ENTRI TERBAIK

Sabtu, 4 Jun 2011

Bila Error Komputer Wat Lawak Sadis..[10 Gambar]

Assalamualaikum..

Emm entri untuk petang ni..autoping neh..kali ni gambar pasal bila error komputer wat lawak sadis..tak taula benda ni ada pernah wujud kat laptop/pc korang ke tak..Jom intai..

Banyak error la ko!!eh itu logo aku weh..saman-saman hhehhe



Ah tensen!!pilihan cam tiada pilihan



Konfius aku!!



Tak faham!!



Jangan nak cuba saikokan aku!!




133 tahun baru siap..lawak sadis betul neh(betul ke aku kira?)



Hahaha jangan hipokrit boleh tak..



Cis!! Usah terlalu jujur hahaha



Boleh masuk komputeraja lawak neh adehhh



Sadisnya punye lawak..oii keyboard rosak tuh..camner nak tekan!!


Demikianlah gambar-gambar error komputer yang wat lawak sadis..Samada ini pernah terjadi atau tak pernah terjadi..itulah diluar bidang kuasa syuxer..syuxer hanya mensharekan benda neh..semoga korang terhibur dan kool andai kata besok,lusa dan whatever time bertembung lawak sadis sedemikian..heheh..


24 ulasan:

laskar pelangi berkata...

ada gak sesetengah error yang terjadi...kadang2 bengang gak

Freaky berkata...

ahaha ingatkan komputer sapa la yang error banyak dalam 1 pc ni.. huhu lawakk

ASaDa RyutaRo berkata...

yang 1st tu macam pernah muncul kat pc ni. huhu..

yang last tu memang tak boleh blah. entah cmna tuan punya pc nak betulkan semula. hahaha..

Rara. berkata...

memang lawak gilaa ahh error di atas. paling tak tahan 133 tahun baru siap. HAHAHAHAHAHAHA

Rara. berkata...

memang lawak gilaa ahh error di atas. paling tak tahan 133 tahun baru siap. HAHAHAHAHAHAHA

nurelinda berkata...

haha :DD

nohfee berkata...

hahahah, baca 2 kali baru perasan. a'ar. komputer lawak. LOL

Rara. berkata...

LAWAK GILA. !133tahun baru siap ~ HAHAHA

cik azeya berkata...

hahaha, lame gile. 133 tahun. berjanggut aku tunggu seh. T_T

Aisyah Aina berkata...

kalau wujud error macam ni kat pc...macam nak baling je pc tu....
yang last tu paling tak tahan...haha

Faris Adli berkata...

yang last tu macam aku pernah kena je..

waN Mohd Salim berkata...

lappy nih ade jek prob die .. emo je di wat nye .. campak kang hahaha

Freaky berkata...

buat entri untuk sticky post

publishkan dulu

pastu masuk dashboard > edit post

pilih entri sticky post dan tuka tarikh yang lama mana ko nak sticky post tu muncul.

Macam segmen aku aku letak sampai 10 June.

Alin berkata...

banyak kali pun muncul

yatie Awang berkata...

yg atas sekali pernah berlaku...

glamer juga logo syuxer haha...

RedVixen berkata...

alah dia pun teringin nak buat lawak jugak tu... bagilah can... kui3

Miecyber berkata...

Risau kalau error camtu...

Messi ditumbuk

ZORA berkata...

hahahaha..ketwa besar...:D

bella_bumbum berkata...

AHAHA. error error ni memang boleh menaikkan api kemarahan. lagi lagi kalau kene virus yang tah pape tu. ahaha. okay yang 133 tahun tu kelakar okay. haha

emeera asnary berkata...

begitu benci ! haha ;)

cucu umie berkata...

okay satu logo jer pernah berlaku daripada bnyk2 tu..haha

alif haris berkata...

haha .. bro .. tu error dalam error .. umpama mimpi dlm mimpi .. kui3

Syuxer berkata...

@laskar pelangi tau takpe..kalau dapat error camtuh..pe lagi..gundah gulana heheh

Khairil berkata...

haha..suka try and error...