ENTRI TERBAIK

Ahad, 26 Jun 2011

Nak belajar photoshop??

Assalamualaikum..

Sesiapa yang nak belajar photoshop dari majalah pc?Boleh lah lihat kat bawah..dan korang akan dibawa ke blog aku yang satu lagi..:)

TERJAH SINI

25 ulasan:

sergeant keroro berkata...

nice!! aku pon tak reti nak photoshop ni T.T

laskar pelangi berkata...

wanie pn ada buku nie..hehee;)

Freaky berkata...

sumpah aku 100% x tahu camana nak guna photoshop ni.. adehh

syrupmasin berkata...

photoshop..errrr

Wanie berkata...

ade blog satu lagi?

tak pandai photoshop ni..
software nye pun takde..hehe

Khairil berkata...

aku pun sama tak reti nak guna photoshop...nak tahu juga sikit2...terjah...

ABU berkata...

aku pun pena beberapa kali nak blaja photosop ni.. tapi aku susah nak tangkap sbb baca jak..kena buat baru sng tangkap..
btw nice share..:D

Acik berkata...

langsung x reti weh! blh ler belajar ni ... acik akan ke sana!

TeAqArH berkata...

skrg tgh berjinak2 dgn PS ni...so nk cari lg ilmu baru...bleh tmbah ilmu..x gitu..thnx ya..terjaaaah

Mawar Berduri berkata...

huahuahua.. abisla semua gambar aku di photoshopkan.. yes!

HAZWAN17 berkata...

pening aku belajar photoshop ni...dari dulu tak power2

Liyana Zahim berkata...

Liyana pun tgh blaja mende alah ni syuxer.. Hehehe.. =)

Bro ahmad berkata...

nak buat header blog pun orang lain buatkan,,ni nak photoshop...selamat bro XD

cucu umie berkata...

ayie bljo photoshop pon daripada tutorial..hehe suka lh juga photoshop but now nak beralih pada flash plak..

kiwi berkata...

teringin belajar tapi kena ada cikgu kot. payah nak faham dengan buku je

yatie Awang berkata...

kakak pun nak belajar jugakkkk...

kotak bulat berkata...

kb blaja kt youtube je..er...susah gak..serabut nk blaja PS ni..

niena shopping2u berkata...

best kalo terer edit gmbar ni
tpi btul la.. susah nk bljar pakai buku..
masa study dlu slalu msuk library pnjam buku ni tpi smpai skang xpaham

Arpiiz berkata...

kita tau sikit2 je, boleh lah singgah tengok2 kejap ye..hehe

Aisyah Aina berkata...

nak belajar la....jeles tengok orang yang pro ni :)

echaRierie berkata...

wahhh..echa tau sikit2 ja..hehe..
anyway TY sharing syuxer :D

Terbelog berkata...

wah..menarik ni..
tp x berapa pandai la.
tgk2 blh la :)

iPai berkata...

ingatkan kursus .. rupanya ebook ..

alif haris berkata...

nk tgk2 jap lah :)

CikAizA berkata...

ooo...
ok2... mmg nak blajar ni.. stu apa pun x reti.. heheheheh