ENTRI TERBAIK

Khamis, 30 Jun 2011

Blogspot demam kepialu sampai aku jadi pilu

Assalamualaikum...

Blogspotku tergendala mengakibatkan berlakunya kesulitan untukku mengupdate entri.. Kebetulan sepatutnya ada entri promosi edisi terakhir harus aku jalankan today,tapi terpaksa ditangguhkan akibat Error bad request 400 dari blogspot..Nak komen pun tak dapat apatah lagi nak update entri..

Jadi dengan itu, aku memohon seinfiniti maaf sekiranya aku tidak berkunjung ke blog korang..Mungkin petang karang or malam, aku akan meninggalkan jejak langkahku di laman peribadi blog korang..InsyaAllah..ketemu lagi dilain waktu, semoga perjalanan korang selamat sejahtera hendaknya dengan izin dari Maha Kaya..

Dimaklumkan kesulitan ini sudah pulih, semoga kejadian sebegini tidak akan berulang lagi..Apapun kita harus redha memandangkan blogspot adalah benda free, jadi kalau mahu menggelakkan kejadian ini berulang kembali, maka berdomain hosting sendirila adalah pilihan wajar dan tepat..


50 ulasan:

alif haris berkata...

huhu .. xpe syuxer .. kami fhm .. kami juga pengguna blogspot yg free ni .. huhu

Rai berkata...

bila jadi ni? aku tak kena pulak..

harrazdani berkata...

setakat ni alhamdulillah harrazdani masih ok...;)

yatie Awang berkata...

wahhh...macam tengah dengar ceramah lah pulak...hehe

Bro ahmad berkata...

syuxer blog bro boleh masuk dashbord tapi nak taip entri tak boleh adakah dah dilimitkan...geramnya huhuhu
blog bro belum ok?

Freaky berkata...

pakai google chrome.. semua elok

kiz berkata...

eh..tak tahu pulak blogspot problem..sebab baru petang ni online..dah ok je..huhu

mOon jOhari berkata...

...ye...ye...maaf diterima over!

iPai berkata...

betul juga tuh .. benda free kan .. huhu .. tak bro .. jap lagi stat balik .. uhuh

Anak Wak Mail berkata...

betull..tadi nak tulis komen kat blog sape ntah ada yang tak boleh..hehe

jangan lupa singgah blog sya..=)

Liyana Zahim berkata...

Blog sjk akhr2 ni salu problem.. Ni msti ade sabotaj org atsn ni.. Hahahah~

cucu umie berkata...

tadi ayie pon kne gak,,huhu tpy dh okay skrng

echaRierie berkata...

ninoninonino..
echa pun prob jgk bha..hahaha..
xpe2 ada ms rht la hari ni..hehe.. :D

Cik TeN10 berkata...

okeh.. waiting ^^

arfah berkata...

dah masukkan kamu dalam bloglist saya...:)

sergeant keroro berkata...

cube ko clear browsing data untuk chrome, for past few weeks.

Syuxer berkata...

@alif haris terima kasih memahami kesulitan ini..semoga masalah ini akan mengajar kita erti bersabar..:)

Syuxer berkata...

@Rai alhamdulillah kalau akak tidak kena sindrom sedemikian..:)..

Syuxer berkata...

@harrazdani alhamdulillah..:)..semoga ia tidak akan dilanda masalah sebegini di waktu akan datang

Syuxer berkata...

@yatie Awang hahaha tak sampai ke tahap ceramah lagi akak..:p..

Syuxer berkata...

@Bro ahmad kesulitan sedemikianlah yang menaikkan kemarahan ku wat seketika huhu..bukan setakat tak boleh wat new entry,nak buka dashboard pun x boleh..T_T..sekarang ia dah pulih..alhamdulillah..

Syuxer berkata...

@Freaky ye sekarang dia dah ok bro..tulah tadi chrome,google pun sama 2x5..lepas aku pakai CCleaner,terus dia sihat balik..huhu

Syuxer berkata...

