ENTRI TERBAIK

Ahad, 15 Mei 2011

Bus Stop aka Perhentian Bas [GAMBAR]

Entri untuk petang ni ialah gambar pasal bus stop aka perhentian bas..Bukan terminal bus ye..mampus saya nak upload gambar terminal yang besar gedabak..tak kan nak sewa hotel tempat tinggi baru dapat snap gambar terminal bas dari angkasa..Jadi saya kongsikan gambar-gambar perhentian bas ajela..Ala dengan kata lain dipanggil tempat kalian lepak-lepak sambil menunggu bas datang bawa kalian pergi destinasi kalianlah..

Ini standard bus stop aka perhentian bas yang standard di Malaysia kan...



Kat bawah ni ntah kat dari mana datangnya heheh..Enjoy ye..ada banyak gak gambarnya

cantik tuh reka bentuknya..eh ada touch screen??


hahaha comel gila buah tembikai,wat tempat tinggal pun boleh hhehe


Adehh..kreatiif camni tapi sikit je tempat duduk


Wauuu..camni baru best lepak2 tunggu bas..lama pun xpe heheh


Fulamaak..hujan pun xpe..panas pun xpe..jangan banjir sudah hhehe


berlumut ke kat atas or sekadar hiasan heheh


Sesuai untuk iklan2 kan pe2 yang ni baru vandalisme dimaafkan


Er photoshop ke cubaan ke betul2 ni hehe..


Ni buah apa pula ni..hahah comel weh siap ada jendela mujur xde langsir,tikar


Ntah-ntah perasan tak orang kat dalam tuh


Ni tunggu bas ke tunggu bot???


Saya tak percaya ni bus stop ni cam taman je??


Klasik beb..besar dan rare


Konfius betul ke ni bus stop??


Haha jumpa orang footballman curah bola kat muka,bernanah bibir hahaha


Rumah ke bus stop ni?pasang pintu dah jadi cam rumah heheh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mental ke orang ni heheh kejadah lepak2 time banjir?

Kali terakhir saya tido beralaskan tempat duduk bus stop ialah 2 tahun lepas time outing malam2 xde keje.Lokasinya di tepi padang tapak berlangusungnya sure heboh tepi stadium darul makmur, Kuantan..hahah..kalian pernah tido malam2 buta kat bus stop secara berjemaah??

54 ulasan:

Muhammad Helmi berkata...

kalau macam ini cantiknya bas tak datang pun takpe...

Jemput Datang Ke Blog Saya

ArulchelseA berkata...

cuak aku tengok bus stop ni bro..hehe..

Daniel Ihsan berkata...

buat bus stop mcm tu kat malaysia,esok2 tinggal tmpt duduk..hahaha

Jika Legging Untuk Wanita,INI Untuk Lelaki...

Inspirationalefeks berkata...

menari bas stop .. memang lepak kat bas stop je .. bas berhenti pun xnaik kot .. men ayun ayun .. ahha

cucu umie berkata...

oits, cantik2 kot tempat bus stop kat uar negare..bila ea malaysia nak bt mcm tu..haha

Syuxer berkata...

@Muhammad Helmi hahaha tau xpe

Syuxer berkata...

@ArulchelseA aku pun cuak gak bro heheh

Syuxer berkata...

@Daniel Ihsan hahah memang ar..kira hotel satu bintang heheh

Syuxer berkata...

@Inspirationalefeks hahah tuh ar men ayun2 konfirm x berhenti nak men heheh

Syuxer berkata...

@cucu umie kalau malaysia wat,bersepah pengemis kutu rayau jadikan situ hotel secara tak rasmi heehhe...

Freaky berkata...

haha style.. bile la malaysia nak wat bus stop macam tu

Syuxer berkata...

@Freaky x buat kot coz ramai kutu rayau dan pengemis kat malaysia heheh..

Khairil berkata...

pernah tidur dalam hutan rimba berjemaah...bus stop tak pernah..

Syuxer berkata...

@Khairil best ar tido dalam hutan..xpernah lagi tido dalam hutan,..mesti best huhu

♥suNa husNa♥ berkata...

nak bus stop yg da aircond tuuuuuuuuuuu~sebab selalu je bile jln2 kt penang keje nek bus jee....tpi panas tu mmg xpyh ckp laa.huhu

G3-lina berkata...

cntinyer bustop dorg.. kalau kat malaysia ni buat agak2 ape ending dia yE?

kucarkacir berkata...

uniknya..
knp kat mesia punya buruk?

Syuxer berkata...

@♥suNa husNa♥ kalau dapat yang bus stop beraircond..sya percaya yang awk akan berdoa biar bas lambat sampai heheh

Syuxer berkata...

