ENTRI TERBAIK

Khamis, 2 Jun 2011

BE ke-4 dari Digi..Terima kasih Nuffnang dan Digi

Assalamualaikum dan salam 1 digi..

Baru je aku post pasal Digi arituh, dapat satu lagi BE Digi Super Reload Youth SS..Alhamdulillah..:)..BE aku sekarang ni dah 4 tengah run..2 kat TV-Series/Majalah dan 2 dekat blog ni..Korang tengoklah BE yang tengah run tuh.


Maafkan aku coz cropshopku sungguh failed!!
Inilah iklan terbaru yang jadi BE aku tuh

Bila aku nak tengok apa benda dalam iklan tuh, aku pegila website dia http://www.digi.com.my. Pahtu ada iklan yang serupa kat atas tuh dan terus klik open dia pe yang menarik sangat tuh..Bawah ini penerangan pasal iklan digi yang jadi BE aku tuh..ni website dia pasal iklan neh..Klik sini



Pelan digi tawarkan ini sungguh menarik..Satu pelan  yang mampu menarik ramai anak-anak muda untuk mencuba Digi sebagai satu kemestian untuk dimiliki..:)..Thank you,digi,.Digi memang terbaiklah!!dan tidak lupa kepada Nuffnang kerana sudi memberi peluang kepada aku..:)


50 ulasan:

ABU berkata...

seronok la dpt be...cashout jom open table keh keh keh..

Khairil berkata...

harap BE bro semakin meningkat dan murah rezeki..amin...

Syuxer berkata...

@ABU InsyaAllah bro akan dapat rezeki nanti..

Syuxer berkata...

@Khairil Amin..semoga doa bro dimakbulkan..:)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ berkata...

apekah itu...urgh..bila la leh paham benda2 nie..huhu

nana riduwan berkata...

hehehe..smpai sekarang nana still tak tau cemana nak dapatkam BE.

RedVixen berkata...

syoknye dia! :D tahniah!

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ berkata...

ENTRY KHAS BUAT KAMU...

http://cikduyung.blogspot.com/2011/06/review-3-di-pintu-gerbang-mahligai.html

taliff berkata...

Murah Rezeki...tahniah!!!

khairul berkata...

best nya..bila la sy nk dpt nie...

Mrs.Yie berkata...

best la korang asyik dapat be je..akak ni x pernah dapat pun..huh..nyampah ai.. :)

missh chiorika berkata...

best nye dapt BE ;)
tahniah yea ;)

Murni Delights berkata...

tahniah...he.he
salam perkenalan

zureen berkata...

awak nak tahu x..
selama ni saya dapat 50sen je!
uwaaaaaaaaaaaaaaaa

Syuxer berkata...

@♥CiK DuYuNG [Ca]♥ kalau awk ada iklan nuffnang..inilah BE yang dinanti2kan oleh blogger yang pasang nuffnang tuh..:)

Syuxer berkata...

@nana riduwan update survey n antar tiket kat nuff..mintak nuff tengok2 blog yana dan tanya betul ke kedudukan iklan dan tanya bila dapat BE..insyaAllah dapat nanti..

miss.Addin berkata...

tahniah ! :)

bila nak belanja ?

haha ;p

have a nice day .!

Syuxer berkata...

@RedVixen terima kasih musang merah..tanpa korang..aku x akan dapat BE neh..:)

Syuxer berkata...

@taliff tq bro..:)..jasa bro gak tuh.:)

Syuxer berkata...

@khairul InsyaAllah bro akan dapat..update survey dan antar tiket kat nuff,,tanya iklan dah betul ke kedudukan dan mintak upkan blog bro kat pengiklan..:)

Syuxer berkata...

@Mrs.Yie ala akak..nanti akak dapatla..:)..

Syuxer berkata...

@missh chiorika tq awk..pasni saya doakan giliran awk akan dapat BE nanti..:)

rara pinkmafia berkata...

untung laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.hmm rara tak dpt pong =(

Syuxer berkata...

@rara pinkmafia emm rara tanya nuff tuh..antar tiket..mintak check betul tak kedudukan iklan tuh..n survey..

Syuxer berkata...

@Murni Delights sama2..salam perkenalan gak..:)

Shaherah berkata...

wah wah.. shera ngan syuxer lebih kurang.. ^_^

Syuxer berkata...

@zureen bersabar..:)..akan dapat giliran awk nanti..InsyaAllah

Anak Wak Mail berkata...

tak paham ape BE tapi macam best je ek..so,,saya ucapkan tahniah..=)

Syuxer berkata...

@Shaherah dapat BE gak??tahniah2..kalau dapat heheh

Syuxer berkata...

@Anak Wak Mail BE tuh pendapatan terumpuk aka Buffered Earnings..benda ni idaman blogger yang pasang nuff..hehe:)

anismelon berkata...

best nye dpt be manyak manyak..ajar kn la anis cne na kc dpt bnyk..

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ berkata...

anta tiket kat nuff?? caner lak tu? kita kena pomot iklan2 tu ea?

cik azeya berkata...

saye nak pizza hut. belanje. kehkeh

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

bestnye..byk tu..Tahniah!

Rozuan Ismail berkata...

pergh.2 sekaligus.hebat2!!

cik muny berkata...

dh patah ati dgn nuff

Rai berkata...

waiii...murahnya rezeki..

dwaty berkata...

biar betik... dapat lagi... share ar... hehehehe

LindaRahim berkata...

apa ilmu encik adek pakai...kak lom penah dpt BE...ngee...

Mohd Yusuf berkata...

aku tak pernah dapat pun BE....satu sen pun tak pnh dpt...hahhaaa

Pesona Algebra berkata...

wah murah rezeki awk yee

Lieyly ︱ Alia berkata...

aceceh , suka ah tuh :)
c0ngrat syurex ! ;)

echaRierie berkata...

congrats syuxer..
i'm happy for u for the 2nd time..keke ~
masyukkk ~ :)

cucu umie berkata...

untunglh dh dpt BE..haha dry gitu ..jealous..haha

dyea irdina berkata...

ok la tu dapat BE...hehhe akak sejak dua menjak ni dah tak kisah nuffnang nak bg ke tak...malas la sbb tau nak dapat jd cam red mummy tu mmg tak dapet la..huhuhuhu tp tak pe yg pasti blog akak akn trus ada unt kenangan seumur idup la katakan...

Aisyah Aina berkata...

wahh! untunglah...hari tu pun saya baru dapat BE...suka! :D

josrevalution berkata...

Salam.sori sbb lma xkesni.skg ne mc tga bz o sttn.so nak komen ne pun guna HP aje.nak up date blog memang payah.so just komen2 up date blog member aje..owh tahnia!!..hehe..sy pn bru hrni last day BE yg ke 3 dr syrkat golf.sebenarnya untk mndptkan BE ne sng aje tp kene la usha skit.nti sya akan terangkan cra mendpt BE n jga jlnnya ye..

josrevalution berkata...

@Aisyah Aina

fyna berkata...

congrats...
beshnye...
;)

Cik Azizah berkata...

tahniah! rajin lagi bw dan up entry.pasti earning masyuuk! tahniah!