ENTRI TERBAIK

Isnin, 20 Jun 2011

Flash World Map yang Kool!!

Assalamualaikum..

Aku nak kongsi sama korang pasal flash yang sangat2 kool...Ianya pasal Flash World Map
  •  Ada info sejarah ringkas BI punya language
  • Ada gambar-gambar tempat menarik
  • Ada info ringkas pasal negara tersebut


*CARA NAK GUNA: Korang klik je mana-mana negara korang nak terjah dalam map tuh..

 Better right klik and open new a tab

KLIK SINI UNTUK TERJAH FLASH TUH


Nak lagi?Usha kan bawah neh






P/s:kalau pakai berukband tengah tenat gila, kesulitan akan menjadi bahan gurauan untuk anda..Harap maklum

31 ulasan:

Anak Wak Mail berkata...

memang cool semuanya..lagi2 yang nak pegang hidung dia tak bagi tuh..haha

Khairil berkata...

suka dengan flash world map tu...banyak info berguna...

Bro ahmad berkata...

dah zoom gelap je......:)

Miecyber berkata...

Memang cool...hahahaha


Kereta masa hadapan

cucu umie berkata...

memang mantap...hehe.. kelakar pon ad juga mase nak gerk2 kan tu

echaRierie berkata...

semua awesome !
yeahh..tp sy suka yg nak try korek hidung dia tue..miahahaha..gerammm sgt..

RedVixen berkata...

wah sukanya map ni! tapi lambat sket la. sbb speed internet kot...

ArulchelseA berkata...

cuak aku bro...bru cuba td..memang mencuakkan..

Jiejah Gorjes berkata...

yer suke gak map tuuu...syiok

ABU berkata...

hahaha mantap la, lawak..:)

Liyana Zahim berkata...

KRANA TENET YG LAMbat setahap ase nk mematahkan laptop.. Sy nganga je lar sini.. Apakah?

syrupmasin berkata...

waa..mat cool..mat coool :)

sergeant keroro berkata...

stylo giler, hehe XD

terbaik!! :)

Syuxer berkata...

@Anak Wak Mail hahaha..untuk santapan release tension..heheh..;p

Syuxer berkata...

@Khairil yer betul tuh bro..untuk tambahan info subjek geografi or sejarah tak pun pengajian am..:)

Syuxer berkata...

@Bro ahmad gelap??kat ner tuh

Syuxer berkata...

@Miecyber hahahahha hidup kena kool..:)

Syuxer berkata...

@cucu umie heheh tq sudi tengok..

Syuxer berkata...

@echaRierie hahah yang tuh paling awesome..cam ner dia wat ye hehe

Syuxer berkata...

@RedVixen memang ar..line kurang memang susah nak tengok map tuh hehe..

Syuxer berkata...

@ArulchelseA hahaha aku tengok pun cuak gak..canggih benar dapat info secara ringkas

Syuxer berkata...

@Jiejah Gorjesheheh tq suka map tuh..:)

Syuxer berkata...

@ABU memang mantap bro..:)

Syuxer berkata...

@Liyana Zahim heheh map tuh tidak sesuai untuk kelajuan internet yang tngah x sihat heheh..;)

Syuxer berkata...

@syrupmasin hahah mat cool..dah boleh namakan anak kita cool neh hehe

Syuxer berkata...

@sergeant keroro hehhe memang style hehhe smua ada info kat situ..ringkas je..sesuai untuk subjek geo dan sejarah maupun pengajian am..hehe

Aisyah Aina berkata...

apakah? apakah?
tak dapat tengok pakai fon :'(

Syuxer berkata...

@Aisyah Aina ala benda kecik je dik..:)..flash yang world map ada info ringkas2 je..

yatie Awang berkata...

akak nak tengok jugak..apa yg menarik kat tempat org

Syuxer berkata...

@yatie Awang tengokla..:)

alif haris berkata...

wah syuxer ! style bnde nih .. hehe :D