ENTRI TERBAIK

Selasa, 7 Jun 2011

Mari kita buat lawatan sambil MAKI kat RAJA DADAH MEXICO [28 Gambar]

Assalamualaikum...

Selamat tengahari..aaa korang semua sihat??Yeah Kelantan menang 3-0 dengan Terengganu semalam..hehe..Okey murid-murid!! Sekolah dah nak buka,jadi cikgu nak bawa kamu wat lawatan sambil maki *&%^%%&^*#$#@#@$ kat RAJA DADAH MEXICO di rumah beliau..jadi pakai selt belt tuh..


Mula-mula cikgu nak bawa kamu kenali senjata-senjata kegemaran dia..


Nampak tak bahasa mexico tuh?itu pistol emas betul2..bukan cat nippon paint kuning ye


Ni nama nya diberi gold dan titanium 45 caliber semi automatik pistol--ada 16 biji  ,polis temui  kat situ


Dorang kuat beragama tapi salah servis otak


Koleksi senjata-senjata dia..cikgu ada pistol mainan je


Yang ni semua bersalut emas--just koleksi je..tak men tembak2 cam dalam CS tuh ye


Meh sini tengok lebih dekat nippon paint or gold betul2?Sapa salah jawab,cikgu kasi satu peluru tembus kat tali pusat


dah jadi cam muzium koleksi senjata la pulak




Sat cikgu nak gi tanya Koperal Hernandez ye..emm dia cakap ni 357 Magnum semi automatik dengan bersalut emas 


Ni mungkin senjata-senjata yang digunakan untuk bertempur merebut kawasan..x kan nak men pedang2 plak..ni bukan yakuza ye..ni mexican 



Nilah umah bos raja dadah kat mexico..korang ada pe?



Ni kolam renang dia..percayala malam2 pasti ada pesta tarian takpun parti 21SX



Ni gua dalam rumah dia dan ada kolam air panas..cis!!&^%*&*&


Sekarang korang semua boleh maki2 dia...&%^&%$*&*(&*&#$%^$#$@..Dah2..meh kita tengok dia punye binatang peliharaan..aaa..bukan kucing..tapi kucing tahap bapak dinosour..meh2 usha..



Aaa..orang pelihara kucing...dia bantai singa..ambek ko..sah otak salah servis


PUMA...teringat brand tuh..ni harimau kumbang..bukan kucing hitam yang manja..disergah olehnya konfirm jantung berhip-hop


Tengok betul2 ni kucing salah makan sampai gemuk ke atau singa albino atau harimau albino??

Mari kita maki sekali lagi kat dia..&%*&*&*&*($#$%$##$$%^$^%..Dah2 meh kita tengok hasil duit haramjadah dia punye perniagaan jual,seludup dadah neh..jangan curi tau..nanti berdosa

Ada almari nak simpan duit dia..cikgu nak penuh satu rak pun x dapat..sadis betul

Boleh wat tilam la plak..bestnya tido atas duit tuh sambil men2 pistol kat kepala

Nampak tak nampak tak????penuh padat tuh

Dollar amerikka tuh..berapa keping tuh??..

Penuh dalam satu beg..tak taula duit palsu ke duit kat tepi jalan

Ni dadah yang sudah siap diproses n standby nak dihantar je

Dah2la tunjuk almari yang sama k..eh yang ni lain plak ke??&%^&##@$

Bahagianya andai dapat satu beg nih jatuh dari langit..

Hasil rampasan


Pandangan dari dekat hasil rampasan

Dah2..cam biasa ^%&*&*$((%()%#^#$..dah2 cukup2..emm meh kita kenal2 dengan bro polis marin yang berjaya menumpaskan kartel tersebut..

Smartnya bro..:).

Sempat lagi cikgu snap gambar dia..dia neh baik dan nama dia  Sarjan Alberto Guajaladara

KEEEBBAAABOMMMMMMMM..Hancur rumah tuh

OK..TAMAT SUDAH SESI LAWATAN SAMBIL MAKI..SEMOGA KORANG DAPAT IKTIBAR..Jangan mendadahkan hartamu,kelak nanti kena dibom!! ye murid2..dah2 pi naik Air Asia tuh..


Nak beli top up apa today??digi or celcom~~syuxer

32 ulasan:

Aisyah Aina berkata...

bestnya lawatan! haha

kaya betul dorang ni...rumah macam muzium ngan zoo...

Syuxer berkata...

@Aisyah Aina lajunya awk komen..heheh..tq2..emm memang kaya pun..tuh yang rasa jeles tuh

syrupmasin berkata...

gile ahh..seronok kaye macam tuh :D

dwaty berkata...

perghhhhhh.... ni barula namanya... pengedar@raja dadah... dah bape org dah mati makan dia punya dadah... dia plak hidup mewah..

Freaky berkata...

gila dasat. duit banyak. senjata power.. rumah besar macam ape tah..

wildorchid berkata...

hidup mewah diatas kesengsaraan dan kehancuran orang lain...

CikAizA berkata...

syuxer... nanti kalau bg duit hantaran... aiza nak banyak macam tu ea... hahahhahaha

Ozzy Choc D'Luscious berkata...

perghh...taknak lah duit banyak2..nanti tak cukup almari nak simpan

Papa Mifz berkata...

perghhh..pistol salut emas...bela harimau....duit masyuk....tapi raja dadah...mmg elok kene maki nih...

keroro berkata...

ala kaya2 dia mesti ati dy xtenang kan..? hehe jiwa kosong...

Anak Wak Mail berkata...

perghhh..gila la camni..kaya giler..best2..

tu la tamak sangat.kan dah kena bom rumah dia

kaya kat dunia ni kejap je boleh hilang..jadi beringat2..hihi..=)

yatie Awang berkata...

wahhh...terasa lawatan tu....

tp koleksi pistol tu memang cantik..haha

Fyqa berkata...

haishh. cam best tuh

rara pinkmafia berkata...

nk sikit duet.

Liyana Zahim berkata...

Seb bek smpt cabot seat belt sblm malatop.. Oh sy tidaklah jadi maki sbb itu sudah meletop.. Hahahahahaha..

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

perghhh...berpinar2 biji mata tgk duit berkepuk2..

kotak bulat berkata...

ingatkan nak maki.. tak sempat maki.. mulut da terlopong.. ahhaha...
kaya~

echaRierie berkata...

lwtn yg penuh pgjrn..hehe..
kaya wooo duit banyak..haha ~

Mohd Yusuf berkata...

kaya dunia je nie...hahhaa
lawatan yg best tapi belum tahap nk maki lagi...hehhee

zacky786 berkata...

whoaa.~ bapak kucing pn ada.. kikikii .

Khairil berkata...

dapat pistol emas tu pun dah cukup dah...bawa pergi lebur...$$$$

PenDekAr LauT berkata...

Banyaknye duit haram.. Rumah siap ada zoo.. Haram jaddahh..

ABU berkata...

gila bnyak duit..

♥suNa husNa♥ berkata...

dah macam muzium nga zoo sudah..heeee

Miecyber berkata...

Dasyat juga kekayaan mereka...
Tetapi ramai yang merana di sebalik kekayan mereka itu.


Air Asia diarah bayar ganti rugi


Gajah Sama Gajah Bertempur,Kancil Tersepit Di Tengah Tengah

zureen berkata...

woahhhhh! joam buat lawatan!

NURUL NADIAH MAMAT berkata...

fuyyoo....memang kaya la......tapi tak kekal jugak...kan3... ?

ZORA berkata...

mewah gle la.....

kiwi berkata...

ini dah boleh bukak bank sendiri, zoo mexico sendiri, makmal dadah & kedai senjata api dh ni. Kayo sangat. Patut dihukum gantung sampai MATI.

RedVixen berkata...

ala duit palsu tu... (tgh cuba berhenti maki T^T)

MDHAFiZ.NET berkata...

macam sultan brunei saja aku lihat..gemar guna emas..

mOon jOhari berkata...

syuxer...thanx letakkan blOg mOon kat list blOg wajib terjah 2...tAcIng la....