ENTRI TERBAIK

Jumaat, 20 Mei 2011

Penyamaran Terbaik aka Best Ever Camouflage [GAMBAR]

Entri untuk selepas solat jumaat..Semalam aku tido awal so x dapat nak berblogwalking blog korang..sori ye..Okey entri kali ini pasal gambar penyamaran yang paling terbaik aka camouflage pernah aku tengok..Sniper pun akan tabik jetak(tabik spring) akan skill penyamaran ia....







Korang nampak??

Perasan tak kalau sekali pandang??

Hebat tak penyamaran beliau

Ini lagi gila punye sampai tak boleh perasan

Cute je dia kan hhehe

Waarghh..Huduh nya

Perghh terbaik punye camouflage ni..hampir tak dikesan

Ni tapak badan dia atau memang dia??

dapat tak anda cari ia?

Sekali imbas cam dahan kayu kan??

Konfirm tak perasan!!

Apakah haiwan ini??PASCAL atau sumpah-sumpah atau sesumpah atau "sumpah laknat"??

Cuak gila weh dah bergerutu pahtu halimunan terbaik..arap2 dia x mari singgah lepak tepi menyamar jadi jari aku...tak pasal boleh termakan ia..yarkhhh

19 ulasan:

☆ ★ e m m a N Y ☆ ★ berkata...

Semua teror menyamar..hehe

ArulchelseA berkata...

Cuak bro...kalah penyamaran komando..hehe..

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Itulah kebesaran Ciptaan ALLAH...SUBHANALLAH..

www.jamaluddin.net

Freaky berkata...

sebijik macam pandangan persekitaran.. hebat penyamaran makhluk ni

Berkhatan la Best

rara pinkmafia berkata...

uisshhhhh giler lah...mmg terbaek lah kan.mmg langsung tak nmpak kot.

CikAizA berkata...

wahhhh... hebatnya ciptaan ALLAH... takbir!!!

Piah Becok berkata...

gamba no 3 tu memang langsung tak perasan itu bukan daun. gile menjadik camouflage diee.. hebat wooo...


p/s: weh, madu dalam english kite panggil ape? rujuk sini:HONEY? SECOND WIFE? CO-WIFE? =.=''

kucarkacir berkata...

aku musykil la gmbar ke empat tuu..
yg mana satu kepala, yang mana satu ekor?

Liyana Zahim berkata...

Jd jakun sat tgk..

Fathiah Hamim berkata...

amazing. ciptaan Allah. :)

syaz@rozelt berkata...

x de button 'like' ke dekat sini..suka gambar2 penyamaran nie..hehe

nadira shahid berkata...

geli.. tapi tu la, binatang tu melarikan diri dri pemangsa dgn menyamar.. terbaikk!

mad khaz berkata...

hahaha,nice camourflage.

banyak yang xperasan. tapi lau binatag tengok mesti xnampak sgt. sebab diorang rabun :P

kibims berkata...

Wih bagus banget , bisa sampai tak kelihatan gitu

Shaherah berkata...

wah hebat binatang2 ni.. >.<"

Khairil berkata...

manusia pun ada yang menyamar...

Anak Wak Mail berkata...

smart giler...memang terbaiklah..=)

Shamsuddin Amin berkata...

penyamaran yg hebat...^^

fadh leyanie berkata...

walaweii..tak perasan pun ada binatang..pakai kanta besar baru nmpak.