ENTRI TERBAIK

Rabu, 1 Jun 2011

Couple yang mempunyai 17 orang anak dan masih bergerak lagi nombor itu

Assalamualaikum dan salam 1 anak ramai...

Entri nih diautopingkan coz aku sekarang berada di Jeli untuk menghadiri majlis perkhawinan anak sepupu kepada mak aku..Jadi kisah kali ini pasal pasangan bahagia yang mempunyai anak seramai 17 orang anak dan nombor itu masih bergerak dan akan berubah dari semasa ke semasa..sekarang ni dikhabarkan dah 19 orang anak(bapak gila banyak tuh)..Nama pasangan ini diberi James Robert "Jim Bob" Duggar 45 tahun dan Michelle Annette Duggar, 44 tahun..

Korang nak tau nama-nama anak dorang..Klik SINI

Sini aku nak share gambar anak-anak dorang, rumah dorang dan juga video yang mereka diteruramah hehe..

Nilah anak-anak beliau

Nilah rumah dorang lepak2,kejar2,tido2,berak2,mandi2..

Ni tempat tido untuk girl

Ni tempat tido untuk laki

Ni ruang tamu rumah dorang--besar weh

Ambek ko!!3 biji mesin basuh

Ruang dapur..fuh besar

Meja makan dorang..hahah panjang cam meja meeting

Bawah ni video temuramah bersama keluarga tersebut...

video


19 ulasan:

risa berkata...

huyooooooooooooooooooooo
wa tabik toingggg toinggggg

NURUL AINI NORAZMAN berkata...

mcam kat asrama dah bukan kat rumah,.=)

miss.Addin berkata...

lalala ramai nya

umur berapa la dorang kahwin tu ek

meja makan siap bersambung tambah lagi. haha

Shaherah berkata...

fuhh ramai sangat2 tu.. rezeki agak nyer kan..

tpi kalau shera adik beradik ramai gtu.. confirm pening.. >.<"

nanad berkata...

fuyoo..mesti seronok ada family besar ni kan.

amna berkata...

part makan tu yang best tu.. mesti riuh rendah jadinya bila semua dah kumpul.. ^^

rindu nak kumpul dgn sedara2 time raya-raya ;')

laskar pelangi berkata...

fulamakkkk!!

ramai gilewssss! dah lebih team bola sepak nie=D

syrupmasin berkata...

waa..seronok nih ramai2 :D

rara pinkmafia berkata...

uishhh giler hebakkk.mesti kaye kan.mesin basuh smpai 3.

Anak Wak Mail berkata...

gilerlah anak dia ramai macam ni...rumah dia pon dah macam asrama dah..haha..best2..

elok anak ramai2 ni murah rezeki..=)

keroro berkata...

aku suka tengok umah dia...bapak besaq giler rr..

cik azeya berkata...

pergh. sangat suburrr. ^^

fyna berkata...

bsrnye rumah die...
;)

Ini Kisah Tia berkata...

wah ! hebatlah .. takpelah .. dorang ramai anak pun still mampu ..

Mengaku Pernah Main

kiwi berkata...

macam pernah dgr citer ni, tapi memang best la kan. dh macam 3 family berkumpul pulak

cucu umie berkata...

alamak, raminya anak mereka..xsilap ayie, auyie pernah baca kisah mereka lupe dekat blog siapa..hehe tpi memang ramai pon anak mereka..n then cantik tu rumah diorng..adehh

LindaRahim berkata...

sgt kemas je rumah dia walau tenteranya ramai...fuh...x kuasa nk bayangkan...

Khairil berkata...

boleh buat satu team bola ni...kalau nak pergi jalan kemana-mana meesti kena buat checklist takut ada yang tertinggal...

zullnadz berkata...

takpe..sok parent dah tua Insyaallah anak2 dia bleh jaga punya..jangan anta rumah kebajikan sudahh

ZullNadz New Entry:Ferguson pandai cakap Melayu