ENTRI TERBAIK

Isnin, 27 Jun 2011

Michael Jackson

Assalamualaikum dan salam 1 bima sakti..

Baru aku teringat 25/6/2009 adalah tarikh kematian Michael Jackson.Jadi dia telah pergi meninggalkan dunia ini selama 2 tahun. Tidak terlalu lambat aku ingin paparkan gambar-gambar dari dia kecil hinggala dia besar sebagai kenangan..Sesungguhnya dia lagenda yang sama taraf dengan Elvis Presley..Keraguan timbul sini samada kematian dia telah dirancang oleh tangan-tangan jahat.Dan juga dikatakan Michael Jackson sebenarnya telah memeluk Islam sebelum kematiannya.. Jom kita layan gambar-gambar dibawah.

1972--umur 13 tahun

1977


1980


1984


1987


1992


1993

1995


1998


2000


2001


2002


2004


2005


2007


2009

25/06/2009--Tarikh dia meninggal dunia

P/s: Rindu akan gaya tarian moon dia..

34 ulasan:

nurelinda berkata...

i love mj forever and ever. hahah

Khairil berkata...

MJ sudah tinggal dalam kenangan....

Khairil berkata...

Aik!? sedang berkebun menabur baja padi kat kebun getah? ...bubuh baja padi tapi di pokok getah? boleh ke?...

Rozuan Ismail berkata...

banyak gila tukar penampilan.

Shaherah berkata...

berubah sangat2 kan...

ArulchelseA berkata...

memang mencuakan gmbar MJ ni...

toyolkiut berkata...

ni mabuk ke mamai ni..
boh baja padi ke pokok getah ni..
hehe..

lagu2 ia bnyk yg best..
tp TK lbh suka tngok gmbr ia yg ori dulu2 tu.. yg akhir2 tu dh mcm alien je kn..

Syuxer berkata...

@nurelinda hahahha dia lagenda..memang patut diminat hehhe

Syuxer berkata...

@Khairil ye bro..rasanya dia islam..arap2 syahadah dia diterima..

Syuxer berkata...

@Khairil boleh je bro..:)..

Syuxer berkata...

@Rozuan Ismail betul tuh bro..smpai dah x kenal dia

Syuxer berkata...

@Shaherah betul tuh.memang berubah pun

Syuxer berkata...

@ArulchelseA memang mencuakkan heheh..cuak tuh apa eh??

Daniel Ihsan berkata...

pic dia meninggalkan dunia ada tak?

Akibat Terlalu Lama Tidak Mengadakan Hubungan Suami Isteri..

Syuxer berkata...

@toyolkiut tak mabuk dan tak mamai heheh...sememangnya boleh je bubuh baja padi kat getah..:)..memanglah semakin pelik saya tengok perubahan MJ tuh

Syuxer berkata...

@Daniel Ihsan xde bro..:)

farhanieza berkata...

betul2..yg asli lg hensem pe walau hidung nye besar...hikss... adeyh.. micheal, rest in peace

ArulchelseA berkata...

cuak ni macam2 mksud ada bro..takut, terkejut,tergamam, dan seangkatan dengannya.. ikut bersesuaian dgn ayat..hehehe..

kaki sosial berkata...

perkongsian menarik....thanks for sharing...

nadira shahid berkata...

his nose weird, but hes a legend.. no one can deny it ;)

qamarguyz berkata...

salam ziarah..
perubahan yG tinggal kenangan =)

Anak Wak Mail berkata...

tak tahu nak cakap ape tengok gambar2 ni..tapi nak komen jugak boleh tak..hehe..

mOon jOhari berkata...

suka kalo dia x ubah muka dia...tapi semua dah tinggal kenagan...yg pergi x kan kembali lagi...waaa dh mcm tajuk lagu rabbani...

ni moOn nak dera syuxer...anda telah ditag oleh mOon...silalah jenguk

http://tentangboolan.blogspot.com/2011/05/contest-makan-slogan-fininfinity.html

echaRierie berkata...

hidung yg mancung..
perghhh..
;D

zacky ~786~ berkata...

raja POP !! ..

tp still tak pasti lg kn.. yg die ni dah convert islam ke belom.. hurmm

cucu umie berkata...

hauhau..mcm2 jenis rambut dia telah peragakan kot semenjak menjadi artis..tpy aku kurng ah ngn dia nie..kuikui

alongxp berkata...

gamba die mati xde? hehehehe... gurau...
p/s: kalau aku letak gamba aku dr kecik smp skang org suke tak?hahaha

ghost writer berkata...

kemashyuran menjadikan kita lupa diri.

iPai berkata...

MJ memang dah lama Islam rasanya, diIslamkan oleh Yusoff Islam.. dan setahu aku (aku rasa laa) dia mati sebab ingin mendedahkan pihak yang mengangkat die sebagai sebegitu popular pada konsert terakhir This is it tuh ...

mungkin spekulasi .. JGN PERCAYA !!

Wanie berkata...

tarikh die meninggal same ngan tarikh sy masuk umah baru..huhu
die dah takde baru suke die..hehe

Khairil berkata...

patutle hari sabtu lepas semua radio putar lagu MJ...tukar siaran ni ada lagu MJ..siaran sana pun ada...

alif haris berkata...

segalanya tinggal kenangan ..

fuh die one in million bro ..

huhu ..

syrupmasin berkata...

muke dy menakotkan..tiap kali berubah :D

Bui Idzra Ryn berkata...

pembedahan plastik tu buat wajah dia makin hodoh..ada jugak bui dgr pasal ni..konspirasi pembunuhan MJ..*_*..tapi tak taulah betul atau tidak..