ENTRI TERBAIK

Sabtu, 7 Mei 2011

Miss X-Ray Seksi ke Tak?

Entri ini agak 21SX sikit..tapi tak taula kalian rasa ia seksi ke tak..heheh














Bagi saya ni adalah seksi tahap maut kerana gaya cam haramjadah menghairahkan..kenapa saya upload gambar begini? Ini kerana sebagai maklumbalas kepada kerja Amerika Syarikat dok x-ray hari-hari bila kita nak masuk airport dia..Tak tahula dorang x-ray2 lagi ke tak selepas osama mati huhu. Yang paling saya tak nak bila teknologi x-ray dipertingkatkan ke tahap sehingga kalian seolah-olah berbogel depan skrin lagi naya.. Kalau cam gambar x-ray,dimaafkan lagi atas langkah-langkah2 keselamatan..Tapi kalau kalian berpakaian tapi kelihatan seperti berbogel dalam skrin,kalian redha? Sudah pasti ramai yang akan apply kerja security kat airport amerika tuh.huhu..


*Agak2 korang, semua gambar itu seksi atau seksa??~~syuxer

Tiada ulasan: