ENTRI TERBAIK

Selasa, 31 Mei 2011

Digi-Menarikkah Pelan yang ditawarkan?

Assalamualaikum dan salam 1 digi...

Malam ni aku nak citer pasal digi ni..Aku ni setia gila kat Celcom sejak aku beli handphone..Ala handphone yang cikai2 je..yang boleh wat taip sms dengan call je..MMS??fuh jangan arapla..Jadi aku nak tau menarik kah Digi ni? Bila aku terjah website rasmi dia http://www.digi.com.my/landing.do ni, aku pun usha apa plan dia tawarkan..ada banyak cam:


Dari kajian aku la..x la sampai ke tahap PHD, aku rasa plan Digi neh sungguh menarik..Jadi aku nak beli satu simkad Digi untuk handphone yang satu lagi..Lagipun Digi sedang hebat mempromosikan salah satu iklan kat bawah ni..Ianya menjadi Buffered Earnings dalam blog aku ni..


Klik gambar untuk ke keterangan lanjut


Banyak lagi lah promosi-promosi dia dok iklankan dalam mana-mana blog dalam malaysia neh..Cuma aku harapkan digi perluaskan coverage kat malaysia contohnya kat tempat aku..Konfirm boleh jadi no 1 bila coverage dah maju..

Kesimpulannya..adakah anda pengguna DIGI?kalau ye..citer sikit pengalaman anda guna perkhidmatan neh..kalau memuaskan,aku nak try guna perkhidmatan dia pula..

Sumber: Digi

11 ulasan:

syrupmasin berkata...

digi?? ermm..celcom lagi best :D

zacky ~786~ berkata...

member sy guna DIGI ..~ klw nk berborak pjg .. free guna laa digi .. hehe

Aisyah Aina berkata...

tapi digi ni macam tak betul je...kalau pergi tempat2 macam kat kawasan kampung je takde coverage...mana orang kuning tu...haha

Freaky berkata...

adik guna digi. dia kata kalau sesama digi sangat murah dan memang melampau murah.. haha patut la tengok dia jarang topup digi

kotak bulat berkata...

tak guna digi la.. guna maxis je snang.. hehehe

ABU berkata...

salam satu digi...ini wilayah celcom..hahahaha

Khairil berkata...

tak berapa nak best le dgn DiGi ni...tapi semua telco service ni indah iklan dari hakikatnya...

alongxp berkata...

bro...da tuka dah...

ghost writer berkata...

kat malaysia nih pilihan untuk digi tak sehebat macam celcom dengan maxis meskipun tawaran2 hebat dowang promosikan...ramai yang kata banyak sangat kelemahan digi nih berbanding promosi yang dowang iklankan...

RedVixen berkata...

aku xleh guna digi sbb kat tempat aku line dia tak ok... wuwuwuwuwuwu T^T

Anak Wak Mail berkata...

tak pernha terfikir nak guna digi..hihi..
tp kakak pakai digi lama jugaklah..cam ok je..=)