ENTRI TERBAIK

Rabu, 18 Mei 2011

Flash Cool--Nak tengok Muka Depan Akhbar Seluruh Dunia??

Assalamualaikum dan salam 1 bimasakti

Entri pagi ni selepas Wesak Day..Saya mempersembahkan satu flash yang cukup cooooolll..Asyik bosan jemu wal hampeh dengan tengok suratkhabar di Malaysia cam Utusan,B Harian, Metro dan sebagainyala?

Ni just print screen dia je..

Kalau kalian nak tengok lagi muka depan newspaper seluruh dunia meh terjun kat..Better open new tab hehe


Kalian just perlu drag cursor mouse kat mana-mana bulatan warna oren tuh dan automatik dia akan tunjukkan gambar muka depan surat khabar..Enjoy...

Kredit to: Newseum

19 ulasan:

Mira Zali berkata...

seronok ni.. hehehehe.. ^_^

Anak Wak Mail berkata...

best2..menarik..hehe..

Freaky berkata...

memang cool.. thanx share ni.. leh usha banyak paper

NuSaNa NoSa 91 berkata...

mmg cool.. baru bestttt~ ^_^

Sern berkata...

punya la godek mana la benda oren..rupanya dalam perkataan SINI.ahha.jakun3..

Khairil berkata...

wow best... semua frontpage suratkhabar dalam dunia ni boleh view...kalau dalam bahasa yang x faham cuma boleh tengok gambar sajale..

thanks bro...nice sharing...

zora berkata...

mnarik....:P
thunb up 4 u..

ArulchelseA berkata...

cuak wa bro..good job..bleh tgok mongolia pun surat kabar...hahahah

LALA shaheila berkata...

menarik ^^

terBeLOg berkata...

@Sern
haha..ok la tu sern

ezasayani berkata...

WOW! haha rajinnya search paper others country ek? DOUBLE THUMBS UP!;)

SHM berkata...

cambest . tp SHM dah x berkesempatan nak bce paper . ish , teruk . perkembangan dunia semase pon da x ikut sgt .

Solihin Zubir berkata...

haha.. amek..
nak negara mana, ckp ja kan.. suma da.. heheh..
tgok gmbr je lah.. nk baca x fhm sgt kot.. heheh...

ghost writer berkata...

wah macam nih nak tengok muka depan newspapers negara Burundi..hihi

shameel Iskandar berkata...

saya pulak teringin nak tgk surat khabar Papua New Guinea

cunndaa berkata...

wahhh...menarik lahhh...

echaRierie berkata...

wow ! menarik..
kamu buat saya jakun tau..hahaha..
give me 10..
kekeke~

Tok Ayah Ucu berkata...

best ;))

LindaRahim berkata...

en suami sy yg plg seronok...