ENTRI TERBAIK

Sabtu, 25 Jun 2011

Hari Sabtu Trademark Hari Bangun Lewat

Assalamualaikum dan salam 1 sabtu

Ai semua..perghhh bangun lewat ye..heheh  tak pe aku memahami kerna ini adalah hari cuti yang sesuai untuk rehatkan otak dan badan setelah penat kerja dari isnin hingga jumaat..So tak heranla kalau ada bangun dekat-dekat tengahari tuh..cuma dirisaukan takut sakit kepala aje..yang penting solat Subuh wajib ditunaikan..Apa plan korang today?

-Tengok wayang?
-Makan di MCD,KFC,Secret Recipe,dan mana2 tempatla
-Pergi bershopping?
-Main boling?
-Main snuker?
-Main futsal?
-Jalan-jalan disekitar bandar?

Apapun diharapkan perjalanan korang selamat seadanya..:)..Cuma perlu diingatkan jangan terlalu boros berbelanja tuh dan juga dinasihatkan jangan terpedaya dengan skim GORES DAN MENANG...Baik korang kasi TOREH DAN BELASAH kat dorang..

39 ulasan:

ArulchelseA berkata...

aku jenjalan badar je ari ni kih kih kih

Jiejah Gorjes berkata...

hahahaha mcm tetau jerk org baru bangun ngeee...ikut kan ada plan nk g beli barang dapo tp tak bape sihat lak ari ni...mebi tunda esok..

yatie Awang berkata...

lelaki tak pe lah, lepas subuh boleh sambung balik tido, tp orang perempuan, banyak kerja nak kena buat, buat menu pagi, kemas rumah, siram pokok kat laman, sidai baju...macam2 lagi...letih tahu

Syuxer berkata...

@ArulchelseA hati2 bro..:)

Syuxer berkata...

@Jiejah Gorjes urmmm makan ubat tau...jangan pergi plak kalau x sihat nanti pengsan tengah2 syok beli barang heheh

Syuxer berkata...

@yatie Awang itu saya x boleh nak bangkang coz memang betul pun akak cakap..:)..takpe baru suami sayang kat bini yang wat keje surirumah tuh..

Khairil berkata...

hari ni takda plan nak ke mana...semalam satu hari dah round penang dah....letishhhs...

cucu umie berkata...

ayie lepas subh tadi smbung tido..tup2 kne marah ngn ayah..hahaha terpakselah bgun and mandi mande..lepas tu anta my sis pergi sekolah ad kem bestari solat...

kalo ikot plan hari nie nak teman nenek cari brng2 untuk kenduri..huhu

bt syuxer slmat berhari sabtu yer..

~~Ticer Wann~~ berkata...

seperti tak pecaya Ticer duduk umah je ari ni.. huahuahua... kat Borneo bleh la bangun lewat.. kat kampung nak bangun lewat? huh jangan mengharap la... hoho...

Arpiiz berkata...

haha, tapi hari ni kita bangun awal pulak, ni yang rasa macam rugi ni..huhu

Syuxer berkata...

@Khairil owh round2 penang..penat tuh..wat pe kat sana tuh bro?

Bro ahmad berkata...

kerja kerajaan la cuti..bro kerja hari ni..petang..hari ahad pun kerja hahahaha kalau bro kerja jaga blog bro kejap boleh.....:)

Syuxer berkata...

@cucu umie owh hati2 temankan nenek tuh..:)..selamat hari sabtu gak untuk ayie..:)

Syuxer berkata...

@~~Ticer Wann~~ dok kat kampung konfirm kena sound dengan mak kan kalau bangun lewat heheh..

harrazdani berkata...

selamat hari sabtu juga buat bro...semoga hari ini lebih baik dari sebelum-sebelumnya....takder perancangan hari ni...sebab famili takder...wife kat kampung...cuti 90 hari...bujang sampai raya,:)...kalau biasanya hari sabtu penuh dengan aktiviti...

p/s baru dapat anak kedua muhammad firasz naseem.....lps raya ni mgkn dah kurang berblogging...;)..nk buat entry khas pasal ni..hahaha tp syuxer org pertama tahu.

