ENTRI TERBAIK

Sabtu, 28 Mei 2011

Finally..Akhirnya BE bertinta di Nuffnangku..Terima Kasih Nuffnang dan Digi

Assalamualaikum dan salam 1 BE...

Alhamdulillah..akhirnya kedua-dua blog aku Gerbang Maya Melankolia Segar dan TV Series Majalah in Your Hand mendapat Buffered Earnings atau Pendapatan Terumpuk yang pertama dari Digi Menang  & Terbang SS. Terima kasih Digi dan Nuffnang kerana sudi memberi peluang kepada aku mempromosi iklan mantap dari korang itu..Jom lihat apa iklan yang menjadi BE itu..


Jika korang berminat untuk melancong ke mana-mana, sila lihat dan klik iklan tersebut untuk keterangan lanjut..Pengguna DIGI digalakkan sertainya..Mungkin korangla akan menjadi pemenang bertuah itu...:)



Steps to Win
Step 1
Reload RM30 and above on any DiGi Prepaid™ plan (reload more for more chances!)

Step 2
SMS CUTI to 2016
Note: Prepaid Internet™ customers, please click HERE to participate.

Step 3
Be the 3,000th reload of the hour

Step 4
Answer a simple question to win the RM500 AirAsia flight voucher

TARIKH TUTUPNYA...2-31 May 2011..Cepatla sertainya..RM500 tuh

Kerana korangla, blog aku mendapat BE ini..Semoga korang terus support aku..Dan aku tidak akan lupa juga akan doakan korang akan BE..InsyaAllah..:)

48 ulasan:

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Tahniah Syuxer, murah rezeki..apelagi rajin-rajin la BW buat tambah traffic..

jangan dilupa hasilkan entry-entry yang mesra SEO sekali ye..:-)

Jerung Gergasi berkata...

jeles nye ..aku dari dulu x prnh dapat lagi ..huhu

atieserina berkata...

wahh bestnye..
tahniah..hehe..

Senangnya syarat nak menang kereta

budakkampung39 berkata...

bertambah rezeki kawan kite ni :-)

Syuxer berkata...

@JAMALUDDIN ABU BAKAR okey bro.:)..akan aku cuba tingkatkan traffik dan mesra SEO..hehe

Syuxer berkata...

@Jerung Gergasi kunci utama disebalik ini adalah kesabaran..dan selalu antar tiket kat nuffnang..update survey..

Syuxer berkata...

@atieserina tq atie..semoga BE akan singgah ke blog awk nanti..just perlu bersabar..

Syuxer berkata...

@budakkampung39 tq bro..bro la inspirasi untuk aku terus bersabar menanti..:)

budakkampung39 berkata...

syuxer: banyak la inspirasi....cisss...aku ni blogger biase jer...udah2...nanti dah banyak BE datang muar belanje aku asam pedas hahahaha :-P

ArulchelseA berkata...

tahniah bro...jgn lupa blanje aku bila aku bila aku g kelantan nnt..kih kih kih

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ berkata...

tahniah~ amboi..syok la dia ek..ca xpaham sgt la pasal benda2 nie...

Syuxer berkata...

@budakkampung39 ahhaha..insyaAllah bro..:)..

Syuxer berkata...

@ArulchelseA insyaAllah bro..:)..kat kelate ni murah2 je makan..extra best masakan hehe

Norhisham Nordin berkata...

power nih... huhuhu... tahniah bro...

harrazdani berkata...

tahniah bro....kipidap...

perondajaketbiru74 berkata...

tahniah bro....

Miecyber berkata...

Omedetou gozaimasu...


Shopping bayar pakai handphone

kotak bulat berkata...

tahniah!!! *jerit ni*

Miecyber berkata...

Omedetougozaimasu...

Shopping bayar pakai handphone

Syuxer berkata...

@♥CiK DuYuNG [Ca]♥ terima kasih..BE ni dah tak perlu dah klik..jah naikkan traffic kalau ada yang klik itu bonus hehe

Syuxer berkata...

@Norhisham Nordin sama2..biasa2 je..baru kali pertama je ni bro..hehe

Syuxer berkata...

@harrazdani sama2 bro..nanti bro akan dapat gak..sabar je kuncinya

Syuxer berkata...

@perondajaketbiru74 sama2 bro..insyaAllah giliran bro plak pasni..:)

Syuxer berkata...

@Miecyber eheh apa maksudnya bro..translate guna google.ia failed detect hehe

Syuxer berkata...

@kotak bulat sama2 awk..pasni awk akan dapat gak nanti eheh

Khairil berkata...

syukur bro! tahniah...semoga bertambah lagi le pendapatan tu..amin...

Ibnbakr berkata...

Tahniah syuxer :)
Dah lama x check nufffnang ni..

nonon787 berkata...

waa...bestnya...tahniah syuxer! i follow u=)

Izan Ishak berkata...

tahniah..tahniah...

lepas ni kena rajin bw dan update blog ye!

Shamsuddin Amin berkata...

tuk pengguna digi je ke...?
huhu

Syuxer berkata...

@Khairil Amin..:)..insyaAllah..

Syuxer berkata...

@Ibnbakr terima kasih bro..bro pi la check kot2 dapat BE..:)

Syuxer berkata...

@nonon787 sama2..tq follow saya.:)..dihargai..

Syuxer berkata...

@Izan Ishak sama akak..:)..itu sedang digiatkan..hehe

Syuxer berkata...

@Shamsuddin Amin a'a untuk pengguna digi je huhu..

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Bestnye..Tahniah..!

Liyana Zahim berkata...

T lanje kepci ciken rice kombo ukes!

Pesona Algebra berkata...

wow trafik tggi, tere la akak :)
sy x reti :(

cucu umie berkata...

bro boleh kongsi x BE itu dgn ayie..haha ayie dh xdpt BE nie..kuang3x.. btw, yie bkn pengguna DIGI lh..aduyai xboleh nk peg mlncong nie

echaRierie berkata...

congrats dude !
im happy for you :)

ABU berkata...

wah tahnia..jom open table :D

laskar pelangi berkata...

wah! tahniahhh syux!

alongxp berkata...

wow.. due2 blog dpt BE, hebat... tahniah...

kotak hitam berkata...

terbek r bro...
aku x pernah dpt BE ni lagi...huhu

cik azeya berkata...

bestnye. nak jugakk.

*jeles.

fadh leyanie berkata...

tiada apa yang dapat di perkatakan lagi..phewwit..tahniah syuxer !

khairul berkata...

x pernah nk merasa BE...camna nk dapat tu ?

Anak Wak Mail berkata...

tahniah..boleh la belanja..haha..=)