ENTRI TERBAIK

Rabu, 1 Jun 2011

Kapal Terbang Yang Mempunyai Penumpang Terbanyak Di Bumi [19 Gambar]

Assalamualaikum dan salam 1 kapal terbang..

Pagi-pagi buta, aku dah segar bugar sikit kerana aku berjaya tido awal dan bangun awal..Jadi itu dah highkan adrenalin aku dalam bab semangat..Oleh yang demikian, aku ingin mempersembahkan wayang gambar statik yang bertajuk "KAPAL TERBANG YANG MEMPUNYAI PENUMPANG TERBESAR DI BUMI"..Semalam entri pasal kapal terbang terbesar di Bumi--itu bukan ada penumpang terbanyak,tapi saiznya besar gila gedabak..

Jadi tanpa membazirkan air liur jari ini, aku akan mempamerkan gambar-gambar tersebut..Nama kapal terbang tersebut ialah SINGAPORE AIRLINES..

Ini adalah cockpit airplane--tak taula aku reti tak handle benda ni..hhehe banyak gila butang dia

Ni adalah biadadari dalam kapal terbang tersebut tapi bukan GRO

Itu adalah tempat duduk penumpang..banyak kan...

Cubaan mengorat, arap2 menjadi..

Nak honeymoon kat sini pun boleh tapi tak digalakkan--faham2 jela

Para pegawai yang tengah pom pam pom pam

Suasana dalam bilik untuk suami isteri beradu/tido

Pandangan dari dekat tempat duduk penumpang..kalau ada PSP lagi best hehehe

Tak pasti itu video klip atau tv

rileks je..cam rumah sendiri..heheh

Orang tua pun boleh bersantai main catur

Inilah rupa paras kapal terbang tuh-SINGAPORE AIRLINES--dia malu2 sikit

banyak plak skrin2 ni..

Agaknya ni tempat duduk kelas pertama

Ingat!!itu bukan GRO

Tempat tido kelas ekonomi kot..

Mencari jodoh kat sini pun boleh, cuma jangan terlalu advanced

Antara makanan yang disediakan..weh aku nak nasi dagang..reti buat??

Contoh sopan gaya orang tido dalam kapal terbang tuh

Demikian la cerita serba ringkas pasal kapal terbang yang mempunyai penumpang terbanyak di Bumi...ATAU  korang boleh panggil dia cam  "KAPAL LAYAR AKA FERI UDARA"


Ni citer terdahulu..jom usyar..


KAPAL TERBANG TERBESAR DIBUMI
TEMPAT TIDO KREW
EKSIDEN KAPAL TERBANG


*Semoga korang terhibur..next time, InsyaAllah akan ada lagi drama-drama pasal kapal terbang ni..

17 ulasan:

syrupmasin berkata...

kau mmg suke kapal terbang eh??

Anak Wak Mail berkata...

best giler kapal terbang ni. rasa cam naktinggal kat situ je,,tak nak balik..haha..

Syuxer berkata...

@syrupmasin selagi aku tak nek kapal terbang,selagi itu aku akan pom pam pom pam pasal kapal terbang hehehe..lagipun cam best je feri udara neh

Syuxer berkata...

@Anak Wak Mail ahahha tau takpe..dah cam boleh wat umah sendiri dah hehe

rara pinkmafia berkata...

u yooooooooooooooooooo hebak.pas ni g singapore leh nek flight lak.

nik lan nik mat berkata...

lg best nek tikar terbang..huhu

qamarguyz berkata...

salam ziarah..
hoh0o..memang mewah ini flight..
j0m terbang!
nyway nak makan nasik dagang meh datang umah ak laa..
kui3!

Syuxer berkata...

@rara pinkmafia yeah naiklah..konfirm best..:)..cam nek feri je

Syuxer berkata...

@nik lan nik mat hahah nek tikar terbang cam dalam citer p.ramlee..konfirm laju heheh

Syuxer berkata...

@qamarguyz wasalam bro..hahaha..kat ner umah bro..aku memang suka makan nasi dagang neh..hehe

ieka.H berkata...

ow..mcm ni rupa kapal terbang..jakun ni..haha
best gile dpt nek ni..xmau trun daa

dwaty berkata...

bestnya kalau dapat naik sekali...

nursyamime berkata...

fuyoo..
dasyat2..dah mcm dalam hotel plak rs..
hehe

CikAizA berkata...

bila Malaysia nak ada flight mcm tu... jelesnya... huuhuh... i love naik flight... huhuhuhu syuxer... jom g honeymoon naik singapore Airlines... heheheheh

miss.Addin berkata...

best nya teringin nak naik ! siap ada tmpt tidur lagi.

amna berkata...

sopan betul die tidur. kelas ekonomi pun ada katil ^^ phuuuh!~

Khairil berkata...

sekarang rekod dunia utk passenger craft jatuh kat kapal terbang ni Airbus A380...dengar cerita MAS dah beli tapi tak Airbus buat tak siap lagi...