Hari ni aku nak join perayaan "TIADA PERKATAAN HARI RABU" dengan gambar tanpa sebarang kenyataan..Kira hari gambar bisu sedunia la..hehe


Ini boleh diterima pakai ke??

14 ulasan:

rara pinkmafia berkata...

tak boleh taip langsung laaaa.heheeh

mOon jOhari berkata...

...x buley pakai la syuxer....kalo baju baru buley pakai...kihkihkih

echaRierie berkata...

igtkn nora elena td..haha..

ArulchelseA berkata...

ada jugak ek hri tnpa perkataan... bantai je bro...ok la tu.. kih kih kih

dwaty berkata...

kena buat2 paham je la.... hehehehe

kotak bulat berkata...

ada ke macam ni?... hehehe..
lau update status 10 kali sehari pun..dah xde yg nak komen or like.. :P

syrupmasin berkata...

haha..comel gamba :D

Solihin Zubir berkata...

hahaha.. bukti status fb pompuan lbih dpt perhatian drp lelaki..

Freaky berkata...

haha yang lelaki takde org tanya pon. gile kesian

cucu umie berkata...

perempuan diutamkan dripada lelaki..tpy kecian lelaki tu excident kot..perempuan just sakit jer..hoho

p/s: tkot nk komen wordless wednesday..nty salah tafsir plak..hoho

~~Ticer Wann~~ berkata...

kesiannya kat dia tu.. hihihi....

CikAizA berkata...

ahahhah... tu pompuan cun r... kalaux... hampeh gak... heheheh

nana riduwan berkata...

hehehhe..sian betul la.. :)

alif haris berkata...

bro2 sebenarnya kan .. aku selalu bace post orag buat tajuk wordless wednesday .. err bnde ni senanye segmen ke ape ?