ENTRI TERBAIK

Sabtu, 14 Mei 2011

Gambar Shahrukh Khan Sebelum dia Popular

Assalamualaikum dan salam satu bima sakti

Entri kali ni pasal gambar-gambar Shah Rukh Khan time dia belum popular..Kira gambar rare collection la gak..Jom lah tengok..Dulu saya minat dia ni time dia berlakon dalam citer hindustan..Tapi bila dah tau dia ni murtad, terus saya x minat kat dia..sori..










Peerghhh kaki misai gak SRK ni ye..heheh~~syuxer

20 ulasan:

ichsan afriadi berkata...

hahaha, jadul benget :D

♥suNa husNa♥ berkata...

hahahaaa.kurus bebeno

fadh leyanie berkata...

tak hensome la shah rukh khan ada misai,,
macam inspektor sahab..

Khairil berkata...

Salam Bro....tak suka dgn filem-filem hindustan...

echaRierie berkata...

sangat berbeza dgn skrg..
haha ;)

toyolkiut berkata...

huhu..
x minat la SRK..
bg free pun x mau la..
eh, ia murtad ke? TK baru tau ni..
TK minat sunjay dutt..
tang mata ia tu..
hehe..

nurelinda berkata...

eeee sape x suke citer hindustan tu !! hahaha. sukenyerrrr kat SRK. muda ke tua ke tetap ensemmm. kui3

Sern berkata...

ngeee...tak minat la shahrukhkhan nie....!

a.samad jaafar berkata...

alamak ! mirip pekerja mini market kat pekan aku je hahaha...

ghost writer berkata...

aktif giler jugak mamat nih ek...

Anak Wak Mail berkata...

minat jugak ngan shah rukh khan ni suatu masa dahulu..masa dia muda..sekarang dah tua..saya pon tak minat hindustan.

suha berkata...

kaki misai?erk
tibe2 teringat blek kmpong aritu,adik yg bru pas spm 2 dh tumbuh misai..histeria cik suha d buatnye..haha xleh time hakikat weh

srk ensem kn?hahaha

sizuka[Izzati] berkata...

hahaha makin tua makin ganteng

josrevalution berkata...

hehe..bukannya hensome pun dia nie sebelum ni pula kan??hehe..baru tahu...nice sharing bro....mai bace ni pla blogger menghapuskan blog untuk blogger yg masih belum beralih ke gmail sebelum 25 jun 2011!!betul ke?

LindaRahim berkata...

betul ek dia murtad? x tahu pon...tp memang suka nk tgk cerita kalau th dia yg berlakon...

Solihin Zubir berkata...

pergh.. udoh jugak dia masa x top dlu nowh.. heheh..

hhmm.. btol ke cita yg dia murtad? pernah dgr jugakk..

SpEak But No vOiCe berkata...

hah???
SRK murtad ekk??
xtau pom...
fuhh...naseb baek terbaca...
thanks 4 the info...
n nice n simple blog..
first time sggah...
=)

Miss Shikio berkata...

dulu suka dia jugak, tp xkang ni x minat dah

ggrrrr~ dia pakai krim muka ka skang ni?

hahaaha~

amny berkata...

perhhh....nmpk tuaa..hehhe

gynaa.. berkata...

one day.. i want 2 meet you..