ENTRI TERBAIK

Khamis, 23 Jun 2011

Malaysia vs Lubnan

Assalamualaikum...

Malaysia vs Lubnan..jom kita layan kat astro Arena 801 tepat kul 8.40 malam neh..ada 1 minit lagi..Kelebihan bermain ditempat sendiri harus diimpakkan dengan permainan luar biasa pada malam ini..Justeru itu bahagian serangan harus berkerja keras untuk melakukan asakan demi asakan untuk menghasilkan gol sekaligus memudahkan tempo permainan dapat ditempo mengikut kesuaian taktikal..Ini bermaksud harus dicari gol awal bagi memastikan kelebihan gol ditempat lawan tidak menjadi milik Lubnan..

Siapa Lubnan neh? Aku search dalam google..Jumpa gambar bendera negara dorang..agak cantik kerna ada gambar pokok ru.. Terjah sini untuk melihat bioadata negara tersebut..

Bendera Negara Lubnan



Lisa Surihani Versi Lubnan--Haifa Wehbe

Setujukah anda yang orang perempuan Lubnan ni cantik-cantik?Anda ada pengalaman pernah berkenalan dengan dorang?Kalau ada jom kongsi..heheh..:)

24 ulasan:

puteri ain berkata...

go malaysia ! u can do it ;)

syrupmasin berkata...

ecece..dah sembuh la nih tgk haifa wehbe :D

Khairil berkata...

harap2 malam ni Malaysia boleh menang...

echaRierie berkata...

waaa..hrp2 Malaysia menang la..

eh..LS lg cantik dr awek lubnan tue...hahaha

liyana berkata...

tgh tgk smbil bw..
xprnh ade kenalan org lubnan..huhu
mmg org kte cntik2kn

~~Ticer Wann~~ berkata...

haifa tu penyanyi kan? rasa familiar muka dia..

cucu umie berkata...

yes malaysia menang 2-1..haha

yatie Awang berkata...

nasib baik menang...

echaRierie berkata...

yeahhhhhhhhh..sudah menang..blh tido..haha :D

Syuxer berkata...

@puteri ain yeah malaysia can do it kalau men betul2 ikut taktikal..:)

Syuxer berkata...

@syrupmasin hahahh xde maknanya bro..baik tengok lisa surihani heheh

Syuxer berkata...

@Khairil yeah malaysia menang bro..2-1..tahniah..

Syuxer berkata...

@echaRierie yeah malaysia sudah menang 2-1..terima kasih atas sokongan dan doa echa.:)..ye betul lisa surihani lebih cun dari dia heheh

Syuxer berkata...

@liyana saya tak pasti samada orang lubnan neh cantik tapi tengok boy2 men tadi..hensemla gak heheh jadi bermakna mungkin girl2 dia pun cantik hehehe

Syuxer berkata...

@~~Ticer Wann~~ muka cam rozita che wan ke hahahah..

Syuxer berkata...

@cucu umie yeah!! mas menang..:)..tahniah

Syuxer berkata...

@yatie Awang mujur menang kalau seri tadi memang sia2 je 2 gol awl tadi heheh

Syuxer berkata...

@echaRierie ye boleh tido dgn lena heheh..:)

Nurnajwa berkata...

Hahaha, semua org cntik la :]

Khairil berkata...

yes...menepati ramalan aku...

Bro ahmad berkata...

shakira penyanyi wold cup tu orang lubnan kan?

alif haris berkata...

yeah terbaik r malaysia .. :) hehe

iPai berkata...

fuhlamak .. lawa plak awek tuh kan .. n tahniah kepada skuad harimau muda dgn kemenangan 2-1 !!!

Anak Wak Mail berkata...

ciss..perlawanan ni la yang buat aku bertikam msg ngan budak tu..haha