Syuxer berkata...

@Arpiiz hahahah mungkin ada hikmah tuh..kot2 boleh kita kemas2 bilik ke..heheh

Syuxer berkata...

@Bro ahmad fuhhh..aku respek sama bro..:)..pekerja yang rajin..nanti aku tengok2 kan blog bro ye..:)

Syuxer berkata...

@harrazdani InsyaAllah..semoga ada rezeki untuk semua today..:)..perghh bini dok kampung cuti 90 hari...tentu sunyi woo..T_T..

what????dapat anak baru..:) tahniah bro..aaa jangan nak khusyuk berblogging neh lepas raya..pentingkan anak dulu..nanti bini marah kan bahaya heheh..

tq bro..aku terharu kerana benarkan aku jadi orang pertama tahu berita neh..

jadi persoalan sekarang..apakah bro akan wujudkan satu lagi blog pasal anak baru bro neh?..:)

echaRierie berkata...

sy hari2 duk rumah..huhu ~
what a bored day ha..

sergeant keroro berkata...

aku duk rumah jek, haha XD

Syuxer berkata...

@echaRierie saya pun dok umah gak..T_T

Syuxer berkata...

@sergeant keroro samalah kita bro..hehehe..xpe janji x panas kat dalam umah heheh

Amiirah-Cassan berkata...

hahaha true. i baru bangun , kekeke ni yang paling kena cari oleh mak mertua ni , hihii

Abang aku berubah :(

syrupmasin berkata...

ari macam nih la nak rase mak masak macam-macam :D

ecadwinkyasha berkata...

errr,,,hari sabtu dan sabtu akan datang takde istilah bangun lewat dalam hidup saya.sebab kena ATTEND kelas dari jam8-11 pagi..uwaaaa.. :((

rara pinkmafia berkata...

rara mcm biasa lah,mangun kul 12,basuh kain,kemas umah,sidai baju,mandi makan.on9.hehehe

iPai berkata...

hari sabtu kita ................

terjah besama syuxer !!!! uhuh

Terbelog berkata...

dok umah je..
skrg ni tgh bercuti di kg :)

harrazdani berkata...

terima kasih bro....biarlah abgnya saja berkecimpung dalam bidang ni...;)

bujang 90 hari..huhhu..awal pose ni balik jap.....

Syuxer berkata...

@Amiirah-Cassan ahahah baru bangun ye..isk isk..cepat2lah kawen ye..baru boleh bangun awl heheh

Syuxer berkata...

@syrupmasin bertuahla ko bro makan best2..:)

Syuxer berkata...

@ecadwinkyasha saya faham perasaan itu..dia boleh menspoilkan mood kan..hukhuk

Syuxer berkata...

@rara pinkmafia wah kul 12 bangun ye huhu..lewat tuh tapi cam biasa syuxer faham heheh..hujung minggu biasanya dipenuhi aktiviti cam rara wat..bila dah terbiasa nanti senang bila kawen nanti..suami pun x banyak bebel nanti hehe..

Syuxer berkata...

@iPaihahahah...jom terjah mereka semua kat atas..:)

amny berkata...

Xkua nan buah ati ke syuxer??hehe

Anak Wak Mail berkata...

bangun pagi2 pon tak boleh main tenet,,banyak keje lain dah beratur..haha

kiwi berkata...

Sabtu kiwi betulkan kereta sebab gaji baru masuk. T_T

hihihi terbaek la bagi toreh dan belasah. jangan toreh kereta sudah!

Rozuan Ismail berkata...

nama pon hari cuti,mestilah bangun lambat.tapi hari sabtu hari yg heaven.boleh g jalan2

syrupmasin berkata...

bertuah ta bertuah jugak la..asal?? kau duduk umah bujang ke??