@kiz ye time bro online tuh dia dah pulih, alhamdulillah..:)

Syuxer berkata...

@mOon jOhari terima kasih kerana memaafkan..:)

Syuxer berkata...

@iPaibetul tuh bro..bila dah free,redha ajela..mujur blogspot tau cmner jaga integriti..:)

TYNTHA LANA berkata...

Pukul brapa yang jadi tu syux? petang tadi eh? Malam ni baru sempat nak online. Takpala..ada hikmahnya bukan?

Syuxer berkata...

@Anak Wak Mail betul tuh..tadi saya tengah syok komen kat blog akak yatie,tiba2 dia show bad request perghhhhh...hatiku jadi hancur lebur.huhu..saya selalu singgah ke blog awk..jangan risau..

nurAMALLINA berkata...

Sabar ajelah. Biasalah tu bila guna teknologi. Haha

Syuxer berkata...

@Liyana Zahim hahahah kemungkinan gak tuh..maklumalah sejak akhir2 ni,macam2 hal telah berlaku...

Syuxer berkata...

@cucu umie alhamdulillah..:)..memang dia dah pulih..lega sikit bila dia pulih cepat2..kalau tak,memang merintih pedih jiwa heheh

Syuxer berkata...

@echaRierie hahaha betul tuh..cam ada hikmah disebalik masalah neh..contohnya saya kemaskini laptop dengan membuang file2 tak berguna..:)

Syuxer berkata...

@Cik TeN10 terima kasih kerana menunggu..:).sori lama membuatkan awk terpaksa menunggu..

Syuxer berkata...

@arfah terima kasih arfah..:).jasamu akan ku balas dengan sedaya upaya menjadi pengomen tegar blog kamu..insyaAllah

Syuxer berkata...

@sergeant keroro aku dah clear pakai CCleaner dan clear everything heheh..baru kotoran degil dapat dibuang sekali..:)..tq akan nasihat bro itu..

khairul akmal azman berkata...

alhamdulilah..
kne clear sume br ok..
tq info beb!

Aisyah Aina berkata...

blogspot demam ke tadi...tak tau pun...nasib baik dah sihat...baru nak bawa pergi klinik...haha XD

anismelon berkata...

anis pon kene cam toh gak td..huuuu..nsib dah mau..:)

Green Apple berkata...

tak tau pulak...
tp alhmdulillah semua dah ok...

Wanie berkata...

eh tak perasan lak bogspot demam tadi..hehe
tapi tadi online pun 5 minit, mungkin tak perasan la..:)

Syuxer berkata...

@TYNTHA LANA kira2 pukul 12 tengahri hingga 5 petang kot..

Syuxer berkata...

@nurAMALLINA n nak tambah lagi..benda free heheh..redha ajela heheh

Syuxer berkata...

@khairul akmal azman ye bro..:)..sekarang dah senang sikit hati..

Syuxer berkata...

@Aisyah Aina hahahah kalau dibawa klinik,tentu doktor plak dibawa ke hospital mental hahaha

Syuxer berkata...

@anismelon alhamdulillah dia dah pulih..:)

Syuxer berkata...

@Green Apple tengahari hingga 5petang dia wat hal..:)..sekarang dia dah ok..hope2 la hehe

Syuxer berkata...

@Wanie ye wanie..gejala ni berlaku ketika tengahari tadi..:)..semoga besok dia x wat lagi huhu

Khairil berkata...

ini mesti ada konspirasi dari pihak blogspot nak perjatuhkan syuxer...hehehe

syrupmasin berkata...

haha..thanx weh ajar td :)

iPai berkata...

tp atleast kan semua jadi elok balik .. kalau tak pun, harapnya macam tuh laa

~~Ticer Wann~~ berkata...

semua tak da mood nak BW semalam kan... gara-gara blogspot wat hal.. haishh....