@G3-lina kutu rayau dan pengemis akan jadikan bus stop sebagai hotel 5 bintang hehhehe...

Syuxer berkata...

@kucarkacir mybe xde orang guna sangat bas..yela orang kita kan kaya dan jarang nek bas bas ni huhuh

Solihin Zubir berkata...

perghhhh... beza btul bus stop malaysia dgn bus stop oversea eh.. haha.. mmg cool lah!

rara pinkmafia berkata...

yg last skali tu mmg tak tahan.hehehehe.yg strawberry tu mmg comels sgt2.

NURUL NAJWA berkata...

bes nye kalau bus stop kat MALAYSIA cmni.. :D

Syuxer berkata...

@Solihin Zubir Memang cool bro heheh..:)

Syuxer berkata...

@rara pinkmafia hahah tapi yang x bestnya takut pengemis dok lepak kat situ xpun orang sakit otak heheh..

Syuxer berkata...

@NURUL NAJWA best tu best gak takut ada orang salah guna heheh..

Syuxer berkata...

@rara pinkmafia eh silap komen plak..haha yang last tuh memang lawak..strawbery cam umah je hehe..

fadh leyanie berkata...

biar betik perhentian
bas gitu,,
hari2 nak naik bas
kalau kat Malaysia camtu.
hee:)

cik anum berkata...

hahahaha. ada ke tgu kat bus stop time banjir.. takde keje btoi. ehee..
besnye bus stop ada buai. haha

FIRDAUS HUSAIN berkata...

ambo minat hok tube tuh..

Syuxer berkata...

@fadh leyanie kalau bus stop camtuh kat malaysia..hehe konfirm redha je tertinggal bas heheh

Syuxer berkata...

@cik anum hhahahh tu la kan..ntah pe dibuatnya heheh..bas yang ada buaian tuh best smbil tunggu2 bas..tpi buruk je perangai heheh

SHM berkata...

mcm2 design bus stop skrg . maklumlah , lain orang , lain kekreatifannya :D

Syuxer berkata...

@SHM betul tuh bro..kalau semua sama,x meriahla dunia heheh

Syuxer berkata...

@FIRDAUS HUSAIN haha comel tuh boh..:)

Nonie berkata...

nmpk selesa..bestnye

ChaCha berkata...

he2..bestnye cmtu..jgn x naik bus sudah..hehe

Syuxer berkata...

@Nonietuh yang bestnya heheh

Syuxer berkata...

@ChaCha hahhah rasanya tak kecewa kot x nek bas heheh..maklumlah best je lepak dalam tuh hehe

ghost writer berkata...

lebih suka dengan bus stop yang dekat pergunungan tuh.lebih nyaman dan tenang..

ASaDa RyutaRo berkata...

hahaha.. sabor je orang tu tunggu bas masa banjir. entah datang ke tidak bas yang ditunggu..

zaman sekolah menengah dlu, ada gak join lepak kat stesen bas. hehe :P

zora berkata...

terbsik gle la.....memang tak bosan kalo tunggu bas ni...

echaRierie berkata...

waaa..menarik..
tp sy paling suka pic no 5..
kekeke..
yg paling last paling menang jgk lah..
haha..;D

Liyana Zahim berkata...

Jum wat proposal kat krajaan meleysia wat bus stop ntuk bunge raye.. Herherherher..

nUr _ atiQah berkata...

haha...
tak sangka ada stesen bas strawberi..
hee^^~

Anak Wak Mail berkata...

cantiknya bus stop..kalaulah kat malaysia buat macam ni..nampaknya ramai la orang buat rumah kat bus stop..

kalau kat bus stop sediakan tv, toilet semua lagi best!hehe..

Syuxer berkata...

@ghost writer ye pilihan bro memang tepat dan mampu melahirkan ketenangan..:)

Syuxer berkata...

@zora memang pun kalau layan blogwalking dalam tuh cam santai je heheh

Syuxer berkata...

@ASaDa RyutaRo hahaah tuh la saya cop dia mental ke tak tuh heheh..zaman sekolah menengah memang wajib ada kenangan tunggu bas tuh heheh

Syuxer berkata...

@echaRierie yang tuh memang moden punye..heheh..yang last tuh memang lawakla ntah kejadah tunggu time banjir..heheh

Syuxer berkata...

@Liyana Zahim cantik gak tuh heheh..tkut pengemis plak wat vandalisme heheh

Syuxer berkata...

@nUr _ atiQah a'a kan..tuh la cam rumah kecil pun ada heheh

Syuxer berkata...

@Anak Wak Mail itu bukan bus stop dah wat camtu hhehe tuh dah panggil rumah kecik ekspress heheh..:)

SRenungan berkata...

nice pic~
unik betul.. :)